ANE DAHL TORP I byMAGMALOU PÅ AMANDAUTDELINGEN!

En av mine favorittplagg vi noen sinne har laget er denne jumpsuiten vi tidligere har hatt i både blått og sort, men som nå også kommer i en ny fresh variant i bordeaux.

Ane har alltid vært veldig fan av denne jumpsuiten, og faktisk brukt den både i blått og sort ved ulike anledninger, og nå sist i bordeaux på forrige helgs Amanda pris utdeling!

Jeg har sagt det før, og sier det igjen, at en buksedress er virkelig det perfekte plagget som kan dresses opp og ned uansett anledning, og Ane er virkelig beviset på det!

Jumpsuiten kommer i butikk i morgen, og fra neste uke kan den også kjøpes på vår nettbutikk Magmalou.com!

PS: Tidligere het denne "Leni Blue" eller "Leni Black" jumpsuit, men siden det er blitt en av mine personlige favoritter har vi endret den til "Marthe Red Jumpsuit" denne gang (selv om fargen som sagt er mer vinrød, er "red" litt enklere å si!)

-Noen fordeler må man jo ha når man designer sine egne plagg, hehe!!

Ha en finfin dag!!

Klem, Marthe

ASSTASTIC!!;)

Jeg har aldri hatt en bukse med navnet mitt på før, så disse jeansene fra Lindex jeg og datteren var så heldige å få på døra i dag, synes jeg rett og slett var superkule!

Ganske så "asstastic" faktisk, hehe!

Derfor måtte jeg bare dele de med dere her inne også! -Sikkert lett for dere som er gode med symaskinen å sy på deres egne navn på noen jeans du har liggende også kanskje??

Anyways, tusen takk, Lindex!!

Nå blir det kveldsyoga og så stupe rett i seng etterpå for min del!

Men ønsker dere nattravner der ute en fortsatt god kveld!

//Marthe

CHECK OUT OUR SS17 RUNWAY SHOW!

Herremin! En uke er allerede gått siden vi viste vår neste sommerkolleksjon på Oslos beste takterasse på The Thief i strålende solskinn og skyfri himmel!

Snakk om å ha flaks med været, som satte en perfekt ramme rundt både en fantstisk ny start og et endelig punktum på et innmari hektisk halvår.

Visningen ble et punktum på flere måneders planlegging av selve visningen, som underlig nok er over på bare noen minutter (Sick!!Hehe!!)

Men det er nå jobben egentlig starter.

Innsalg til kunder, produksjon, reiser og rettelser på fabrikkene, før det endelig skal distribueres rundt feb/mars, SAMTIDIG som vi skal ha en helt ny høstkolleksjon klar for visning til samme tid!

That's the name of the game i klesbransjen, og det er ikke rom for mye pauser.

Heldigvis har jeg verdens beste team rundt meg, og det er så mange jeg vil takke (med redselen for å utelukke noen som også fortjener en hyllest…)

But here we go:

Andrea Johannesen: Min partner in crime både som daglig leder på MagMaLou og som Head Tecknical Designer på byMAGMALOU, som har jobbet beinhardt i mange år i tråd med merket vårt sine visjoner, og gjort en så god jobb at hun velfortjent har fått noen eierandeler i vårt brand, og sammen skal vi fortsette å utvikle merket vårt sammen!

Marte Dahlgren:

Vår superstar koreograf og castingansvarlig, med ekstra ansvar for stylingen.

Spalt PR:

Vårt fantastiske pressebyrå, som alltid er til uvurderlig hjelp og støtte.

The Thief:

Som gjorde Oslos beste location "Thief Roof" tilgjengelig for oss, og til deres alltid superservice-minded crew!

Casall:

Vår hovedsponsor de to siste visningene, og mitt favoritt treningstøy merke (med høy motefaktor;) som jeg også er så heldig å få være ambassadør for!

Youngblood:

En av mine absolutt største favoritt makeup-brands, som stilte med sitt veldig profesjonelle team av make-up artister og backstage film-crew.

Adam og Eva//Redken:

Pionerer innenfor hårstyling og hårpleie! Så også på vår visning!

Sapatos.no:

Dette norske skomerket is one to watch! Og takk for lånet av freshe sneakers i crispy white & silver.

Maanesten:

Et fantastisk accessorie-brand fra Danmark, som stacket opp modellene våre med masse sølvringer.

Varsity:

Jeg var helt bestemt på å bruke capser på denne visningen, og da er det topp å få de feteste capsene man kan oppdrive i Norge, nemlig fra Varsity-gutta!

Blooming.no:

Takk for at dere satte opp nydelige og stemningsfulle blomster.

MagMaLou-Teamet:

Takk til alle jentene som jobbet beinhardt hele dagen backstage for å få alt til å gå smooth!

Mariann Thommassen:

Supervenninne og Star-Dj, som kastet seg over utfordringen da budsjettene mine egentlig tilsa at vi egentlig bare kunne spille fra en playlist…Love you, og takk for tidenes feteste hiphop 90's//2016 mix!!

Celine Aagaard:

Enda en superstar venninne som orget i stand og inviterte til en pre-byMAGMALOU hagefest før selve visningen.

Model-Squad:

Just look at them!!;);)Hehe!

Hanne Erøy:

Vår eminente fotograf, som tok nydelige catwalkbilder til tross for både plass- og lysutfordringer.

Julie Krøvel:

Vår fantastiske videograf som har laget en fab stemningsrapport, som jeg skal prøve å få lagt ut her etterhvert også.

Men først et lite bildedryss fra catwalken:

(Inspirasjonen bak den kan du lese mer om her på vixen.no)

//AllPhotos//HanneErøy//

DANSEDILLA!!

Jeg elsker danseprogrammer, og sa ikke nei da Benedichte og Egor (dommer i Skal Vi Danse), ba oss med på lørdagens premiere!

Fun fact er at jeg og mannen min faktisk har gått på dansekurs hos Egor og Nadya (som er en venninne av meg) for noen år siden.

Ingen av oss hadde akkurat stjernekvaliteter på dansegulvet, hehe!

Men sabla gøy det var det!!

Og en veldig koselig par-syssel i en hektisk hverdag med barn og jobb!

Jeg hadde ikke hatt tid til å finne en outfit på forhånd, så tok bare en gammel jumpsuit jeg ikke husker hvor er fra engang ut fra klesskapet, og slengte en ny favorittjakke fra Zara over!

Jeg går nesten aldri med håret ned, men inspirert av Khloé Kardash sin half-tail, gikk jeg for å ta bort lugg og sidehår, men beholdt resten nede.

Det ble en topp kveld! Og håper alle er med å stemme frem Camilla Pihl hver lørdag fremover!

Hun får hvertfall min stemme!

Tror forresten Alex Rosén kommer til å få noen extra fra meg også;)

Ha en fantastisk ny og fin uke!

//Marthe

FINE BERTINE I BYMAGMALOU

Hei hei, kjære lesere!

Her har det vært stille i mange dager nå, da det har gått i ett med visning av klesmerket vårt, byMAGMALOU sist tirsdag, Oslo Runway og barnebursdager!!

Kommer sterkere tilbake med både bilder og oppdateringer fra dét altså, men først et lite bilde av skjønne Bertine Zetlitz fra gårsdagens Aschehough Hagefest i et plagg "fresh from The Runway"; Leni Jumpsuit.

Denne jumpsuiten er en av mine absolutt favorittplagg vi noen sinne har laget, da den er så enkel å style både opp og ned!

Gleder meg til den kommer i hvitt og rosa til neste sommer, og nå til høstens utgave i burgunder som kommer i butikk allerede neste uke!

På nettbutikken vår kan du også slå kloa i den sorte versjonen som var denne sesongens farge, bare gå inn på Magmalou.com!

God helg a dere!

//Marthe

STORJENTA MI!

Time Flies, og eldstejenta, Emma Louise, har sin første dag som andreklassing i dag!

Og på torsdag blir hun 7 år, så det blir litt av en uke her med skolestart i dag, byMAGMALOU visning i morgen, Oslo Runway på onsdag, tre forskjellig bursdagsselskaper for Louie på torsdag med familien, klassen på lørdag og andre venner på søndag!

Fredagen tror jeg skal tilbringes i sofaen med bena høyt oppe og Netflix;)

(Antrekket til Emma Lou har vi vært så heldige å få i gave fra Lindex:)

Ha en finfin ny uke!!

//Marthe

PUT A BOW ON IT!

Det som er deilig med at høsten nærmer seg, er alle de sjukt digge strikkegenserne vi kan tulle oss inn i etterhvert, og for min del blir det en del farger i år!

Og det kommer fra meg som alltid bare går i sort, hvitt og grått på vinteren…!!

Men farger gjør noe med hodet merker jeg…med smilet…og stemningen-så jeg tror jeg skal tvinge meg selv til å bruke litt mere farger denne vinteren enn vanlig-så får vi se hvordan det går, hehe!

Uansett er denne dusty pink strikken blitt en favoritt allerede, og jeg bruker den til både skjørt og bukser. Og vil du pønte opp en ellers litt traust genser, er det jo bare å slenge på en fiffig bluse med sløyfeknyting under!

Ha en nydelig uke, og gjerne hei litt ekstra på meg på tirsdag!!!Klokken 15, viser vi frem vår neste sommerkolleksjon på takterassen på The Thief, og jeg merker jeg er usakelig spent!

Det er bare å følge hele prosessen i forkant og selve dagen på snap under "magmaloumarthe"!

XOXO//Marthe

Utsikt fra dagens lunsj på Grefsenkollen!

Knit//ArnieSays

Blouse//Gestuz

Pants//Iben

Cap//H&M

KYGOSTYLE!

Onsdagen ble en fantastisk dag med nydelig vær, venninnedate og Kygo Life-lansering på taket av Steen og Strøm!

I tillegg oppdaget vi en skjult liten perle av en restaurant rett rundt hjørnet av Grims Grenka, som heter Engebrets Café! Uteserveringen føltes som et lite stykke Paris med hvite stoler, deilig mat og en nydelig fontene rett ved siden av, som satte rammene for en skikkelig koselig stemning.

Et lite glass champagne i solsteiken var heller ikke helt feil!

Jeg hadde på meg en lang, flagrende grønn kjole for anledningen, og jeg elsker det printet med de rosa og blå blomstene så høyt, at jeg måtte ha den i en kort versjon også, som du kan se om du går inn på snapchatten min(magmaloumarthe) eller på instastories:)

Etterhvert dro vi på lanseringen av Kygos nye kleslinje "Kygo Life", som var en veldig chill og kommersiell street-wear kolleksjon, og selvfølgelig har han også designet Kygo-capser, som jeg i hvertfall kommer til å kjøpe meg, capsoman som jeg er, hehe!

Nå er min egen lansering av byMAGMALOU sin neste sommerkolleksjon bare 5 dager unna, og jeg er sjukt spent på om dere kommer til å like den!

Gleder meg uansett til å vise dere, så bare følg med fremover!

Ha en finfin helg!!

//Marthe

Follow @marte_krogh on instagram!

My outfit:

Dress/Ganni

Clutch//VintageDianeVonFurstenberg

Boots//Fretex

GÅ FOR ET MIDI-SKJØRT DENNE HØSTEN!

Endelig har høstens must-have plagg kommet i hus!! Og dette fantastiske skjørtet kan styles på utallige freshe måter, uansett setting og dresskode!

Enten veldig casualt med bare en enkel t-skjorte, en strikkegenser eller en oversized herreskjorte for eksempel. Gjerne stylet sammen med dine favorittsneakers.

Eller skal du på konsert, kan den være kul å matche med en løs magetopp og en bombejakke (som jeg faktisk vurderer å ha på meg selv, siden jeg skal på en lansering/mini-konsert med Kygo i morgen!!)

Gjenstår bare å se om jeg tør å vise frem en aldri så liten glippe av en mage som både har strukket seg litt etter to barnefødsler, og i tillegg ser ut som et eneste verdenskart etter å ha fjernet en ganske så stor føflekk til for halvannen måned siden, hehe!

Til en setting som krever en mere elegant styling, som typ dåp eller en bursdag for eksempel, er skjørtet nydelig å kombinere med en voluminøs skjortebluse, gjerne med "bell-sleeves" eller volangdetaljer.

Til party er høye hæler et must, mens toppen avhenger litt av hvilken type fest det er! Men selv hadde jeg nok sikkert "safet" med en hvit singlet og skinnjakke, som er et antrekk jeg alltid føler meg vel i, uansett hvilken setting det er.

Hvordan ville du selv ha stylet det??

Klem, Marthe

Og gjerne følg med på konserten med Kygo i morgen. Bare følg meg på snap under "magmaloumarthe", så sees vi!!:)

//Marthe

Tee & Skirt//Ganni

Sneakers//AdidasByStanSmith

PS:

Beklager om du finner hundrevis av skrivefeil og ville setningsoppbygninger her inne for tiden! Er greit tåkete i hodet om dagen av å styre med blant annet masse detaljer til visningen vår på førstkommende tirsdag, blandet med et ellers hektisk småbarnsliv!!

Så dere får bare unnskylde meg alle mulige grammatiske feil som måtte dukke opp fremover i noen uker til, så håper jeg språket kanskje blir noe bedre igjen når livet normaliserer seg snart, nå som mammapermisjonem nærmer seg slutten og barnehagestart bare er noen uker unna…

HUSKER ANTREKKET MITT FRA FØRSTE SKOLEDAG SOM OM DET VAR I GÅR!!

Jeg husker innmari godt hva jeg hadde på meg på min aller første skoledag.

Jeg skulle starte i 1.klasse.

På Steinkjer Barneskole.

Og jeg husker mamma tok meg med på shopping på Zebra Kjøpesenter, der jeg selv fikk bestemme hva jeg skulle kjøpe.

Og herremin, som jeg eelsket den grønne skai-sekken!Det blanke og rosa beltet med en elefant på til de hvite buksene og stripete t-skjorten, og hold dere fast, grønne seilersko!

Jeg følte meg sååå fin, og veeeldig grown-up, hehe.

Eldste datteren min begynner i 2. klasse neste uke, og lik som i fjor har hun allerede snakket lenge om hva hun ønsker å ha på seg på første skoledag. Selv om det kanskje egentlig er litt overfladisk, tenker jeg at det er noe man må få lov til å glede seg til. Alt trenger ikke å være så innmari politisk korrekt absolutt hele tiden, og de fleste jenter synes jo det er veldig gøy med klær, hår og sminke. (Sistnevnte er dog forbudt utenfor husets fire vegger inntil hun blir større!)

Derfor var hun helt i himmelen da hun ble invitert av Lindex forrige uke, til å ta med sin bestevenninne på en liten shoppingrunde i Grensen i Oslo. Og de hadde det såååå gøy med å dresse opp hverandre, og jeg fikk skikkelig flashback til hvor gøy jeg selv syntes det var å gå i butikker å se på klær med venninnene mine da vi var yngre!

-(Som jeg for såvidt gjør enda også da, hehe!!;))

Begge var opptatte av å ende opp med det samme antrekket, og jeg synes de ble noen skikkelig kule rampejenter i joggedrakten med masse kule tegninger og ord på, en bomberjakke, supersøte katteparaplyer og blomstrete capser.

Yo liksom!

Håper alle dere som både starter med skole- eller barnehagekjør neste uke, får en finfin høst!!

Klem//Marthe

Fant bildet av en veldig spent skolefrøken før første skoledag i en av albumene til mamma!

#1986 #nicelook #åttitalletass;)