PRESSELAUNCH byMAGMALOU

Jeey, i går fikk vi endelig presentert endel styles fra ss15 kolleksjonen vår på The Thief. Kom masse bra folk, og vi er superhappy med responsen. Kolleksjonen er i butikk fra mars, men kanskje du allerede her finner deg en favoritt?:)

Foto: Sara Johannessen

Yesterday we had an exclusive presse pre-view on our next collection, ss15 byMAGMALOU. We are so grateful for the amazing turn up, and all the nice comments and feed back.

Hitting stores in March!

Meg og Andrea

Models Models Models

The Basics byMAGMALOU er vår nye linje med deilige baseplagg.

Gitte Witt, Andrea Backstrøm, Tinashe Bakasa Roll, Pia Skorge, Helene Westbye og Mariann Thomassen

Et lite utbalg av kjolene og jumpsuitene for ss15.

Presenting:)

Espen Hilton og meg

Inspo Wall

Caroline Skjelbred//Elle og Jorunn Aartun//DN

Elisa Røtterud//Høyer og meg

Hedda Skoug//blogger//stylist og Celine Aagaard//Stylemag

Fredrik Austad//Mon Dieu, Yenni Yang//blogger og Ida Einarsdottir//Vixen

The fine crowd from KK

Elisa Røtterud//Høyer og Ingeborg Heldal//Side2

Silvany Bricen//Stella

Magnus dukket også opp;)

Goodiebags!! #inch #denlillefestfabrikken #sumisura #beths #bagelandjuice #deborahlippmann

Yummy!

Tusen takk til alle som kom, og gleder meg til kolleksjonen kommer i butikk!

Thanx for all the support-forever grateful!

TWO DAYS COUNT DOWN!!

Shit, nå er det bare to dager igjen til vi kjører presse pre-view på vår nye sommerkolleksjon byMAGMALOU!!!

Nå er det andre gang vi lanserer egen kolleksjon, og det er like nervepirrende hver gang! Får vi samplene i tide, får vi gjort unna alle forberedelser og kommer alle detaljer på plass?? Som regel gjør det ikke det, men jeg har lært meg å være litt mer avslappet til at alt skal være “perfekt” hele tiden. Det vil alltid oppstå små og (sykt) store utfordringer, og selv om jeg blir gråere i håret for hver gang, gir det meg et adrenalinrush å være med på å skape noe. I den prossessen må man også tørre å feile, og det er jeg blitt veldig god på;) Men samtidig blir jeg også flinkere og får mer erfaring på å gjøre ting riktig, så summasummarum overlever jeg nok denne runden også, på tross av x-antall nervous breakdowns på vegen;)

Our ss15 pre-view byMAGMALOU is coming up in only two days, and I’m super excited, AND super nervous! Will we get everything in place for Thursday? Time will show…:)

I dag var vi på befaring på location, og gleder oss til å vise kolleksjonen i fantastiske omgivelser på The Thief.

Men det blåser sykt mye idag, så det er bare å holde på hatten;)

Hat//NinaJarebrink

Scarf//GinaTricot

Knit//IbenOfficial

Cardigan//ArnieSays

Skirt//SecondFemale

Shoes//Ganni

Bag//YSL

ALTERNATIVE SWEATER STYLING!

God søndag folkens! Etter en litt heavy uke med mye happenings på kveldstid, har det vært fantastisk å ha en rolig familiehelg! I går var vi å spiste lunsj på mathallen, og det kunne ha vært riktig så hyggelig om jeg ikke hadde glemt at jeg får angst og indre uro av super overcrowdede steder. Men klarte å holde meg tilsynelatende rolig ett lite kvarter mens vi spiste hvertfall;)

Jeg bor i store strikkegensere for tiden, så hvorfor ikke knyte de på litt alternative måter for en forandring?

Changing up my knit game these days, tying my sweater in a different way.

Knit//MardouandDean

Shirt//GinaTricot

Bag//SaintLaurent

Kicks//Bianco

Cap//GinaTricot

Bracelet//ToryBurch

Rings//MariaBlack

LADY GAGAS BIRTHDAY BASH!

I går var jeg i et veldig celebert selskap, på bursdagen til min venninne Lady Gaga aka. Liliagjerstad.com. Hun kjørte kjendis tema, og både Karl Lagerfeldt, Carrie Bradshaw og Madonna kom for å kaste glans, så det ble en helt topp kveld;)

Pictures from yesterdays Celebrity Birthday Party! I brought my Miley Game, with a skimpy outfit and lot’s of tounge action;)

Moi//Miley Cyrus, Lilia//Lady Gaga og Karianne//Carrie Bradshaw

Miley, Madonna and Nicki hooking up!

BEHIND THE SCENES: HENRIETTE STEENSTRUP

Var på fotoshoot ned denne fine frøkna idag på Edderkoppen Teater. Kan ikke si for hva eller vise noen bilder enda, men lover at hotness faktoren var skyhøy, og Edel var ikke å se,tihi! Få med dere “Dritseint” på Tv2 og se “Mot i Brøsta” forestillingen hun har med Else Kåss Furuseth og Sigrid Bonde Tusvik!

THE ICARE PROJECT

Er du lei av å bare bytte penger med venner og familie når du kjøper julegaver? For det er jo faktisk det man gjør når man kjøper gaver til hverandre. Hvorfor ikke gi et bidrag som virkelig kan gi noen en gave som varer livet ut?

37 millioner mennesker i verden er unødvendig blinde på grunn av grå stær, og mange kan med en enkel operasjon få synet tilbake.

For noen uker siden var Side2 motebloggerne på fotoshoot i regi av Norges Blindeforbund, for å støtte deres fantastiske prosjekt, Icare. Deres mål er å gi 20 000 mennesker synet tilbake iløpet av 2014. En operasjon tar mindre enn fem minutter og koster 250 kroner. Oppfordrer alle til å gå inn på icare.no, og kjøp flotte julegaver designet av norske kunstnere og designere, som for eksempel dette deilige skjerfet by Nina Skarra. Alle inntekter går uavkortet til ICares øyehelseprosjekter.

Support this wonderful project, ICare, and help thousands of blind people in poor countries getting their sight back.

Check it out on Icare.no

MY PRECIOUS!

I går hadde jeg en juice date med en venninne på Joe & The Juice, og jeg rett og slett elsker deres sportsjuice med ananas, mango og banan! Etterpå skulle vi raskt innom Høyer Eger for en liten sneak peek, men det endte ikke helt som planlagt… Jeg har vært YSL fan så lenge jeg kan huske, men aldri unnet meg selv en veske derfra selv om det har stått på ønskelisten i mange år! Den barrieren ble det brått slutt på i går…Da vi gikk inn på Høyer Luxury følte jeg nesten at jeg var med i Ringenes Herre, for jeg så herligheten av en veske med en gang og det var som om den snakket til meg og tiltrekningskraften var så stor at jeg ble helt svimmel! Ok, det var muligens å dra den litt langt, men jeg lover at det var kjærlighet ved første blikk! Så nå blir det suppe og nudler resten av måneden, for le bag ble med meg hjem…Magnus-Elskling, om du leser dette, lover jeg å lage middag hver dag resten av måneden, støvsuge i undertøyet og gå ut med søpla!

(God Have Mercy On Me!)

Fell in love with the Monogram Saint Laurent Université Bag at Høyer Luxury yesterday. Totally ok with eating just soup and noodles for the rest of the month, ’cause it was love at first sight!

LeatherJacket//Gestuz

Knit//ArnieSays

CashmereSkirt//Ganni

Bag//SaintLaurent

Foto: Marte Krogh

YO!VINN EN KJOLE OPPKALLT ETTER DEG!

Neste uke har byMAGMALOU presselansering av vår nye ss15 kolleksjon som består av 19 kjoler og jumpsuits tilsammen, i tillegg til vår helt ferske linje “The basics byMAGMALOU”. Vi er helt i innspurten av prosessen, men 3 av kjolene har ikke fått navn enda. Det kan DU gjøre noe med! Jeey! Legg igjen en melding på kommentarfeltet som gjør oss overbevist om at akkurat DU skal få ett plagg oppkalt etter deg, og du får det selvfølgelig tilsendt i posten når kolleksjonen kommer i butikk i mars om du blir den heldige utvalgte.

Du kan også nominere en god venninne, mor, søster eller andre du synes fortjener en ekstra hyggelig og ikke fullt så vanlig overraskelse!

Jeg kan dessverre ikke legge ut noen bilder fra kolleksjonen enda, men kan røpe at vi fortsetter trenden fra den forrige med relativt enkle, rene snitt, men med referanser til både 60-,70- og 90-tallet, inspirert av noen av mine største fahion ikoner: Yoko Ono, Bianca Jagger og Iman!

You can win an item from our next byMAGMALOU ss15 collection, and even have it named after you by leaving a comment as to why you’d like to be the lucky winner! You can even nominate a friend you think deserve a special surprise!

I can’t reveal any pictures just yet until next weeks exclusive press pre-view, but I can however say it has references to three of my fav fashion icons: Yoko Ono, Bianca Jagger and Iman!

Good Luck! Can’t wait to reveal the winner November 1.st:)

Rock and Roll Weddings! Loves it!

Pix from vogue.com

RIH RIH BRAID INSPO!

Jeg synes Rihanna så supahcute ut med pigtails, så starter denne uka med fletter selv! Må innrømme dog at jeg følte meg plutselig 12 år igjen og burde hatt en skolesekk på ryggen,hehe!

Starting off this week with pigtails inspired by Rihanna!

Bilde fra vogue.com

SUNNERE PANNEKAKER!

Jeg elsker pannekaker, men liker å gjøre de litt sunnere enn orginal versjonen som inneholder masse usunt sukker, smør og hvitt mel. Bruker sjelden målebeger, så du kan tilpasse mengde etter eget behov. Men her er hvertfall ingrediensene på mine “very berry pancakes” ihvertfall;)

Havremel

Grovmalt sammalt hvete

Økologiske egg

Økologisk melk

Sukrin og

Vanilje kesam

Vær raus med dine favorittbær og bananer, smaker superdigg sammen!

Enjoy!

My favourite recipe to a healthier version of really good pancakes are:

Oatmeal

Coarse whole wheat

Organic eggs

Organic milk

Erythritol

Vanilla curd cheese

Mix it with your favourite berries and banana, and you’ll have the perfect snack or meal!