BOKBACKA!

Jeg har lenge hatt lyst til å dra på restauranten Bokbacka på Frogner, og etter to dager på sofaen med totalt låst rygg og nakke, løsnet det endelig litt opp i går så vi kunne dra på en planlagt middag med et vennepar.

Jeg synes vinmenyen var supergod, og rettene ble presentert på en spektakulær måte, men personlig ble jeg ikke helt blåst avgårde av smakene for å være helt ærlig. Mulig jeg ikke klarte helt å nyte måltidet heller, for vi ble helt satt ut av at den ene servitøren kom bort til bordet vårt midt under måltidet og sa at vi måtte betale 2000kr ekstra for de to gjestene som ikke kom!!

Vi fikk alle helt hakeslepp, og lurte på om vi hadde hørt riktig!!

Da jeg bestilte bordet, sa jeg at vi helt sikkert kom til å bli fire gjester, men at jeg skulle si fra om vi ble flere. Jeg mottok bekreftelsen på fire pers, og skrev aldri tilbake at antallet skulle endres, men de mente at vi hadde sagt seks personer og ville fremdeles ha ekstra betalt. Gutta satt og omtrent ristet av irritasjon og vi synes alle det var sykt ubehagelig at de pushet sånn på dette midt i måltidet liksom, men de ga seg ikke før jeg viste frem bekreftelsen jeg hadde mottatt på mail der det faktisk stod kun fire personer.

Jeg har aldri opplevd noe sånt på en restaurant før, og må innrømme at jeg ikke kommer til å dra dit med det første igjen heller, for jeg synes dette var en latterlig behandling av gjester som kommer og skal nyte et hyggelig måltid! Ikke er det akkurat gratis heller, så det siste man forventer seg er en slik opplevelse.

Anyways, det ordnet seg til slutt, men merker jeg fremdeles blir litt irritert når jeg tenker på det! Men nå skal jeg la det gå, trene en time yoga før jeg må begynne å pakke til vi drar på ferie til Marbella i morgen.

Satser på å føle oss litt mere velkommen på neste restaurant vi går til…

//Marthe

(Ps: Det skal sies at utover akkurat denne episoden var personalet veldig hyggelige og kunnskapsrike om både mat og drikke altså!)

Maten så fantastisk ut, men flere av rettene smakte overraskende lite.

Selv om maten (og noen av personalet!!) ikke var helt terningkast 6, så var vinen absolutt det!

Angrer meg for at jeg ikke tok bilde av de!!!!

Anette og meg

Hjemmelaget chokopuffs!!

IT’S A PARTY OVER HERE!!!!

Hey Superstars!

I går hadde jeg invitert hele MagMaLou-teamet på sommerfest i hagen min, og vi kunne altså ikke ha vært mere heldig med været!

Elsker å henge i hagen med god stemning, mat, musikk og bobler, så det ble en lang og morsom kveld!

Jeg hadde pynta bordet med peoner, hvite roser og palmeblader, og jeg hadde kjøpte inn heliumsballonger i sølv, hvitt og rosa som gir en extra bra partyvibe!!

Jeg har hatt det så travelt denne uken, så måtte bestille mat istedenfor å lage noe selv, og sushi er alltid en vinner, så vi bestilte masse maki og sashimi fra den lille restauranten WU på Briskeby, som seriøst har Oslos beste take-away. Jeg elsker maten derfra, og blir aldri skuffa!

I motsetning til i går, har dagen i dag vært litt mere grå.

Bokstavelig talt!

Våknet med syke låsninger i både ryggen, nakken og hoften(!!), så har ligget mest mulig rolig hele dagen. Håper går raskt over, siden vi skal på ferie til Marbella på lørdag.

Dere får sende meg noen helende tanker så lenge, så høres vi i morgen:)

Klem, marthe

Outfit:

Dress//Vintage

Earrings//GanniPrinsensgate

Shades//Quay

La MagMaLou Familia!!

VG-LISTA!

Har aldri vært på VG-lista før, men for en fest og god stemning! Og med så sjukt mange kokko bra norske artister om dagen, var line-upen helt topp og vi hadde det altså så gøy!

Hadde noen favoritter på forhånd, og de leverte for å si det sånn: Hkeem og Temur, Admiral P, Dagny, Julie Bergan, Gabrielle og Cezinando for å nevne noen!

Så du sendingen, og hadde dine egne favoritter?

Ha en nydelig mandag!

Sees på snap og instastory (: magmaloumarthe)

Klem//M

Elsker det nye beltet fra B-low the Belt, et nytt merke vi har tatt inn på MagMaLou, og koster 1799,-

Hever et hvert konsert-og festivalantrekk! Finnes også i sølv!

Silkekjolen i leo-print er en GANNI favoritt vi også har i butikken (97041888). Kult å style den forskjellig fra gang til gang. En alternativ konsert-look er å kneppe den opp med megahøy splitt, med en rocka frynseshorts i denim under. Elsker å mixe silke og denim for å få et røffere uttrykk mot det delikate silkestoffet!

Shortsen kjøpte jeg på salg på Gina Tricot til 99kr!

Hadde det litt travelt før jeg dro, så rakk ikke feste sikkerhetsnålen jeg måtte feste mellom to knapper for å unngå glipp, helt godt! Med det resultatet at glippen ble enda verre!! Hehe! Men fikk ordnet på det til slutt da;)

Lillegull ville også være med!!:) Kjolen hennes er fra H&M og skoene fra Adidas!

Skoene er et kupp jeg gjorde i fjor på Fretex til 99kr!

Solbrillene er fra det australske merket, Quay!

Frisyren er kjempelett å lage selv, og tar max 7-8 minutter! Flett to kinafletter fra hver side ned mot ørene (jeg drar kun inn hår fra undersiden for å unngå at det blir for flatt), og sett i en strikk. Del resten av håret inn i tre deler, og lag tre nye kinafletter på hver side. Boom, så har du en cool konsertsveis!

Beste crowden! Hedda Skoug, Marte Krogh, Lisa Tatjana og Anett Ringstad!

S Q U A D! Vibeke Klemetsen, Marte, Anett, Lisa et moi!

VIPPO(D)RAMA!

De fleste drømmer nok om lange fyldige vipper, inkludert meg selv, men det aller viktigste for meg er å slippe tenke på mascara til hverdags.

Når man trenger at det går litt effektivt på morningen, er det digg å slippe å stå å klasse med mascaraen mens man har masse andre ting man burde prioritert istedenfor. Og ikke minst spare tid på kveldstid med å fjerne den!

Jeg har brukt semi-permanente vipper i et par år, og har stort sett brukt volumvipper med 11-12 mm lengde. Men jeg liker at det ser mest mulig naturlig ut, så jeg legger ikke mye på hverken innerste eller ytterste delen av øyet.

For en enda mer "naturlig" look, fikk jeg i går lagt klassiske vipper påEco.Cult på Frogner(spons), som i motsetning til volumvipper består av kun én singelvipp og ikke 3-7 stk.

Fikk ikke tatt så bra bilder, da jeg kom i treningsklær, caps, null sminke (bortsett fra litt shimmerskygge)og hovne øyne(!!), men her er hvertfall ett fra siden dere kan se effekten.

I dag skal jeg på VG-lista, så håper jeg rekker å ta et bilde som viser vippene litt bedre da…

Stay tuned, og heng gjere med på VG-lista på min snap og instastory (magmaloumarthe) utover ettermiddagen!

Ha en nydelig lørdag!!

Klem//Marthe

UNIVERSAL FESTEN!

Hey Superstars!!

Universalfesten er alltid en av festhøydarne, og det ble den i går også, etter et lite hagevors i hagen min med Marte Krogh, Celine Aagaard, Ingeborg Heldal, Ida Einarsdottir og Samira Shahabian.

Er ganske kult å henge med artister man digger en hel kveld, i tillegg til at man møter en masse andre kjentfolk også. En liten høydare var gutta bak hit'n "Fy Fan", Hkeem og Temur!! Skjønner ikke at de bare er 19 liksom. Flinke karer i hvertfall!

Jeg gikk for en hvit one-shoulder kjole fra byMAGMALOU (som du kan klikke hjem HER), sorte boots og en sort skinnjakke med fuglebroderi. Vesken er en clutch også fra eget merke.(Dessverre utsolgt)

UNIVERSAL FESTEN!

Hey Superstars!!

Universalfesten er alltid en av festhøydarne, og det ble den i går også, etter et lite hagevors i hagen min med Marte Krogh, Celine Aagaard, Ingeborg Heldal, Ida Einarsdottir og Samira Shahabian.

Er ganske kult å henge med artister man digger en hel kveld, i tillegg til at man møter en masse andre kjentfolk også. En liten høydare var gutta bak hit'n "Fy Fan", Hkeem og Temur!! Skjønner ikke at de bare er 19 liksom. Flinke karer i hvertfall!

Jeg gikk for en hvit one-shoulder kjole fra byMAGMALOU (som du kan klikke hjem HER), sorte boots og en sort skinnjakke med fuglebroderi. Vesken er en clutch også fra eget merke.(Dessverre utsolgt)

FIVE DAYS//NINE OUTFITS//VOLUME2

Rome wasn't build in one day. Same goes for love…

For snart 17 år siden ble jeg (etterhvert, haha) stormforelsket i den personen jeg skulle gifte meg med og bli far til mine barn.

I juli feirer vi 12 års bryllupsdag!

Vi har opplevd sååå mye fint og hatt det sååå mye gøy, men også kjent på livets harde realiteter innimellom.

Det tror jeg de fleste gjør.

Men uansett.

Likefullt som Roma som kjent ikke ble bygget på én dag, gjelder det samme for kjærligheten og ekteskapet.

Og det er fint det.

På vår andre dag i Roma, tok vi på oss turistkappen igjen for å se den historiske kamparenaen, Colosseum.

If only these walls could talk!!

Tror det hadde vært no jeg hadde fått med meg på Netflix for å si det sånn;)

Det var sykt varmt, og med min agro-angst for store folkemengder, måtte jeg omtrent holde meg fast i både mannen min og venneparet vi reiste sammen med. Bortsett fra å småklikke litt på noen russere som snek i køen, tror jeg oppførselen min var nogenlunde innafor faktisk, hehe.

Bortsett fra en liten break-down da vi plutselig befant oss motstrøms i en megasvær horde av kameraglade kinesere og deres 4 meter lange selfieredskaper, så klarte jeg meg helt fint om jeg får lov til å si det selv.

(Mulig mannen min ikke har helt samme oppfatning vel å merke.)

Beautiful Rome…

Mi amore!!

Jeg hadde planer om å legge ut antrekksbilder fra dag til dag, men denne uken er så hektisk, at jeg må nok gjøre det i flere runder.

Nå må jeg trene litt morgenyoga for å tøye litt på en småsur nakke som ikke var så blodfan av å trippe rundt på brosteiner i Italia, før jeg må ut i hagen og orge litt til et mini-vors jeg skal ha i hagen før Universal festen i ettermiddag. I tillegg skal jeg på et par møter og et innkjøp, så nå må jeg rett og slett komme meg avgårdsj!

Men outfitinfo står under!

Ha en nyyyyydeligoso onsdag!!

Klem//Marthe

Shirt//NeoNoir(MagMaLou)

Skirt//byMAGMALOU

Sandals//AmandaWakeley

Shades//LeSpecs(MagMaLou)

Bag//AmandaWakeley

Earrings//MissMathiesen(MagMaLou)

FIVE DAYS, NINE OUTFITS!

Jeg er helt nyforelska!

I Roma!

En by jeg ikke har vært i før, men nå elsker etter en langweekend der!

Maten, arkitekturen og historien er jo bare helt magisk, og utover uken tenker jeg å poste litt innlegg med både hotell-og restauranttips, men først kommer litt sommerstyling-inspo.

Fra reiseoutfits, til dag-og kveldsantrekk perfekt for det varme klima i oldtidsbyen.

Dag Un:

Digg bukse og topp fra Ganni(MagMaLou), perfekt å reise i!

Solbrillene er fra et nytt merke vi har fått inn i butikken som heter Le Specks. Prisene ligger mellom 400-600kr, så her kan man finne mange favorittpar!

Første kvelden ankom vi litt sent, så rakk ikke skifte før vi gikk ut og spiste, bare slå ut håret og ta på rød leppestift, hehe.

Vesken fra Gucci kjøpte jeg i fjor, mens sandalene også er fra GANNI!

Hvor vi spiste og andre restauranttips kommer senere denne uka.

Dag Due:

Første dagen gjorde vi litt seightsseing, og vi fikk med oss både trevi-fontenen, Pantheon og spansketrappen.

Det var utrolig varmt å gå inne i byen, så veldig glad jeg valgte en offshoulder kjole fra Elle & IL (MagMaLou) som var perfekt i glovarmen.

Trevi-Fontenen! BEAUTIFUL!

Øredobber fra GANNI Prinsensgate og solbriller fra Le Specs (MagMaLou.)

Magisk vakre Pantheon!

Etter en varm dag i byen, var det digg med en rooftop time-out ved poolen på hotellet vårt, H10 citta Roma!

Badedrakt fra H&M, og shades fra Le Specs!

Øredobbene er fra GANNI Prinsensgate.

Etter en dukkert dro vi på en superfab restaurant, med den diggeste forretten jeg noengang har smakt og den beste vinkjelleren ever! Forteller mer om den senere, men vi fikk pønta oss litt i hvertfall!

Jeg har aldri fått så mange likes og tilbakemeldinger på insta noengang som akkurat dette bildet, og det var jo superstas! Nå blir det bare bilder av rosa kjoler og my armcandy fremover;) Nei da, men hyggelig å få så mye feedback, og kjolen ble utsolgt med en gang fra butikk. Vi får den inn i grønn, blå og burgunder i august igjen da!

Nå ser jeg at tiden bare flyr av gårde, og jeg må hoppe til sengs! Så da får et nytt innlegg med dag tre og quattro komme senere denne uka, innimellom jobb, møter, smerteklinikken, Universalfest og VG-lista på lørdag…

Hei, hvor det går!

Men sees forhåpentligvis her inne igjen snart!

Klem//Marthe

ALLE VEIER FØRER TIL ROM(A)!

I dag reiser jeg til Roma, og jeg gleder meg som en unge! Har ikke vært der før, så gleder meg til å oppleve byen for første gang!

Blir deilig med en kjæresttur uten barn også, selv om jeg kommer til å savne de som en gal!

Har dere noen Roma-tips må dere gjerne legge igjen en kommentar!

Klem//Marthe

Dress//Ganni (MagMaLou)

Pink Delisch!

I morgen reiser jeg og mannen min med et vennepar til Roma, og jeg gleder meg helt vilt for har ikke vært der før! Men måtte ha mine avbitte, frynsete negler reiseklare, så gikk for en naturlig lyserosa shade hos søte Malin på Eco Cult på Frogner.

Litt hektisk i dag og må også rekke sommeravslutningen i barnehagen, så bare en kjapp update her inne i dag, men ønsker deg en superfin onsdag!

Sees i Roma!

Klem//Marthe