JEG HATER KOKOSVANN!!

Ankom Bali og Sofitel Hotel på Nusa Dua i går kveld, der vi tok et raskt nattbad i vårt eget lille basseng på verandaen før vi endelig kunne legge oss i en digg seng etter å ha reist i over 24 timer! Men vel verdt den lange reisen, for hotellet er superduper fresht! I dag har vi både hengt litt ved poolen og på stranda, solt oss, badet masse, og latt som om jeg liker kokosvann!!;) Jeg synes dog helt ærlig at kokos smaker skikkelig dritt, og klarte bare presse i meg noen få slurker, KUN fordi jeg ble overbevist om at det visstnok er veldig healthyschmealty…Vel… Helt ærlig drakk jeg det først og fremst fordi at å drikke direkte fra en kokosnøtt fremdeles føles veldig eksotisk for en gammel trønder som meg, som hadde sommerjobb med å knuse blomkål på Gartnerhallen back in the days, hehehe! #notsoglamorouskandusi #kokosnøtttrumferhodekål

Foto//CelineAagaard(hippiehippiemilkshake)

PITSTOP I QATAR

Etter en 6-7 timers flytur, har vi nå en to-timers pitstop i Doha i Qatar, før en ny 9(!)-timers flytur til Jakarta venter. Som om ikke det er nok, er det sannelig en tredje flytur til, men “bare” på et par timer heldigvis, så er ikke akkurat en svipptur for å regne kan du si! Men ryktene sier at både vær- og badeforhold et tipptopp, så gleder oss max! Støttestrømpene funker som bare det, og har bare kastet opp 3 ganger i dag, så dette kan bli en riktig så fornøyelig reise;) Sees på Bali, folks:):)

ONE DAY COUNT DOWN…

De to siste dagene er jeg ufrivillig blitt nødt til å holde meg hjemme, og mistet både Side2 Nettavisens sitt fantastiske 10års-jubileumsfest på torsdag, og på fredag en kompis sin bursdagsfeiring da jeg sovnet kl.19…:/ Jeg klarer nesten ikke gjøre noe fornuftig for tiden, spesielt på kveldstid!! Hadde faktisk glemt hvor mye hormoner og graviditet kan “herje” med kroppen din, men minnene har kommet friskt tilbake kan du si, med konstant kvalme, oppkast og trøtthet. I tillegg har leggene mine hovnet opp til dobbel størrelse, og puppene har vokst til det tredobbelte og er så sykt vonde at jeg må sove på ryggen, som er skikkelig dritt for en “fosterstilling-person” som helst vil spoone hele natten. Den fine, glødende huden, og det glatte håret alle snakker om at alle får når man går gravid, har ikke fått helt uttelling her i huset! Jeg har like mange utbrudd i ansiktet som en hormonell tenåring, og håret har fått en merkelig stålull-konsistens, så joda, jeg føler meg utrolig fresh om dagen;) Har såvidt hatt litt energi til å begynne påskepakkingen til vi stikker til Bali i morgen, men må nok innse at jeg må reise ufrivillig “light” denne gangen, da meste av klærne mine ikke passer lenger og jeg har ikke hatt tid eller ork til å handle inn nytt. Vurderer å ta med meg datteren min sitt leketelt og bare tylle meg inn i det hele ferien, hehe! Men det mest irriterende “graviditets-symptomet” er humøret! Eller rettere sagt, mangelen på det! Jeg er konstant irritert på alt og alle rundt meg, blir ekstremt opprørt av den minste ting og begynte å gråte av en “Britain’s got talent”-audition på YouTube i går! Så du kan si jeg er mildt sagt litt frynsete om dagen, men håper det bare er en liten overgangsfase dette første trimesteret…Tror hvertfall mannen min krysser alt han har for at det snart går over…;) Nå blir det spennende å se om jeg kan få oppdrevet noen støttestrømper til flyturen i morgen, og hvor mange fly(spy)poser jeg må sette til pers før vi når Bali! #hellomynewglamorouslife #buttotallyworthit

God helg til alle dere påskeharer der ute! Håper dere får en deilig og solrik påskeferie med masse fregner på nesen!

Hoping to conquer pregnancy nausea, headacke and fatigué as we’re hading off to Bali tomorrow! Until then, have a great weekend and I’ll see you there;)

EVERYONE NEEDS A SAINT OR TWO IN THEIR LIFE!!:)

Var på lanseringen av Børre Olsens nye smykkelansering i går, og alle inviterte fikk plukke oss ut noen favoritter til en fotoshoot med Anthony Huus! Jeg fallt for “The Saint”-smykket-føler jeg trenger noen som passer litt ekstra på om dagen. Blandet det oksiderte kjedet i sølv med en utgave i gull med ørkendiamanter for dobbelt hell;) Apropos hell, så var jeg på min første ultralyd i dag, og alt så heldigvis bra ut så langt. Må innrømme jeg kjente klumpen i halsen da jeg hørte hjertelyden, verdens fineste lyd…Håper de neste ukene går raskt, og at den lille fortsetter å klamre seg fast. Liker å tro at smykket er en ekstra lykkebringer…:)

Loving “The Saint” necklace by Børre Olsen in oxidiced silver and in gold with desert diamands! Hoping it brings me extra luck these days…:)

Skjønne Børre:)

Hair and makeup by #wickedhouse

SUPERGA X HIPPIEHIPPIEMILKSHAKE

Vi var mange stolte venninner som var på lanseringen av Celine Aagaards lansering av sitt samarbeid med skomerket, Superga, i dag! Jeg rakk ikke ta så mye bilder, men cool cats som Jenny Skavlan, Gitte Vitt, Live Nelvik, Vibeke Klemetsen og Ingeborg Heldal var blant annet der for å heie, sammen med superbloggere som Benedichte Bjerke, Marie Murstad, Celine Mee, Darja Barranik, Anne Berit Valla, Annabel Rosendahl og mange flere.

Blogger Superstar, Celine!!:)

Veldig coole kicks med en blank finish som gjør de extra freshe!

Var så heldig å få en liten fotoshoot med @olemh iført Superga’sa…:)

Gikk for en strammere suit variant, dog inspirert av 70’s boho-glam! (Av og til høres det utrolig teit ut når man skal “forklare” et antrekk, som om det var noe veldig,veldig viktig liksom, haha!!)

Anyways, grattis til deg, Celine(@hippiehippiemilkshake), I’m such a proud Sistah!!;);)

HOOORRRRAAAYYYY!!

Endelig er vår andre kolleksjon på veg ut til butikkene, og jeg skal bo i denne “Tone Turtle Dress”- kjolen denne våren. Perfekt å dresse opp og ned, den kan brukes som en lang kjole eller dras opp til en kortere kjole som kan minne om et todelt sett med skjørt og en topp! I tilegg er den stretchy nok til å få plass til en voksende mage,hehe! Multifunksjonell med andre ord;)

Finally our ss15 collection byMAGMALOU is on it’s way to the stores, and one of my everyday favourites is the “Tone Turtle Dress”! It’s sooo easy to dress up and down, and can be worn in different ways, and fits every bodytype! You can get it in either grey, black or blue! Juhuuuu;)

Vi hadde denne modellen forrige sesong også, men i en litt varmere ullmix. Vi ble utsolgt for “Tone Turtle-Kjolen”på veldig kort tid i fjor, og mange har etterspurt en sommerversjon, så vi bestemte oss for å lage den på nytt bare i en lett viskose-mix i fargene grå, sort og blått.

I år har vi faktisk laget en base-kolleksjon i tillegg til en ren kjolekolleksjon vi har kallt “The Basics byMAGMALOU” som består av et lite utvalg av topper og tee’s, skjørt, turtlenecks og hverdagskjoler, mens selve kjolekolleksjonen er blitt litt mere leken i år enn i fjor! Gleder meg til å vise dere, etterhvert som vi får inn flere styles fremover. Ellers holder vi allerede på med en ny kolleksjon, og vil gjerne høre hvilke kjoler akkurat DU ønsker å se i garderoben din til jul og neste sommer! Legg igjen en kommentar da vel??;)

PALMTREE FASHION PASSION!

Er inne i en sykt hektisk periode, der vi begynner å få inn deler av ss15 kolleksjonen som skal sendes ut over hele Norge i løpet av noen uker, samtidig som vi har snart har deadline på neste kolleksjon også. I tillegg befinner jeg meg oftere og oftere i fosterstilling liggende i sofaen eller sengen for tiden. Kvalme og tretthet har meldt sin ankomst for fullt, og den lille babybumpen vokser sjokkerende raskt til å være så tidlig i svangerskapet, så lurer på hvor mange som egentlig gjemmer seg der inne…;) Skal på tidlig ultralyd denne uka, og merker jeg er nervøs for om alt faktisk ser ok ut denne gang, men jeg føler hvertfall så langt at ting er på stell-time will show…

Going through som hectic times with the ss15 collection on it’s way, pluss a design deadline on our x-mas collection coming up in a few weeks as well. In addition to that I’m finding myself more often on the couch or in bed being really tired and naseous. It’s hopefully a good sign that the pregnancy is going in a positive direction, although it’s a bit heavy being in the midst of it…

I mellomtiden skal jeg bo i disse deilige sneakersene fra Asfvalt. Ingenting gjør meg mere glad enn tanken på palmer og comfy shoewear om dagen…Må nok innse at høye hæler og party antrekk nok må vike plassen for joggingsen og flate sko i en periode, selv om jeg egentlig er typen til å faktisk kunne ha født i stillettos, hehehe! Men noen ganger innser selv jeg at fashion må vike for praktisk komfort;)

It’s all about dressing comfortable these days, and these palmprint kicks from Asfvalt are my new bff’s!:)

Ha en deilig søndag!

Jumpsuit//Gestuz

Sneakers//Asfvalt

FARGEALLERGISK??!

Har tidligere skrevet om at jeg ofte går i ensfargede antrekk, eller kombinasjoner av grått, hvitt, sort og jordfarger, som for meg avgir en harmonisk og rolig energi. Fargesterke hverdagsplagg er jeg faktisk litt “allergisk” mot! Hodet jobber vanligvis på høygir i jobbsammenheng, og da trenger jeg plagg og antrekk som stresser meg ned, ikke opp, så jeg kan konse på det jeg skal!! Mulig jeg lider av fargeallergi om det er noe som heter det, hehe?! Men på trening elsker jeg litt “coloursplash” og sterke farger, for da vil man jo gire opp noen hakk, og få utløp for stress, utfordringer og tanker som ligger i bakhodet. Elsker den neongule tanktopen og fit-agility skoene fra Nike, som gir både energi- og etterlengtet påskestemning!

Having a crush on neon workout wear, giving me lot’s of energy and putting a smile on my face:)

All sportswear from Nike, except the runningtights from Casall.

OSLO RUNWAY, HEY HEY!!

Hurra for en potensiell ny moteuke i Oslo, Oslo Runway, som hadde et pre-show før første ordentlige visningen i august. Her ser du link fra VG/minmote.no hva jeg og et par andre aktører i motebransjen mener om tiltaket:

http://www.minmote.no/#!/artikkel/23416461/dette-mener-ekspertene-om-fremtiden-til-oslos-nye-moteuke

Jorunn Aartun(journalist i DN og forfatter av boken “Avkledd”), Siri Tollerød( Norsk SuperDuper Modell;), meg og Anita Krohn Traaseth(Adm.Dir i Innovasjon Norge).

INSPIRATIONAL DAYS @ DogA!!

Gårsdagen var en av de mest inspirerende dagene jeg har hatt på lenge! Norwegian Fashion Institute (NFI) og Norwegian Fashion Hub (NFH) arrangerte en konferanse for norsk motebransje, og hadde invitert mange relevante og spennende foredragsholdere til å snakke om ulike aspekter av design og business. I tillegg holdt de en paneldebatt der jeg også var så heldig å få delta i sammen med andre gründere, Innovasjon Norge og Forskningsrådet. Kan ikke si noe annet enn at det er fantastisk at både offentlige instanser og næringslivet begynner virkelig å åpne øynene for at norske designbedrifter VIL bli en viktig næring i fremtiden. Kvelden ble avsluttet med en pre-view av Oslos nye moteuke-alternativ, Oslo Runway, som jeg håper og ønsker lykkes med arrangementene fremover og bidrar til å sette Norge på det internasjonale motekartet!:)

Thumbs up for Norwgian design this week, NFI, NFH, Innovasjon Norge og Oslo Runway! Great conference, and awsome to be part of the panel debate!

Jacket//Gestuz

Dress//byMAGMALOU

Heels//Ganni

Necklaces//MariBlackandSuMisura

Innovasjon Norge, moi, Mole, Forskningsrådet, Andreas Holzweiler og danske Søren, fra selskapet Mentor Me.

Ønsker dere en fantastisk fin onsdag!!:)