VG OG MISOFONI!

I går ble jeg intervjuet av VG om hvordan det er å ha «misofoni», eller lydangst. Vi tuller jo mye med det på podcasten, og selv om jeg vet at det (heldigvis!!) ikke er en alvorlig diagnose, oppleves det faktisk ganske heavy for oss som har det. Og jeg klager ikke overhodet altså, men synes det var interessant at sååå mange har tatt kontakt og sier de har det på samme måte, så snart må vi vel starte en interesseorganisasjon, haha!

Siden artikkelen lå på VG+ har jeg fått mange meldinger om jeg kan legge den ut i sin helhet for de som ikke har fått lest den, så værsågod:):)

Klem, Marthe

NY POD EPISODE!

Denne uken var jeg alene i studio, og fikk med meg bloggeren June Holm for å snakke Me Too, overgrep og voldtekt, som hun selv dessverre har fått erfart flere ganger…

Trykk HER for å lytte!

«I ukas episode er Marthe alene i studio, og har fått besøk av bloggeren June Holm, som har stått i bresjen for den norske me too-aksjonen og har opprettet stiftelsen «Vi tror deg». June opplevde selv en overfallsvoldtekt da hun var 18 år, og noen måneder etterpå ble hun dopet ned og voldtatt i komatøs tilstand. Hvordan går man videre i livet etter å ha opplevd så store overgrep? Og hvor går grensen fra uskyldig flørting til å være en Me Too-situasjon? Marthe forteller også selv, for første gang til noen, om en hendelse hun gjerne kunne ha vært foruten.»

ER DU DEN VI LETER ETTER?

Denne uka har gått så utrolig fort, og vips var det fredag igjen! Det skjer mye på jobbfronten om dagen, og vi søker nå etter ny teknisk designer på MAGMALOU!

Kan du være den vi ser etter, eller kjenner du noen designere der ute som kunne ha passet inn hos oss, så ta kontakt!

Stillingsannonse:

Tittel: Teknisk Designer byMAGMALOU

Sted: Oslo

Prosent: 50(Stillingsprosenten kan økes ved å ta på seg in-house oppgaver i MagMaLou også)

I denne stillingen vil du ha medansvar for designuttrykket og utviklingen av byMAGMALOU, og du vil delta i hele designutviklingen fra a-å. Samtidig vil du ha ansvar for hele prosessen innen produksjonen inkludert frakt og logistikk. God erfaring innen produksjon er derfor ønskelig.

Arbeidsoppgaver:

Medansvar for design og kreativ utvikling fra idé til ferdig produkt

Ansvarlig for teknisk tegninger og målskjema

Ansvarlig for all produksjon

Direkte kontakt med alle leverandører, inkludert reising

Evaluere og korrigering av alle samples, kontroll av bulksamples

Leverings planlegging

Ordre til fabrikk og oppfølging

Frakt og logistikk

Grafisk arbeid i form av salgspresentasjoner, invitasjoner o.l

Egenskaper:

Positiv og engasjert

Løsnings orientert

God gjennomførings- og leveranseevne

Evne til å arbeide raskt, systematisk og nøyaktig

Evne til å jobbe selvstendig og i team

Evne til å jobbe strukturert

Fleksibel og omstillingsdyktig

Kvalifikasjoner:

Minimum 3 års relevant utdanning og/ eller tilsvarende arbeidserfaring

Erfaring med å kommunisere med fabrikker og leverandører

Lidenskap for mote og trender

God produktforståelse

Forståelse for salg og kommersiell drift

Kunnskap i Photoshop, Illustrator, In Design og Excel.

Vi kan tilby en hyggelig arbeidsplass, i et kreativt, hektisk og godt miljø.

Vi søker en person som kan jobbe selvstendig, er fleksibel, positiv, med stor arbeidskapasitet og som synes det er spennende med nye utfordringer.

Send mail til [email protected] innen 1.januar ved interesse.

God helg!!

Klem, Marthe

HEj GÖTEBORG!

To-tre ganger i året drar vi til Gøteborg og besøker et vennepar av oss med barn på samme alder, og jeg er blitt skikkelig fortjust i byen! Vi kom akkurat hjem i kveld fra en liten familyweekend, og har hatt det sååå koselig!

Vi drar alltid på Liseberg med barna når vi er i Gøteborg, og førjulstiden er jo spesielt koselig der!! Jeg kjører på ingen måte noen store karuseller, men noen runder med kaffekoppene kan jeg strekke meg til, haha!

Ellers oppdaget jeg i dag at de også har Sephora her, whoopwhoop! Det er skikkelig god stemning for min del, for er helt avhengig av endel produkter fra Becca (som bl.a shimmerpudderet i fargene Opal og Pop), og de er ikke så lett å oppdrive.

Siden vi har barna med oss, blir det koselige hjemmekvelder og matlaging istedenfor å gå ut å spise. Og Magnus og Jonas lagde en helt syk pastarett i lørdag kveld, med selvlaget pasta som virkelig er å anbefale å teste ut!

Denne uka blir hektisk som vanlig, men har en stor plan om å få trent mye, for med kulden har jeg blitt så mye verre i musklene at jeg blir litt kokko innimellom. Men er bare å bite seg fast!! Og få trent da!!!;)

Ha en nydelig uke!

Klem, Marthe

Jakke og sko fra Ganni. Fåes kjøpt på Magmalou.no!

O HEILAGE JUL!

«Reklame i samarbeid med Ellos Home»:

Er du en som gleder deg så mye til jul at du nesten ikke kan vente, eller er du lei av julebrus og julesanger allerede i november?

På jobben er vi veldig delt om dagen, for mens Vita har spilt julemusikk 24/7 siden 1.november, mistenker vi at Andrea og Cathrine snart må sykemelde seg pga angst og indre uro over julesviskene som kommer på løpende bånd og aldri tar slutt.

Selv EEEELSKER jeg julen, og gleder meg alltid til å PYNTE ,bake og skrive julekort. Men i år mistenker jeg det blir litt vel hektisk… Dere som følger bloggen min fast har sikkert lagt merke til at det har vært lengre og lengre mellom innleggene her inne, og det er fordi høsten har vært megahektisk med masse jobb og reising i tillegg til at nå som det er blitt kaldt igjen, må jeg bruke mye tid på massasjeputa, eller gå til kiropraktor og trene for å holde musklene min happy & painfree (#lifewithchronicalmusclepaindisorder), og det er ikke forenlig med mange timer på mobilen eller PC! I tillegg totalrenoverer vi hele huset vårt. Tre etasjer skal rives innvendig og bygges opp på nytt igjen! Det ligger mye arbeid i både planlegging og gjennomføring, og med alt annet i tillegg, blir det ikke mye tid til overs til å gå i butikker og handle inn noe særlig ny julepynt.

Heldigvis har jeg funnet mye på nett, og jeg digger nettsiden til ELLOS HOME, de har altså sååå mye fint. Og jeg har laget et par kollasjer med mine julefavoritter, jeg håper kan være til inspirasjon.

Jeg anbefaler virkelig å ta en titt INNOM , jeg blir i hvertfall kjempeinspirert hver gang jeg klikker meg inn, og jeg gleder meg til å få alt jeg har bestilt i posten.

Akkurat nå er det 20% på masse utvalgte varer også, så klikk på denne linken Http://bit.ly/2zlSV10 for å gjøre et skikkelig godt julekupp (så kan du heller bruke mere kronasjer på deilig julemat for eksempel;)

Ønsker deg en goooood onsdag, så håper jeg tiden strekker til for hyppigere innlegg fremover.

Klem//Marthe