LITT SKUMMELT OG SKAMBELAGT

Goood påske!!

Nå har vi endelig tatt en etterlengtet påskeferie, og hele familien har dratt til Trysil der vi skal nyte to netter på hotell før vi skal tilbringe helgen hos et vennepar.

Da vi kom opp i går dro vi rett til spa-og basseng området, og barna elsker bassenget her hvor man også kan svømme ute!

Jeg og Emma Lou tøffet oss litt med å gå ut i -6 grader i bare badetøyet før vi løp inn i saunaen igjen, og vi rakk til og med å knipse litt tullebilder av hverandre- mens vi hakket tenner, hehe…

Plutselig fikk jeg en følelse av at jeg var klar for å dele noe jeg har hatt på hjertet en stund, men syntes det har vært såpass vanskelig å deale med det selv at tiden har liksom ikke vært moden. Men jeg synes det må være rom for å være åpen om ting når man står I noe også, ikke bare lenge etter når alt er bra igjen…

Det var kjempeskummelt, og jeg vurderte å slette det med én gang jeg la det ut, men tilbakemeldingene kom så raskt og var så overveldende hyggelige at jeg ga F…og lot den stå…

Og alle meldinger, kommentarer og dm’er, viser at jo mer åpen man er, viser det seg alltid at det er flere som står i samme situasjon eller kan kjenne seg igjen i deler av historien. Ofte er ting som er vanskelige å snakke om veldig skambelagt, men ved å tørre å dele tror jeg vi kan slå sprekker på dette skamtrollet, og samtidig inspirere hverandre gjennom både gode og mer utfordrende tider…

Nå går historien min nesten tjue år tilbake tilsammen med de utfordringene som har kommet min veg, og herregud for en sinnsyk digg og fantastisk mann jeg har som har stått som en klippe hele veien. Shit, jeg er forelska ass!! Han fortjener en partner som tar godt vare på seg selv, og det skal han fader meg få!!

Og han skal definitivt få et ekstra stort påskeegg i år…

Her er gårsdagens instagramtekst:

«Litt skummelt å dele og legge ut, but here it goes…Dette er ikke et «se på meg og kroppen min» bilde. Eller jo, på en måte er det dét. For jeg har ikke alltid lyttet til og respektert «huset» jeg bor i, og den har heller ikke alltid spilt helt på lag med meg. I tjue-årene strevde jeg med spiseforstyrrelser, men ble heldigvis frisk etter ti lange år ved hjelp av mine støttende nærmeste. I tredveårene har vi gått i gjennnom mange år med ufrivillig barnløshet og mistet seks på veien. Til slutt var vi så utrolig heldige å få vår eldste datter, Emma Louise. Men mammaen hennes ble etter fødselen brått syk av borreliose etter flåttbitt, og var mer eller mindre sengeliggende i ett år. Det tok tid å bygge opp både psyken og det fysiske etter ett år med mange kjipe symptomer, tilstander og medisiner, og kortisonen var ekstra raus med å gi meg en endelig matchvekt på 97 kilo. Da jeg til slutt ble friskmeldt kunne jeg ikke brydd meg mindre om hvor vektnålen stoppet, jeg var bare så uendelig takknemlig for å bli frisk og for å ha overvunnet nok et hinder. Og få lov til å bli mamma og kjæreste på ordentlig igjen. Jeg vet ikke helt hva som er grunnen til at jeg etter fødselen av Olivia har slitt med så mye smerter i alle ledd og muskler som jeg har gjort, men jeg gjetter at kroppen min er litt sliten etter alt den har gjennomgått. Men jeg gjorde endelig noen viktige valg for meg selv for noen år siden, og ett av de var å begynne å spille ball MED kroppen min igjen…Jeg kunne omtrent høre at kroppen min bønnfalt meg om mere styrke og kjærlighet, og endelig følte jeg meg sterk nok til å lytte til den og gi næring til ønskene. Nå har jeg nylig fått diagnosen kronisk muskelsmertesyndrom, som er kjipt i seg selv, men den beste delen av det er at trening og kosthold er den beste medisinen. Så selv om jeg har både kjempegode og mindre gode dager, er jeg nå veldig glad for at jeg tok de valgene jeg tok, og at fysisk aktivitet og mat er blitt en god venn igjen. Kroppen min er på langt nær en perfekt kropp, men det er min kropp, og siden vi er stuck sammen i forhåpentligvis mange år til, skal i hvertfall jeg gjøre mitt til at den smiler mest mulig fremover. God påske alle sammen🐣//M»

GOD HELG!!!

Yes, it’s Friday!!!

Håper alle har hatt en fin uke?

Jeg var flink og trente både mandag, tirsdag og onsdag, mens i kveld innleder jeg helgen med det som har blitt en tredagers!

På onsdag var jeg og Magnus på Alex Sushi, som er Oslos beste, sammen med et vennepar og feiret at de skal kjøpe seg inn i MagMaLou. Det er så sykt exciting og jeg gleder meg så utrolig mye til denne nye epoken for både butikken og klesmerket. Det har jo vært babyen min i snart 7 år, men nå er jeg klar for å steppe opp gamet noen hakk og sende barnet mitt inn i de voksnes rekker.

Ellers i går var vi en jentegjeng på Nodee Sky på Barcode og feiret bursdagen til en venninne. Veldig god mat der også, og anbefaler særlig hummeren med wasabimajones på det aller høyeste!

Og i kveld skal vi feire en annen venninne hos en kompis i Vika, og jeg gleder meg til å gi henne skinnjakken «Harley Jacket» fra Vanessa Rudjord-kolleksjonen jeg vet hun har ønsket seg skikkelig lenge!!:) Men jeg må innrømme at det sitter litt langt inne å drikke vin igjen!! Det blir hvertfall en rolig lørdag i morgen for å si det sånn!!

Men ønsker dere alle sammen uansett en nydelig fredag, og hyggelig om vi sees inne på instastories!

Klem//Marthe

Outfit from Designer Remix//MagMaLou

GLITZY LIDS N’ RUBY RED LIPS!

God søndag, folkens!

Håper dere har hatt en fin helg?

Jeg har vært på boligmesse i dag for å få litt inspirasjon til vi skal pusse opp tre etasjer til høsten, men bortsett fra at jeg fant en gråbeiset eikeparkett jeg likte var det en litt skuffende utstilling, så jeg får fortsette å finne inspo på Pinterest og Insta. Men gjerne send meg navn og linker til bra boligblogger eller instakontoer dere anbefaler, for jeg får aldri nok inspirasjon!

I går kveld hadde vi invitert Guro og Håvard Tveten på middag, og Magnus lagde først en deilig pre-dish av gravet laks og kveite med fennikel og gressløkkarse, etterfulgt av en forrett bestående av kongekrabbe, avokado, grapefrukt, mandler, soya og rødløk. Hovedretten ble en lammefilet rullet i purre-og rosmarinaske servert med en appelsin-og gulrot puré, syltet shitake-og portobellosopp, karamellisert purre og løk og litt rosmarinolje. Til dessert disket han opp med en vaniljepanacotta og friske jordbær.

Glemte å ta bilder dessverre, but trust me, det både så supert ut og smakte kjempegodt!!!:)

Jeg rakk faktisk å lage en makeup video før vi fikk besøk, så om dere går inn på instagrammen min, ser dere hvilke produkter jeg brukte for å få denne looken jeg har her på bildene!

Denne uka blir litt hektisk, så jeg gleder meg til å ta påskeferie snart og dra til Trysil noen dager!

But until then-See u in here!!;)

//Marthe

SPRING FLING!!

DET KLIKKER FOR MEG!!!!

Er det bare meg som synes at dette har vært TTIDENES lengste vinter???

Like EVER???

Har sikkert skrevet akkurat det samme tidligere, men både hjernen og hukommelsen min er frosset til is og alle innvendige funksjoner går på halv maskin om dagen, så sorry for det altså!

MEN JEG VIL SERIØST BARE HA LITT SOL OG VARME LIKSOM!!

Bare akkurat nok til at man rekker å tine opp litt i hvertfall!

Det er vel ikke så mye forlangt, eller hva, hehe??

I tillegg bugner butikkene over nå av nydelige vårplagg jeg gleder meg til å bruke så fort gradestokken kryper oppover igjen.

Litt lei av å gå rundt i termodress og moonboots liksom;)

Noen av favorittene mine, er blant annet denne supersøte skjorta fra Designer Remix, den semskede skinnjakken fra Gestuz og det hvite coole beltet fra Blow The Belt!!

For ikke å glemme den lille skinnsekken (Jim Rickey) som fremdeles er noen av de hotteste acceccoirene man kan sees med denne sesongen (også), og perfekt å bruke som veske.

Kanskje den er stor nok som en strandbag også??

Haster kanskje ikke så mye med å finne ut av akkurat det nå kanskje, hehe?

//Marthe

YELLOW MELLOW!!

Hey Loveeys!!

Håper dere har hatt en nydelig uke og helg?

Selv har jeg hatt en relativt rolig uke med fokus på trening og jobb, og det har vært digg.

Har endel prosjekter jeg gleder meg til å dele mer av etterhvert, og forhåpentligvis kommer dere snart til å få se mye mer på den nye nettsiden/webshoppen vår «Magmalou.no»!

I mens deler jeg gledelig ukens «yellowcrush» som er denne nydelige kjolen fra Designers Remix jeg skal bruke masse i sommer, med både sneakers, sandaler og hæler!!

U like?

Klem//Marthe

Kjole//DesignerRemix

Belte//BlowTheBelt

Earrings//MissMathiesen

Lipstick//MAC

SPRING IS IN THE HAIR!!

[annonse]

Helløu Darlings!!

Vil bare dele et par stories jeg la ut på insta idag, så får du mulighet til å save noen kronasjer på å freshe opp hårmanken i løpet av mars og spare de til årets første (og forhåpentlig snart forestående) utepils i stedenfor, hehe!!

Jeg har gått lenge på eco.cult, og de er superflinke! Selv går jeg nå til Sebastian som er superdyktig og ikke minst EFFEKTIV!! Jeg blir så stressa av frisører som bruker en time på å føne håret ditt, når det burde tatt ti minutter liksom, haha! Gleder meg til å freshe opp selv neste uke!!

Kanskje vi sees??

Klem//Marthe

PS:husk å hils fra meg, så får du rabattene oppgitt under!!:)

DRØMMEKJOLEN!

På lørdag feiret vi mammas 70-årsdag på Holmenkollen Park Hotell, og i den anledning hadde jeg på meg en kjole som akkurat rakk å komme i butikk, og som jeg er helt obsessed med!

Pudder og puff-kan det bli noe bedre??

Kjolen heter Amelia dress og er fra Pia Tjeltas nye kolleksjon, og koster 2799kr.

Bare å ringe direkte 97041888 til MagMaLou om du også vil ha drømmekjolen. Den finnes også i sort!!

God mandag!!

Klem//Marthe