MAGISKE MARIA MENA SA JAAAA!!!

Det er så utrolig mange bra norske artister om dagen, men noen får man et ekstra nært forhold til-og Maria Mena er en av de for meg…Ikke nok med at hun er en utrolig vakker jente, men hun inspirerer så mange med sine ærlige og tildels tøffe tekster jeg tror mange kan kjenne seg igjen i, eller finne trøst og inspirasjon av.

Da jeg fødte min yngste datter i oktober ble jeg satt i gang klokken 11 på dagen, og frem til kl.18.30 skjedde det absolutt ingenting. Og i timesvis lyttet jeg kun til Maria Mena, Christel Alsos og Susanne Sundfør (#girlpowertunes)for å samle krefter til selve fødselen, inntil jeg over en boks Mr.Lee nudler satt nede i cafeteriaen og kjente at babyen faktisk kom. Altså, det var ikke snakk om rier eller noe sånn, hun bare KOM!

Magnus fikk slept meg inn i en heis mens babyen trykket på, og jeg trodde jeg skulle dø. Jeg rakk såvidt å komme inn døra på føderommet før lillegull var ute, og jeg har aldri kjent på et større fysisk rush noen gang. Jeg, verdens største pingle, som hyler for ett myggstikk, overlevde en styrtfødsel!!

UTEN smertestillende!!

Shit, for en lykkefølelse!

Og hvem vet, kanskje er det bare litt ekstra styrke fra musikk man trenger?? Ikke vet jeg, og mulig jeg hadde valgt epidural om jeg skulle føde igjen. Men det som er sikkert er at jeg hvertfall hadde hørt på de samme tre damene igjen, og hold dere fast: Maria har sagt ja til å synge i datteren min sin navnefest på lørdag, og jeg kunne ikke vært mere glad og takknemlig!!

Nå gjenstår bare å finne riktig lokale, siden Plan A med hagefest utgår sammen med værvarselet om regn til helgen!!

Ha en finfin tirsdag!

Klem//Marthe

Ps: på bildet har Maria på seg "Christine Dress" fra eget merke som du får kjøpt på magmalou.no:)

PIZZAPARTY!!

På lørdag var jeg og mannen min invitert til min bloggkollega i Side2, Tine Monsen og mannen hennes, Thorleif(som forøvrig er verdens beste kiropraktor og har reddet meg mang en gang fra å nesten ikke klare stå oppreist!!)

I tillegg til oss var også Side2-blogger, Line kirkhus og blogg-venninne, Benedichte Bjerke og mannes hennes, Egor, invitert.

For å si det sånn tror jeg gutta endelig fikk utløp for sin felles frustrasjon over å være sammen med bloggere og bli spurt om å ta bilder hele tiden, hehe! Ingen av de synes akkurat det er det morsomste de gjør, og dét kan jeg i grunn forstå! Men de er greie som gidder å stille opp likevel da!!:)

Det ble en fantastisk morsom kveld med utrolig god mat, og Thorleifs oppskrift på hans hjemmelagde pizza kan du finne på Tines blogg her! Anbefales!

Jeg er dessverre langt fra Tines nivå på å ta bilder av veldig god kvalitet så har lånt bilder av henne istedenfor å bruke mine egne-så her kommer en liten kavalkade:

Delikat å pynte bordet med blå hortensiaer. Visste du forresten at Hortensianen liker best skygge og skal ha mye vann? Det er lurt å tenke på før man bestemmer seg for hvor man skal plante de.

Jeg gikk for et langt og florlett sommerskjørt fra Gestuz, belte fra Dylan Kain og en badedrakt brukt som topp fra Topshop!

Nå er jeg klar for en ny, men veldig hektisk uke!

I kveld skal jeg arrangere sommerfest for de fineste MagMaLou-jentene på Pinerolo, på onsdag har jeg fotoshoot med skjønne Marian Aas Hansen, på torsdag er det jentefest på plattingen om været tillater det, og på lørdag skal vi ha en lite navnefest for datteren min vi enda ikke har landet lokale på enda siden vi skulle egentlig ha det i hagen, men må gå for Plan B siden det er meldt regn. Så om noen har noen gode forslag til egnet sted for ca 20 pers, tar jeg gjerne i mot!!:)

Følg meg gjerne på Snapchat om du vil henge på denne uka og fremover! Du finner meg om du søker opp "magmaloumarthe".

Ha en strålende mandag!!

Klem//Marthe

SOM Å FÅ ANSIKTSBEHANDLING PÅ EN FJELLTOPP!

Jeg er fryktelig glad i mine faste hudpleieprodukter fra Zo ScinCare, men synes likevel det er gøy å teste ut ulike produkter og behandlinger i tillegg som kan bidra til å få en bedre hudhelse.

Og da jeg ble invitert ned på The Thief Spa for å teste ut Natura Bissé Bubble Pure Air ble jeg skikkelig frelst! Natura Bissé er et spansk high-end hudpleiemerke, som bare føres på de hotteste spahotellene rundt omkring i verden, og i verdens mest anerkjente varemagasiner som Harrods i London og Neiman Marcus i New York. I tillegg er denne behandlingen favoritten til David Beckham og Beyonce!

Så hva er "Bubble Pure Air?" Akkurat som ordet antyder blir ansiktsbehandlingene utført i en liten boble som ser ut som et slags telt, som inneholder 99,9 helt frisk luft, og man kan virkelig føle den rene luften omtrent sive inn i kroppen som om man var på en fantastisk fjelltopp!!

I tillegg har jeg nå prøvd noen av produktene fra serien i noen dager, og de virker utrolig bra, så om lommeboken tillater det bør du absolutt booke deg inn på en time på Thief Spa! Jeg skal hvertfall gjenta dette, i tillegg til å kjøpe meg et whitening serum som visstnok skal gjøre susen mot pigmentflekker!

Sign me up, sier jeg bare!!

Ha en ny nydelig uke, og husk alltid solfaktor!!:)

//Marthe

Sandra Lyng i Olivia Jumpsuit!

Det er ingen hemmelighet at jeg må være Norges største jumpsuitoholiker, og denne lille hvite blondesaken er fra byMAGMALOU sin sommerkolleksjon og er oppkalt etter minstedatteren min, Olivia!

Og ser ikke Sandra Lyng helt fantastisk ut i den??:) Hun hadde den på seg under dagens "God Morgen, Norge", og jeg synes hun rocker den 100%!!

Lyst på den selv? Kom innom butikken på Frogner da vel, eller klikk den hjem på magmalou.no!

Nå er det å se på VG Lista på NRK! Goooood helg a, nydelige dere!!

//Marthe

“Anne Dress” i INmagasinet!

Går litt i ett om dagen her, så blir litt "lette" innlegg for tiden, men kommer nok sterkere tilbake!

Prøvde en ny ansiktsbehandling i går jeg gleder meg til å fortelle mer om bl.a, men inntil videre kan dere kose dere med et bilde av vår blomsterkjole "Anne Flower Dress", som er avbildet i det siste INmagasin-utgaven i Bergen!

Om du liker den, er det bare å klikke den hjem fra webshoppen vår på MAGMALOU.com!

Ha en nydelig st.hansfeiring i morgen!

//Marthe

GRATULERER HOLZWEILER!

Gratulerer til det norske merket "Holzweiler" som feiret 10-årsjubileum forrige fredag med en heidundrende feiring på Lysaker Brygge!

Noen bilder kommer her:

Jeg gikk for en 90's Baywatch-look, hehe, med en body og bukser fra Zara, og en fuskepels fra Meotine.

Søte Marion Ravn hadde på seg Leni Jumpsuit i sort fra byMAGMALOU(kan kjøpes her)

Camilla Aabry, Benedichte Bjerke og Hege Golf i partymodus! (Dette bildet er lånt fra festens husfotograf.)

Benedichte Bjerke og Marte Krogh @ The Pier!

Lovte meg selv å ikke ta selfie med William, og så bra gikk det!! HeHe!

Nå skal jeg ned på The Thief og som førstemann i Norge teste ut en helt ny ansiktsbehandling som høres helt fantastisk ut! Gleder meg til å fortelle dere mer om dette i neste innlegg!

Ha en finfin dag!

Klem, Marthe

ANE DAHL TORP ROCKIN’ “MARIT SKIRT” AND “TOVE TOP”!

En stooor shoutout til denne råtassen av en dame, som har vunnet et lass av priser og nominasjoner siste året, med både film og teater.

Sist uke vant hun Heddaprisen som Årets Beste Skuespillerinne (iført Leni Blue Jumpsuit byMAGMALOU), og i august er Ane også nominert til en æresfull AMANDA med filmen "Bølgen".

Vi tok en kaffe på Frogner i dag, etterfulgt av en liten shoppingrunde, og endte opp med disse plaggene fra basekolleksjonen vår: "Marit Short Skirt" i sort og "Marit Long Skirt" og "Tove T-Top" i grønn. Plaggene er superlette å både bære, bruke -og ikke minst style. De er "coole og laidbacke" med bare sneakers, men også veldig chice med høye hæler til. Og det koseligste av alt er at akkurat disse plaggene er oppkalt etter forloverne mine, Tove og Marit, som bor i Trøndelag og som jeg dessverre får sett altfor sjelden. Derfor er det ekstra hyggelig å ha egne plagg oppkalt etter de:)

Begge Anes Looks kan du kjøpe på vår nettside på www.magmalou.com!

Ha en strålende tirsdag!!!

//Marthe

“TOFSAR”, BLONDER OG VOLANGER!

Et godt alternativt tips til å finne fine partytopper er rett og slett å kjøpe en kul badedrakt som du lett kan bruke som en topp til en nesten hvilken som helst underdel, eller slik som jeg selv stylet den til helgens poolparty, sammen med en litt gjennomsiktig skjortekjole.

Vi feiret nemlig bursdagen til en god venninne på lørdag, med en deilig jentelunsj med masse bobler og plaskefest i bassenget etterpå (for de som ikke var helt stressa på å få håret og make-upen sin helt ødelagt da, hehe!) Og herremin, for en superfin dag og fest det ble, med nesten 40 superinspirerende damer samlet og omtrent konstant latterkrampe !

I tillegg var jeg så utrolig fornøyd med å ha funnet et antrekk som BÅDE hadde blonder, volanger OG "tofsar" som Maria Montazami i Svenske Hollywoodfruer kaller de så fint. Blir liksom ikke mere sommer enn det…!!:)

Ønsker deg en nydelig ny og fin uke…..

//Marthe

Nydeligste bursdagsbarnet, Marte!

Top//Zara

Shirtdress//Zara

Heels//Bianco

Earrings//Chloé

Shades//StellaMcCartney&Gucci

NEW IN’S!!

MAC er mitt favorittmerke innen make-up, og i går gikk jeg til innkjøp av noen nye favoritt-produkter jeg tenkte jeg skulle dele med dere også.

Elsker den korallrøde kremrougen mot den rødrosa shimmerskyggen, som man også kan mixe med en mørkere brun om man vil legge en mørkere skygge i globalen.

Har også byttet foundation fra å bruke "Mineralize", som gir medium dekkevne, over til Studio Sculpt som dekker pigmentflekken mine enda bedre enn den forrige.

Det har vært veldig trendy med mørke lepper den siste tiden, men jeg kler ikke mørk leppestift, så går alltid for ulike nyanser av nude med en rosa-eller ferskenfarget undertone.

På bildet under (tatt fra snapchatten min:magmaloumarthe) har jeg på meg foundationen, kremrougen og leppestiften som er mest ferskefarget.

Jeg bruker ikke lipliner til hverdags, men den er veldig kjekk å ha om du ønsker lengre holdbarhet på leppestiften. Jeg pleier alltid å legge liplineren over hele leppen først før jeg påfører det første laget med leppestift. Så presser jeg leppene mot ett papir, før jeg tar på ett nytt lag og avslutter med å gå over med liplineren for en jevn leppekant.

Foundation//StudioSculptnw25

Blush//VirginIsle

Shadows//Wood-winked//Mythology

Lipliner//NothingSexier

Lipstick//Myth//Meta-Fabulous

THE LITTLE WHITE DRESS!

Den klassiske "lille sorte" er et velkjent motebegrep, men "den lillle hvite" fortjener også en stor hyllest! Og jeg fant sommerens fineste hvite på ei litta shoppingrunde i går!

Digger spagettistropper og "off-shoulder arms", og kombinert med både og, ble jeg helt forelsket i denne lille saken med flagrende rysjer på overdelen i tillegg!

Brukte den på en deilig middag med mannen min på "Solsiden" i går, og tror den kommer til å bli flittig brukt fremover også!

Ønsker deg en nydelig onsdag, selv om solen forsvant litt i dag. Får tenke på at regnet faktisk bare frisker opp luften litt, inntil hun bestemmer seg for å dukke opp igjen…Og håper det skjer "sooner than later";)

Klem, Marthe

Dress//Zara

Bag//YSL

Shades//Gucci