PREMIEREKLAR ANE DAHL TORP

Ane hadde premiere på sin nye film “Bølgen” på fredag, og jeg var så heldig å få gjøre hår og makeup til anledningen.

Bildene er fra snapchatten min som du kan følge om du søker opp “magmaloumarthe”, som også er instagramnavnet mitt:)

Dette bildet er lånt fra seher.no, og viser makeupen som har fokus på øynene og smokey eyes.

“Bølgen” har fått fantastiske anmeldelser, og publikum har stormet til kinoene denne helgen, så om du ikke har sett den enda, bør du kjøpe deg en billett, finne frem popcornet og snurr film:):) xMarthe

THE RETURN OF THE BABYDOLL DRESS!

Jeg har ikke hatt på meg babydollsnitt siden “1993”, hehe, siden jeg føler det vanligvis blir litt for søtt for meg. Men å være høygravid gjør tydeligvis noe med en, for prøvde denne varianten i et deilig stretchy stoff med en sporty glidelås detalj i halsen, og ble helt solgt! At den har lommer i tillegg, checket den siste viktige boksen under “comfort”, og kjolen ble min! For å gjøre looken litt mere sporty enn søt, matchet jeg den med en caps, en løs hestehale og verdens kuleste solbriller i tre(!!) fra det norske merket, Etla. Skal også sies at babydoll trenden er på veg tilbake, og ble sett på flere av visningene til de store motehusene for høst 2015 som Valentino, Chloé og Calvin Klein.

Embracing one of fall’s new trends in a babydoll dress, which is perfect for my soon to be 8 months babybelly.

Dress//Ganni

Cap//Gestuz

Shades//Etla

MY ALL TIME FAVOURITE!!

Jeg har alltid elsket pologensere med deilige store halser som er perfekt nå som høsten nærmer seg! Men et plagg jeg liker enda bedre er en turtleneck KJOLE! Derfor designet vi en variant for vår egen kolleksjon i fjor, som nå er blitt en fast del av baseprogrammet hos byMAGMALOU. Men vi gjør ikke strikk enda, derfor fallt jeg pladask for denne herligheten fra et av mine andre norske favorittmerker, ArnieSays. Nå er jeg snart 8 måneder på veg og høygravid, men denne stylen funker på absolutt alle kroppsfasonger, og forfra kan man knapt se magen, så veldig komfortabel kjole å bare hoppe inn i gravid eller ikke…

My love for turtleneck dresses are neverending, and it works for every bodytype, even my soon to be 8 months babybum!!

Så stor er magen egentlig blitt, hehe, men med riktige plagg, snitt og materialer er det utrolig hvor lite som skal til for å kle seg mest mulig flatterende.

My babybelly has really gotten this big, hehe, but choosing the right garments, style and materials you can still dress in a flattering manner.

Hva er ditt favorittplagg for høsten?:)

What’s your favo garment for fall?:)

Dress//ArnieSays

Espadrilles//CHANEL

Photo: Ole Martin Halvorsen (mobcam)

SELGER UNNA VÅRE GARDEROBESKATTER PÅ SØNDAG! SEES VI PÅ FROGNER?:)

Jeg og motebloggerne Celine Aagaard og Annabel Rosendahl har ryddet i skapene våre og funnet frem fantastiske skatter som vil ha nye eiere! Vi selger unna masse godbiter førstkommende søndag på MagMaLou som også kjører parallelt lagersalg med supernice prices!! Kom innom da vel:)

What: Wardrobe-Lagersalg!

Where: MagMaLou, Skovveien 8, Frogner

Time: Søndag 30.august, kl.10-15

VELKOMMEN!!

xMarthex

IT’S KITCHY AND I LOVE IT!!:)

Jeg går aldri lei av en swag fake-fur, og fant en ny favoritt fra det svenske merket, Dry Lake, i dag. Elsker å matche en litt kitchy, hårete jakke med en enkel t-skjorte, skinny jeans og høye hæler til fest, eller en boyfriend jeans og sneakers til hverdags!

I never get tired of a swag fake-fur, and found a new favourite from the Swedish brand, Dry Lake, today. Keep it clean and simple with either a couple of skinny jeans and some heels for a night out, or just a pair of boyfriend slacks and sneakers for an effortless but cool daytime-look.

The picture is from my snapchat that you can follow under ” magmaloumarthe”.

Fake-fur//DryLake

Top//RunAndRelax

Tights//Cubus

Boots//Zara

SUNSET SUNDAY STYLE!

For en deilig søndag gårsdagen var! Sol, sommer og skyfritt! Kan man ønske seg noe mer? Jo, sleng på datteren din sin feiring av 6-årsdag med familien, enda en gravid uke “sjekket” av (det nærmer seg!!:) og en digg jumpsuit som ikke strammer noe sted, så fikk helgen en perfekt avslutning! Denne Missoni-inspirerte jumpsuiten fant jeg tidligere i sommer på BikBok i Arendal, og er perfekt både for de med og uten mage, for stoffet er svært flatterende og legger seg bare litt “løst” over kroppen og flagrer litt når man går. Siden den er litt utringet valgte jeg en komfy singlet fra Run & Relax under, som også er stretchy og holder både pupper og mage på plass, hehe! God mandag dere, og nyt de siste soltimene før regnet kommer senere i dag! xMarthex

MIN FAVORITT-JUICE DU KAN LAGE SELV PÅ VIXEN.NO:

Lisa Tønne+Marthe Fringe Dress!

Hurra for to av norges morsomste jenter, Lisa Tønne og Sigrid Bonde Tusvik, som vant selveste Komiprisen i går! Og Lisa så AmTastic ut i vår sorte frynsekjole, som er ute i butikk nå, nemlig The Marthe Fringe Dress! God Søndag, og nyt solen kjære lesere!! xxxMarthe

GLØDENDE HUD UTEN SOL!

Samarbeid//Ad: Dere som følger bloggen min, vet at jeg har slitt litt med stressutbrudd, arr, ujevnheter og pigmenteringer i ansiktet. Før sommeren begynte jeg å gå jevnlig til Elite Helse på Røa som er de beste på hudproblematikk i Oslo spør du meg-og jeg har prøvd maaaange hudpleie klinikker tidligere uten å være fornøyd! På Elite Helse tar de huden din på alvor, og legger opp individuelle opplegg istedenfor å behandle alle mer eller mindre likt som jeg føler mange andre klinikker gjør. Siden jeg er gravid får jeg ekstra mye pigmentforandringer, som jeg ikke kan behandle aktivt nå, men jeg har brukt solfaktor 50 og caps hele sommeren for å prøve forebygge at det blir veldig mye verre hvertfall. Inntil jeg er ferdig med amminga og kan begynne på det medisinske programmet til Obagi, bruker jeg produktene til lillesøsteren “ZO” som forbereder huden på Obagi kuren ekstra godt, men fungerer veldig bra på huden min allerede alene. Utbruddene har forsvunnet og jeg har fått tilbake glød og farge i ansiktet! I tillegg tar jeg månedlige ZO-penslinger som virkelig renser og klarner opp huden! Så forbedringene har vært store, men gleder meg til jeg etter jul engang kan begynne med prosjekt “Bli kvitt pigmentflekkene” også:)

Bilder fra gårsdagens “My Story” og Elite Helse-besøk på snapchat som du kan følge om du søker opp “magmaloumarthe”:

No make up-Scary;)

Etter ZO-penslingen får huden en ekstra boost og ekstra mye glød.

Produktene jeg sverger til;)

Ønsker dere alle en solrik torsdag, men husk solfaktor!!:) Klem, Marthe