GIRLS WEEKEND!

Hei Hei!

Nå har det gått en stund siden sist jeg delte noe her inne, da tiden ikke har strukket helt til!

Men hadde tidenes jentetur denne helgen, så den er absolutt verdt å skrive litt om.

Jeg og en venninne hadde planlagt å dra på avslutningshelgen i Hemsedal, men Jan Thomas hadde invitert til «Coachella» og ti-års jubileum for salongen hans, så vi bestemte oss for å dra dit på fredag og heller kjøre opp til fjellet tidlig lørdag morgen!

Det var ikke spart på noe på Bølgen på Briskeby, hverken av mat, drikke-eller kjendiser! Hehe!

Tror alle som noen gang har vært avbildet i Se og Hør var der! Selv hadde jeg ikke tid til å planlegge antrekket så veldig , så endte opp med en singlet og en jeans fra Zara som jeg stashet opp med gullsmykker fra H&M.

Hadde en topp kveld, men vi var så gira på å komme oss opp på fjellet tidlig lørdag, så nine sharp var det bare å komme seg oppover.

Roadtrips er alltid gøy, og jeg har fremdeles vondt i magen etter å ha ledd altså nesten konstant i tre døgn, og ikke minst i alle muskler etter å ha danset som gale på Stavkroa hele lørdag!

I know, høres jævlig harry ut, haha! Men det stedet er noe for seg selv altså! Folk er godt i slaget der for å si det mildt, og man kunne generelt gått rundt med en plastikkpose på hodet og likevel hatt draget, for her blir det utdelt greit mange par ølbriller i løpet av en kveld! Tror ganske mange våkner med angst og indre uro etter afterski på «Stavis» for å si det sånn. Selv våknet jeg bare med et stort smil etter å ha sovet som en stein i nydelig fjelluft, og egentlig bare veldig happy for å være på fjellet i strålende sol og med topp selskap!

Selv om vi hadde det terningkast seks på tur, er det alltid deilig å komme hjem igjen til boyfriend og barna! Gleder meg til fridag i morgen, og har kjøpt masse planter på «Luck» i dag jeg skal plante i hagen og på terassen.

Sååååå klar for hageliv og sommer!

Men å avslutte vintersesongen i Hemsedal er ikke feil det heller!!

Klem//Marthe

«Coachella-light» i jeans og singlet

Øverste bilde:

Moi et Marte på Skarsnuten med nydelig utsikt over hele Hemsedal! Vi hadde helt seriøst ikke planlagt å matche, men hadde pakket helt likt helt tilfeldig, haha!

(Almost) SUMMER IN THE CITY!

Fy søren, så deilig med et snev av sommer i luften…

Oslo, du er så fin når du bjudar på!

Startet dagen med en coresculpt time på Core Balance, og fortsatte med en rolig sykkeltur langs Akerselva med O og M og lunsjet på XEAST midt i solsteiken i Nydalen. (Anbefaler Scampisalaten som var supergod!!)

Har orget litt i hagen i ettermiddag, og klarer nesten ikke å vente til neste år på denne tiden, for da står forhåpentligvis det nye (gamle) huset vårt ferdig.

Totalrenovering står på trappene og vi starter i juni med å bytte ut taket. Så følger 1 etg og kjeller, og til slutt 2 etg som må integreres med resten.

Er så mye som skjer i 2018, at her blir det bare å holde seg fast som jeg har sagt før…

Med både oppussing, lansering av ny hjemmeside og podcast i mai, feiring av felles bursdag i juni og ny kolleksjon er jeg spent på om alt vil rulle som det skal.

Hva kan gå galt liksom?? Haha…

Jeg krysser hvertfall fingrene for at 2018 blir et sjukt bra år i hvertfall, både for meg og min egen familie-men også for alle dere ute, som er bloggfamilien min!

Klem//Marthe

Outfit:

Leatherjacket//VanessaRudjordXbyMAGMALOU

Tee//byMAGMALOU

Pants//H&M

Scarf//Becksøndergaard

Shades//LeSpecks

CURLY SUE!

Heisann SVEISann!!

Litta update og en stor tusen takk for alle de fine personlige henvendelsene jeg har fått siden intervjuet med KK som jeg la ut i forrige innlegg.

Tydeligvis mange som har ulike utfordringer, og jeg blir så glad om mine historier kan inspirere noen som står midt oppi det nå!

Er ellers veldig happy med å rekke å freshe opp håret i dag, så tusen takk til @Sebastian.hairstylist og @eco.cult som alltid tar så godt vare på disse fjonene mine!!! Jeg rekker aldri å krølle det til hverdags, så veldig kult og fjongt å få slike waves på en mandag! Men må bare nevne at de gangene jeg faktisk har tid til å lage bølger, bruker jeg kun GHD som har fantastiske tenger!!!!!

Men nÅ er det godnatta for meg! Sleep tight!!:)

Stor klem//M

ET PERSONLIG INTERVJU I KK!

Forrige uke gjorde jeg et intervju med KK etter de kontaktet meg i forhold til et bilde og en tekst jeg la ut på lnstagram..

Alltid litt skummelt å være åpen om så personlige ting, men har alltid stått litt på barrikadene der i håp om at folk kan senke terskelen på hva vi faktisk kan snakke om!

Og tusen takk for alle tilbakemeldinger dere allerede har sendt, means the world….

Her er intervjuet i sin helhet:

TUUUSEN TAKK!!!

Må bare si tusen takk for alle bursdagshilsninger jeg har fått denne uken!!

Selve dagen ble feiret litt spontant på Bølgen og Moi på Briskeby, og det var overraskende mange som klarte å komme på litt kort varsel, så veldig gøy!

Fikk masse fint, og blant favorittene var et par frynsesandaler fra Gucci jeg har ønsket meg!

Denne uken har bare rast avgårde, og det tror jeg neste også kommer til å gjøre, så her er det bare å holde seg fast!!

Ønsker dere en ny nydelig uke!

Klem//M

BIRTHDAY GIRL!!

Yes, da er et nytt år passert, og jeg er ett år nærmere the big 4-0!

Men er jeg stressa for å ha blitt 39 år?

Og jeg spør dette spørsmålet i visshet om at alle over 39 kommer til å le eller fnyse av meg like mye som jeg gjør med de som er sjukt stressa over å nærme seg tredve, haha.

Men alder er og blir noe vi alle må forholde oss til og definitivt kommer til å føle noe rundt, uansett hvilken epoke vi befinner oss i i livet, og jeg synes det er fair at alle får lov til å gjøre seg sine egne personlige betraktninger rundt dette. Og drite i hva andre måtte mene om hvordan du «egentlig» burde føle det.

Hvorfor er det forventet at man skal svare så politisk korrekt på det å bli eldre?

Kan man ikke få føle akkurat det man føler??

Så for å svare på mitt eget spørsmål om jeg er stressa, har jeg lagd meg noen plusser og minuser for å finne ut hvilken veg skåla mi tipper til slutt!

Minuser:

– Jeg har lest at rumpa synker gjennomsnittlig med ni centimeter i løpet av et langt liv, og jeg blir litt rystet av å tenke på at det vil da si at min allerede nå peker fire-fem centimeter lengre sør, enn for bare noen år tilbake!

– Jeg har alltid tenkt at det bare er «gamle mennesker» som er opptatt av været, og det siste året har jeg vært helt obsessed med å sjekke værmeldinger og klage på den lange vinteren, så jeg er definitivt blitt «en av de»!!

– Du vet du har nådd de voksnes rekker når du har barn som begynner å være flaue av alt du sier foran vennene deres, og du prøver å overkompensere med å være ekstra kul. Med den virkningen at de bare synes du er enda mindre cool enn i utgangspunktet…!

– Du vet det har skjedd no’ når de flagrende blomterkjolene du følte deg skikkelig trendy og bohemsk i for noen år siden, gjør at du nå bare føler deg som en kjip gammel tante …!

Så jeg er unektelig blitt eldre i forhold til blant annet disse små, men dog veeeldig alvorlige problemstillingene i livet.

Men finnes det noen oppsider her liksom??

Og her kommer alle klisjeene på løpende bånd, som alle som er eldre enn deg har fortalt deg minst én gang før, gjerne over et glass eller to.

«Jeg føler meg sååå mye tryggere i meg selv enn i tjueårene»

«Endelig har vi råd og økonomi til å gjøre ting vi ikke kunne gjøre for 10-15 år siden»

«Snart er barna så store at man får både nattesøvnen og litt mere meeee-time tilbake igjen»

«Jeg er blitt såååå mye flinkere til å ta vare på meg selv og lytte til kroppen min»

Ok, det er kanskje stort sett disse fire få poengene man ofte hører, men jeg tenker det er mer enn nok jeg.

Om det å bli eldre betyr bedre selvfølelse og økonomi, mer me-time og selfcare, så kan jeg leve fint med det også.

Hurra Hurra Hurra

//Marthe

Ootd:

Jacket//VanessaRudjordXbyMAGMALOU

Sweater//Elle&Il

Skirt//Gestuz

Boots//SinceOslo

Belt//BlowTheBelt

(All from @magmalou :: Reklame for egen butikk)

L O N D O N, B A B Y!!

God torsdag dere!

Starter dagen med en liten London-rapport!

Neste uke har jeg bursdag, men vi snikfeiret litt allerede denne uken med en liten todagers storbyferie! Mannen min jobber her noen dager annenhver uke, og de gangene det passer hopper jeg på innimellom.

Jeg eeeelsker å bo på hotell og prioriterer alltid å bo skikkelig nais, gjerne på bekostning av å shoppe mye for eksempel. Å bo et sted jeg elsker gir meg så sykt mye positiv energi og inspirasjon, at jeg firer aldri på kravene der. #hotelldiva #haha

Jeg har flere favoritter i London, men om du vil bo i Mayfair neste gang du er der, kan jeg på det sterkeste anbefale Flemming’s og det ene rommet vi alltid booker når vi er der, nr.65. Det er en kjempestor studio suite med sofalounge, en enorm seng, masse skapplass og et stort bad i hvit og sort marmor. Og rosinen i pølsa er en stor og beplantet veranda uten innsyn fra andre rom eller gaten.

Det er ganske høy standard der, men det er verdt hver ei krone spør du meg, for man får mye for pengene! Servicen er amazing, og de har verdens skjønneste tealounge med grønne velourmøbler og en peis, hvor man kan sitte i timesvis å bare velge og vrake mellom et godt utvalg av kvalitetsviner og tesorter. Og i dag hadde jeg så mye jobb at jeg strandet i flere timer her, mens jeg nibbet til et tre etasjer høyt kakefat med tre typer sandwicher, scones og syltetøy og nydelige små dessertkaker av sjokolade, gulrot og marengs.

I tillegg serverte de en fantastisk rabarbrakompott akkompagnert av en tynn vaniljesaus som var helt vanvittig god, og som jeg har lyst til å prøve å kopiere en gang! Nå er jeg egentlig ikke en dessert person, eller har jeg trodd i hvertfall, men nå har jeg smakt flere i det siste som jeg har digget, så er visst blitt omvendt rett og slett!!

I går startet jeg dagen med å tusle alene rundt i Mayfair mens Magnus var på jobb, men vi avtalte å møtes rundt lunsj hos Amanda Wakely, som er en britisk designer og selskap som er delvis eid av selskapet Magnus jobber for. Hvert år får han alltid et gavekort der i julegave, men siden de bare har womens-wear blir jeg den heldige «vinneren» av å benytte meg av den gaven. Amanda Wakeley er kjent for å ha kledd opp alle fra Beyonce, J.Lo og Kate Middelthon, men er ikke så kjent her i Norge-enda hvertfall. Hun designer mye klassisk og noe er litt for damete for min smak, men jeg fant til slutt en superfin jumpsuit og en sølvring drysset med noen diamantflak som jeg falt hundre prosent for, so all happy camper.

På Gucci fant jeg et par sko jeg døde for, og jeg må ha vært en spesielt nice wifey i år, for Magnus var så snill og kjøpte de i bursdagsgave til meg! Herremin så glad jeg ble, og jeg eeeeelsker både mannen OG skoene!!

Etter at han dro tilbake på jobb, møtte jeg Anna Stokland, på Cecconi’s for bobler og noen Aperol Spritz! Hun er en norsk fotograf bosatt i London, og har så mye bra historier at jeg satt med konstant lættis i flere timer før jeg tilslutt møtte Magnus igjen for ei litta birthday din-din!

Og fy søren for en middag det var!! Den relativt nyåpnede estauranten CORE, ligger i Notting Hill og drives av sjefskokken Clare Smyth, som vant Michelin Female Chef 2017! Hun er skikkelig rockestjerne liksom, og jeg ble helt starstruck da jeg så henne etter å ha sett henne på mitt favorittprogram, Australian MasterChef!

Nå er ikke jeg en profesjonell matanmelder akkurat, så redd jeg uansett ikke klarer å sette ord på hvor sinnsyk fantastisk maten var, at jeg bare lar bildene snakke for seg selv istedenfor!!

Men nå er vi kommet hjem igjen, og jeg må seriøst komme meg i seng, så jeg orker å dra på trening før jobb i morgen!

Sees vi på instastory??

Xoxo//Marthe

Jacket//DesignerRemix

Tee/Munthe

Jeans//GinaTricot

Shoes//Gucci

Shades//Quay

Jacket//VanessaRudjordXbyMAGMALOU

Tee//Munthe

Jeans//GinaTricot

Shoes/Gucci

(Bildet er fra Cecconi’s, da jeg glemte å ta bilder av oss på Core. Var så obsessed med matrettene, haha)

P Å S K E N 2018 X X X

Goood mandag!

Håper alle har hatt en finfin ferie! Herremin, det virker jo som det har vært strålende vær over alt, og det legger jo virkelig de perfekte rammene for en nydelig påske!

Selv dro vi til Trysil i år og bodde først to netter på hotellet i fageråsen, før vi tilbrakte helgen hos et vennepar, Benedichte og Egor, i deres nye hytte to steinkast fra hotellet.

Jeg elsker å være på fjellet, og selv om jeg er ganske fersk på å tørre å stå på ski igjen etter at jeg falt litt stygt som tenåring, merker jeg at jeg blir pittelitt tøffere og tryggere for hver gang. Jeg synes det ser så gøy ut å være skikkelig fast på ski, så jeg må bare holde ut og bare stå til jeg mestrer å henge med de andre igjen uten å dø av frykt, haha!

Første dagen vi kom opp var det for sent å stå i bakken, så vi dro rett i bassenget med kidsa. Emma Lou elsker å bade her, siden man kan svømme ute også, mens Olivia tok helt av og er tydeligvis helt uredd vann og hoppet fra alle trapper, kanter og avsatser! Det er superkult, men vi er så vant til Louie som alltid har vært så forsiktig av seg, at vi klør oss litt i hodet når Olivia helt fryktløs kaster seg ut i ting, hehe!

Anyways, vil sende en stor takk til alle som kommenterte og sendte meg dm’er etter mitt forrige BLOGGINNLEGG! Det var litt scary, men pga alle de superhyggelige tilbakemeldingene jeg fikk, føler jeg meg tryggere på at det var et riktig valg.

You know, the truth will always set you free…

I morgen drar jeg og hubby på en to-dagers til London. Jeg synes denne vinteren har vært insanely lang, så gleder på på litt spring feeling og storbylife et par dager.

I mens…Her er ei litta påskekavalkade…

Xoxo//M

Suit//Goldbergh

Første dagen fikk vi en time i bakken før hele Trysil omtrent ble paralysert av strømbrudd! Heldigvis var det så fint vær, at vi kunne sitte på verandaen å sole oss, så var null stress!

Noen sovnet 17.30 den kvelden…

Jacket//Svea

Pants//Goldbergh

Goggles//Mardou&Dean

Kiss kiss x x x

Golden Hour

All smiles

Benedichte!

Slope with a view

Følg Benny på @bybenedichte

La Famiglia

Favourite Easter Bunny!!

Både lørdag ettermiddag og søndag morgen ble jeg plutselig kvalm og både kastet opp og var generelt litt uvel, men det kom og gikk litt, så klarte henge litt med i hytta, men orket ikke skitur siste dagen.

Magnus lagde superdigg påskeaften dindin! Den sylta rødløken is LIFE!! Bare legg igjen en kommentar om dere vil ha oppskriften! (Sorry kvaliteten på bildet, men var så mørkt så måtte redigere det lysere så ser litt jalla ut, haha, men lover det var dødsgodt!!

Fineste hytta til Egor og Benny!

Magnus & Egor!

Kids!!

Jacket//Kjus

Shades//Quay

Headband//Becksøndergaard

SEE U IN LONDON NEXT!!