ENDELIG PÅ NETT!!

Vi er endelig ute med podcasten vår, «Vita og Valeberg», på iTunes og Spotify!

Blir såååå glad om dere går inn og abonnerer og legger igjen en rating!

Spent på hva dere synes, så send meg gjerne en DM på insta for feedback eller legg igjen en melding på Facebooksiden vår med samme navn:

VITA OG VALEBERG

Tattaaaaa!!

Xoxo Marthe

VI HAR STARTET EN PODCAST!!

Hurraaaa!

Jeg og Vita på jobben har startet en podcast, og teaseren ligger allerede ute, mens de fire første episodene kommer på mandag 14.mai!

Vi har hatt problemer med Itunes,men ligger hvertfall på Spotify, bare søk etter «Vita & Valeberg»!

Og hva snakker vi om?

«Hva skjer når en sjef og en ansatt starter en podcast sammen? Vita & Valeberg er podden der du møter kontrastene mellom en særdeles angstfylt sjef og en passe chill ansatt. Her snur rollene seg til tider på hodet. Følg våre opp-og nedturer, stappfull av humor, angst og selvironi.»

Jeg har trua-Dette blir gøy!!!!

Klem//M

DEN GODE SAMTALEN!

(Annonse)

I juli har jeg og Magnus vært gift i 13 år, og vært sammen i snart 18! Vi kjenner hverandre utrolig godt, men nylig kom jeg over noe som heter Fuelbox, som handler om de gode samtalene! Selv om vi alltid har kunnet snakke om alt mellom himmel og jord, blir det ofte hektisk med jobb og barn, og mindre tid til de store og gode samtalene i hverdagen.

Derfor ble jeg så glad da jeg fikk Fuelbox, som nettopp gjør noe med dette. Det er ikke et spill, men rett og slett en boks med mange spørsmål man kan stille hverandre og snakke videre om. Alle kortene er delt inn i kategorier som bl.a

-fortid,fremtid og nåtid

-fritid og vennskap

-jobb og karriere

-familie, barn og økonomi

-kjærlighet og romantikk

-erotikk og sex

Under kategorien SnikkSnakk fikk jeg et kort der jeg måtte stille Magnus spørsmålet om hvilket plagg i klesskapet mitt han hadde ønsket å kaste, og da han svarte «alle fuskepelsene dine» visste jeg ikke om jeg skulle le eller gråte, haha!

Jeg har fått både en parboks med «voksenspørsmål» og en boks ment for barn som er veldig engasjerende, meningsfulle og engasjerende! Og det var utrolig fint å ha disse samtalene med ni-åringen vår også, for det er jo faktisk like lett å glemme at små barn også synes det er fint å sette ordentlig ord på hva som foregår i livet deres noen ganger.

Så om du vil gi deg selv eller noen andre du bryr deg om en en ekstra fin gave, bør du sjekke ut Fuelbox.no!!

Ha en nydelig uke, fininger!!

Klem//Marthe