16 YRS, BABY!!

Til kjæresten min:

På lørdag feiret vi hele 16 år som kjærester.

Seksten fantastiske år!

Stappfulle av masse kjærleik og oppturer!

Men vi har også hatt noen turer helt nede i kjelleren.

Vi har skapt to nydelige barn sammen, som vi elsker over alt på denne jord! Men vi har også opplevd den bunnløse sorgen det er å miste flere ufødte.

Jeg var alvorlig syk en lengre periode. Men du vek aldri fra min side.

Vi har ledd vanvittig mye! Og vi har også vært uenige og kranglet.

Men vi har elsket hverandre høyt. Og av og til irritert oss litt også.

Vi har reist, utforsket og sett verden sammen.

Men aller best har jeg det sammenkrøllet.

Hjemme. På sofaen. I armene dine.

Elskling.

Du er så fin.

Også lukter du så himla godt!

Du har alltid vært klippen min. Og jeg håper jeg også kan være din.

Fordi jeg elsker deg.

Og jeg håper jeg får lov til å forsette være kjæresten din.

For alltid.

Eternal.

Love.

Kisses XXX Konemor

YESTERDAYS!!

I går var en mildt sagt innholdsrik dag med både lansering av byMAGMALOU sin første gjestedesigner ever, og Costume Awards på kvelden!

Jeg er altså så sjukt stolt over å presentere Vanessa Rudjord som gjestedesigner for byMAGMALOU til høsten. Vanessa er for meg selve symbolet på "Always Style On Fleek", og en jente jeg har sett opp til helt siden jeg startet i bransjen både som fashionista, redaktør og moteikon, og tok oppgaven på strak arm med å designe en full garderobe bestående av sine klassiske drømmeplagg med både litt rocka og romantiske undertoner. Jeg er veldig spent på lanseringen i august, men kommer til å vise dere noen smakebiter underveis også!

Men vil du vite mer om kolleksjonen og samarbeidet allerede nå, kan du gå inn på bloggen til Vanessa og lese mere HER, eller sjekk ut nettsakene som ble lagt ut på både Vixen, Side2 Side2 og Costume i går.

Etter at vi hadde tatt pressebildene med fotograf Ole Martin Halvorsen på dagen, dro jeg på pampering time til superflinke Christine på Aesthetic Clinic på Frogner hvor jeg fikk en deilig glowtreatment med dyprens, fuktsyrebehandling og fuktmaske (spons), før jeg dro hjem igjen, hoppet inn i finstasen og dro videre til frisørsalongen Gevir på Eger som hadde invitert masse bloggere, kjendiser, modeller og fashionistaer til en hår-og makeup prep før Costume!

Benedichte, Silje og meg

Festen var som vanlig veldig gøy, og en ekstra shout out til danske Ganni (som vi fører på MagMaLou) som vant prisen som beste klesmerke!!:)

I dag blir en veldig rolig kveld merker jeg, men gleder meg til å feire kjærleiken i morgen! Da har jeg faktisk vært kjæresten til mannen min i hele 16 år, og ja, jeg føler meg sjukt gammal når jeg tenker på det, hehe!

Ha en nydelig helg, folkens!

Klem//Marthe

Foto: Ole Martin Halvorsen og Hanne Erøy

THE WAITING GAME!

Nå er det ikke lenge til hverken vår nye sommerkolleksjon kommer, eller at vi også kan røpe høstens store byMAGMALOU News!! It's Huuuge!! It's great!! It's true!! Hehe, gotta love (read: intensly dislike) Mr. President, Donald Trump;)

Forhåpentligvis kan vi lette litt på sløret allerede i løpet av uken, men jeg kan i hvertfall si at det vil være "worth the wait", og at det er noe alle våre kunder og forhandlere bare kan glede seg maks til!

Det gjør i hvertfall jeg!!:)

I mellomtiden er det litt hektiske dager her, som jeg vet det er for de aller fleste av dere også!

Men blir det litt trangt i toppen noen ganger, så merker jeg at det hjelper veldig å bruke en pusteteknikk jeg har lært av terapeuten min.

Hun ba meg lukke øynene, telle baklengs fra 10 og ta 5 djupe magadrag til slutt. Høres kanskje litt for enkelt ut til å funke, men det er balsam for hvilepulsen min hvertfall, så gjerne prøv det om du trenger en aldri så liten breake.

Og om du lurer på hvorfor jeg går til terapi, så får jeg heller komme tilbake til det i morgen, (eller så snart jeg rekker skrive et nytt innlegg), for nå måååå jeg legge meg siden hubbyen drar til London 04, og man skal rekke både det ene og det andre selv også før barna skal leveres kl.08!

Så goood natt, og drøm søtt!!

Klem//Marthe

PS: er også på snap og instastories om du vil henge med der også, bare søk opp "magmaloumarthe" så sees vi forhåpentligvis der også!:)

THE BLING THING!

Jeg merker at jeg er litt lei av den minimalistiske smykkestilen, og eeeeeer så glad for at store prangende øredobber endelig er tilbake i trendbildet med særlig Dolce & Gabbana som en av de største inspirasjonskildene!

Vanskelig å bruke i hverdagen sier du?

Slett ikke!

Den aller beste komboen er uansett iøynefallende ørepynt matchet med store strikkegensere, hoodies eller t-skjorter til hverdags. Og skal du på party, er det selvfølgelig lov til gå "all in" med en totally dressed up outfit, med høye hæler og magisk ørebling til også!

Ha en nydelig uke!

Klem//Marthe

Fra torsdagens Vixen Blogawards, hvor jeg brukte Bollywood-inspirerte øredobber fra Miss Mathiesen til en enkel lang sort kjole fra Gestuz…

Mens på lørdag var jeg i både barnebursdag og middagsselskap iført sølv og strass fra Style Since 1979 til en hettegenser, Casall-tights og en oversized ullkåpe fra Amanda Wakeley!

Eller som forrige uke der jeg brukte disse store stjerne-dobbene fra Koma byMarte til denim og fuskepels til en after-work med venninner på Frogner.

VIXEN BLOGAWARDS!

I går var vi på Vixen Blog Awards, som alltid pleier å bli en bra fest! Men selv hadde jeg ikke helt dagen med influensa og en kjip bronkitt som sitter litt for dypt i brystet. I tillegg var det kun sitteplasser for finalister og sponsorer, så ryggen og nakken min slo seg selvfølgelig seg litt vrang av å stå så lenge, så jeg tok en "Askepott" og smøg meg ut rett før midnatt.

Men jeg følte meg hvertfall fin da, haha! Og grunnen til dét var KUN de sykt fine øredobbene fra "Miss Mathiesen" vi akkurat har tatt inn på MagMaLou! For klokken 15 hadde jeg fremdeles ikke antrekket i orden, og var nesten på griner'n (skikkelig I-lands problem, I Know!) Men med én gang jeg la øynene mine på disse vakre skapningene, visste jeg at kvelden var reddet sammen med kjolen fra Gestuz som er en klassisk og elegant liten sak vi fremdeles har noen igjen av i butikken om du likte den(97041888//[email protected])

I kveld har vi hatt rolig familiekveld, spist popcorn og lagd brownies! I morgen blir det trening(hehe) på morningen, barnebursdag på formiddagen og middagsselskap med et vennepar på kvelden!

God helg, kjære lesere!

Klem//Marthe

Foto: Marte Krogh

STILLE DAGER…

Beklager stille dager her inne, men jeg har hatt litt for mye på tapeten, ble skikkelig forkjøla og ikke orket å gjøre så fryktelig mye siste dagene…

Men i dag er det Vixen Blog Awards, og holder formen seg må du gjerne bli med på festen på snap eller insta(magmaloumarthe:)

Ha en nydelig torsdag, folkens!

Klem//Marthe

Tee//Ganni

FauxFur//ByTimo

NYFRELST!

Jeg elsker å teste masse forskjellig make-up, og etter å ha jobbet som makeup artist i 13 år, har jeg mange produkter på samvittigheten kan du si!

Da jeg først flyttet til Oslo i 2005, jobbet jeg endel for TVNorge og de brukte masse produkter fra mineralmerket Glo-Minerals. Jeg ble aldri helt fortrolig med øyeskyggene den gang, og følte de drysset for mye og ga for lite farge (pigmenter).

Siden har jeg ikke brukt dette merket, inntil tidligere denne uka, da jeg fikk en nyinnføring på hele serien hos Aesthetic Clinic på Frogner.

Og jeg fikk meg en skikkelig positiv overraskelse, for skyggene var mye lettere å jobbe med enn jeg husker og sitter kjempegodt, hvertfall med skyggebasen i bunn.

En annen favoritt var Liquid Foundationen som gir veldig god dekkevne. For noen kan den kanskje bli litt i tørreste laget, men da er det bare å blande i litt fuktighetskrem. Også elsker jeg "Luster Shimmer Brick", som gir en nydelig glød og highlight effekt der du ønsker det!

I tillegg er jeg blitt hekta på alle børstene deres, og da spesielt duo-kosten som er perfekt til påføring av konturprodukter og den flate concealer-kosten jeg også bruker til skyggebasen!

Så jeg kan offisielt kalle meg en nyfrelst "Glo"-fan, og anbefaler gjerne disse produktene til leserne mine.

(Sponsede produkter)

Ønsker deg en supergod ny uke!!

Klem//Marthe

COWGIRLVIBES!

Jeg elsker rysjetrenden, og fikk major crush på denne stripete blå skjorten som også embracer "cowgirl"-trenden!

Toppet med en fuskepels, skinnyjeans, boots og store øreringer, har du lørdagsantrekket i boks spør du meg, hehe!

Ha en nydelig helg!

Klem//Marthe

Shirt//Gestuz

Jeans//Twist&Tango

FauxFur//Twist&Tango

Boots//SinceOslo

Earrings//KomabyMarte

Belt//Gucci

Bag//Gucci

Nailpolish//Essie

Makeup//Glominerals

NYTT SHOWROOM!

Denne våren har jeg som mitt store interiørgoal å pusse og freshe opp både butikken min, MagMaLou litt, samt showrommet vårt nede i kjelleretasjen som vi også bruker som kontor!

Jeg liker hvitt og sort i litt stramme linjer, med myke innspill av ulike farger(som dusrosa, smargrønt, gull og kongeblått), teksturer(som f.eks. fløyel, mur og betong) og ikke minst spennende lamper og friske blomster og grønne planter som alltid er prikken over I'en i et perfekt dekorert rom.

Browset litt igjennom på insta i kveld, og her er noen inspirasjonsbilder jeg håper dere også liker!

Og har dere noen tips på gode blogger eller nettsider for tips eller shopping, si rop gjerne ut!!

Klem//Marthe

EN GRÅ KÅPE, TO GULLA GODE RESTAURANTER, EN BRITISK DESIGNER OG EN NORSK MAKEUP ARTIST!

Da er en ny helg over gitt! Og jeg føler for å kaste ut et par gode restauranttips, namedroppe en britisk designer jeg nylig har fått opp øynene for og en norsk make-up artist jeg følger på instagram.

På lørdagen hadde jeg en superkoselig "Nyttårsbord-Kveld" med et par venninnner, som startet med et par glass vin på den relativt nye og koselige caféen/baren Le Roleur på St.Hans Haugen først , etterfulgt av superdigg mat på Kolonialen i Dalsbergstien etterpå.

Kan trygt anbefale både skinken som snacks først og skreien til hovedrett! Servitørene var kjempechille og superhyggelige, som bidro til en god og avslappet stemning. Jeg lo så mye hele kvelden at jeg glemte helt å ta bilder, men kan love at maten var et like godt syn for øynene som det smakte godt på tunga!

Take my word for it!

Før jeg møtte jentene fikk jeg flotta meg hos make-up artisten, Dajana Tomanovic, som jeg har fulgt en stund på insta og endelig fikk spurt om en sminke session!

Selv om jeg har jobbet som make-up artist selv i 13-14 år, får jeg masse inspirasjon av å se andre jobbe og ikke minst hvordan jeg selv kan gjøre nye ting og teknikker når jeg sminker meg selv også!

Jeg ønsket å inkludere min nye rød-brune skygge fra Mac i en sotete look med cat-liner og endel highlight på neseryggen og kinnbena, og jeg følte meg skikkelig fin (det må være lov å si selv om det er om seg selv, ikke sant??;) da hun hadde lagt ferdig hele looken.

Som nesten alltid, endte jeg opp i en sort kjole (SKAL bli bedre på farger i 2017!!), sorte thigh-high støvletter og en grå kåpe jeg fikk av jobben til mannen min i julegave. De er nemlig investorer i et britisk fashion-brand som heter Amanda Wakeley, som har kledd opp alt fra Jennifer Lopez til Bond-jentene i filmen "Skyfall". Merket har sin flaship store i Albemarle Street i Mayfair, London, og jeg gleder meg til å se nye presentasjonen hennes under London Fashion Week i februar!

Jeg elsker snittet, lengden og fargen på denne kåpa, så den kommer nok til å bli en gjenganger på bilder her inne i løpet av vinteren tenker jeg!

Men nå er det natta! I morgen skal vi ta kampanjebilder av vår nye byMAGMALOU kolleksjon som kommer ut i butikk i mars/april, så må få litt søvn!

Vil du joine shooten, kan du bare følge meg på snap eller instastories under navnet "magmaloumarthe"!

Ha en fantastisk ny uke!

Klem//Marthe