NEW YORK STYLE!

In all black as usual, but with a camel clutch to balance the look.

Coat//Mango

Jeans//MardouandDean

Singlet//SecondFemale

Clutch//byMAGMALOU

Booties//Gestuz

Vi hadde litt trøblete start på reisen, da det første flyet vårt var litt forsinket og vi mistet transfer flyet med seriøst to minutter. Men de booket oss heldigvis om på det neste flyet, så etter en flaske med “vi føler vi fortjener det” bobler kom vi oss endelig avgårde. Fikk supergode priser på fly via finn.no(3000kr!!!), og gjennom tablets.com fant vi en kjempegod deal på et fresht hotell i Meatpacking District som heter Gansevoort. Vi ble upgradet da vi kom hit, så veldig happy med den store sorte og rosa sengen( Les MagMaLou Couleurs), men litt over gjennomsnittet stressa over det fristende innholdet i minibaren;)

Lørdagen ble en legendarisk bra 7 timers lang brunch på Bagatelle, som ligger rett ved siden av hotellet. Møtte masse bra folk og dro videre på takterassen på hotellet Dream, som visstnok er en av de hotteste stedene å gå nå om dagen(Merker dog at jeg både føler meg, og faktisk ER 15 år eldre enn mange av de 20-år gamle jentene med miniskirts og selfie-duckfaces som løper rundt desperate etter oppmerksomhet- men merker også at jeg er heeelt ok med det;);)

Nå er det dags for lunch og Sunday Funday for frøknene Westby og Valeberg, og gleder meg villt til å spise på den pittelille restauranten Habbanas uptown. De har den villeste Corn con Cheeze varianten jeg noen gang jeg spist, så blir helt ekstatisk bare av å tenke på det!

Ha en strålende søndag, folks!!:)

The first day in NYC went by super quickly, brunching @bagatelle and hanging out with great people @phd//DreamHotel. Wishing u all a great Sunday Sin Day;)

NEW YORK, BABY!!

Det har vært en litt tung høst med langvarig lungebetennelse, flere mislykkede ivf-behandlinger og mye jobb, så nå gleder jeg meg til å fly over dammen i dag sammen med venninnen min, Helene! Har aldri vært i New York så tett opp mot jul før, så merker at jeg gleder meg veldig til å få masse inspirasjon og julestemning. Elsker å være i storbyer i desember, og titte på alle de superfine vindusutstillingene overalt. Skal ta masse bilder i løpet av uken, so stay tuned:)

Checking in @ The Big Apple for the next five days with my friend and shoedesigner, Helene Westby. Can’t wait to go windowshopping, and hopefully get some new fresh ideas and inspiration. Bon Weekend;)

FauxFur//NinaJarebrink

Tee//MardouandDean

Pants//SecondFemale

Bag//MiuMiu

RUNDE REFLEKTERENDE SUNNIES

Jeg er en selvutnevnt solbrille addict, så da solen endelig strålte igjen tidligere dag, kastet jeg lett på meg ett par runde sunnies med speilrefleks. Egentlig går jeg typisk for litt større glass med litt mer 70’s shape, men synes disse er super snygge, og gjør et hvert antrekk litt mer laidback. I tillegg skaper ofte runde solbriller en fin kontrast til et firkantet ansikt. De framhever kinnbena og gir ansiktet mere definisjon.

Reiser til New York på fredag, og tar gjerne i mot bra tips til shades jeg må sjekke ut-satser på lav kurs og gode bargains;)

The Sun came out to play today, as did my John Lennons;) Define your bonestructure with rounded shades.

My five year old daughter volunteered to snap the photos, hence the sitting down position;);)

Coat//Ganni

Beanie//BikBok

Shades//Quay

Boots//Gestuz

FEATURED IN KAMILLE

Røper noen av mine skjønnhetstips i nyeste utgaven av Kamille:)

Dishing out my favourite beauty tips in this months edition of Kamille!

LOOKBOOK VOL.2

Sunniva i Madde Jumpsuit

I går gjorde vi siste del av lookbooken med samme modell som vi brukte på den første kolleksjonen også. Sunniva er en av mine norske favorittmodeller, og blitt en aldri så liten byMAGMALOU muse:)

Gleder meg til å få vist alle bildene, men snappet et par screenshots i mellomtiden. Foto: Lars Evanger

Here are a couple of screen snaps from yesterdays photoshoot. We are using two models for this years lookbook, and Sunniva is truly a natural and i love her look. #byMAGMALOUmuse:)

Sunniva Tufte//TeamModels

SLENG DEG PÅ VÅRENS STORE FLARE TREND!

Checking out flare jeans for the Norwegian magazine, KK, today! #photoshoot #denimguide

Er ikke alltid jeg anbefaler alle å bare kaste seg på alle slags mulige trender som dukker opp, men den gamle slengbuksa er endelig tilbake for fullt på hot-barometeret, og det er good news for det fleste. Flare jeans kler de aller fleste kroppstyper, og de med litt stretch føles utrolig comfy ut på! De er supercoole til sneakers og mega sexy med heels, så du kan rocke de både til hverdags og fest. De jeg har på meg er fra MIH, og står allerede på ønskelista mi til jul:)

BLÅ BURSDAGSBLONDER

Feiret bursdagen til en av mine beste venninner, Tina, på den indiske restauranten Agra på løkka igår. Gikk for en helblå outfit fra danske Ganni, som er en av mine favorittmerker. Jeg har en skikkelig hang-up på bodyer, og denne godbiten i blonder er en av mine all time favourites, så har den i både sort og blått.

Celebrating my gal, Tina, in an all blue outfit from Ganni!

Selv om det indiske kjøkken ikke står øverst på min kulinariske toppliste, var det god mat og hyggelig service. Vi avslutta kvelden med en drinkrunde på Aku Aku først, før vi tok et par nightcaps på Ryes. Hurra for deg, Tina!

Var heldig forlover til denne fine frøkna da hun giftet seg i februar.

Body//Ganni

Pants//Ganni

Snakestilettos//Ganni

BRAIDS WITH A TWIST!

Er ikke så ofte jeg går med fletter, men kom over noen flette videoer på youtube og ble litt inspirert til gjøre litt research på red carpet flette moments også!I hverdagen har jeg, som de aller fleste andre også, ikke vanligvis en halvtime på å gjøre håret, så endte opp med å flette 3 fletter på hver side, og festet de på tvers over hodet på 10 min. Fikk ikke de to bakerste til å funke, så beholdt de løse på hver sin side-selv om jeg føler meg litt som Månestråle i Sølvpilen;)

MONA B.RIISE//TARA

Ta med deg en utgave av nyeste Tara neste gang du titter i bladhylla, og les om den alltid like blide Mona B.Riise fra “Stjernekamp” på NRK!Lover at bildekvaliteten er hakket høyere i selve magasinet;)

I’ve styled the beautiful Mona B.Riise, judge on the norwegian tv-show “Stjernekamp” in this months edition of Tara.

Photo: Kristin Svorte

Kjole//MaleneBirger

Ring//MaleneBirger&CecilieMelli

Kjole//Vintage

Kjede//LaraBohnic

Ringer//LaraBohnic

Armcuffs//MaleneBirger

Kjole//MaleneBirger

Belte//LaraBohnic

Sko//Aldo (privat)

Jakke//Supertrash

AGAINST BULLYING!!

I ettermiddag tok jeg med datteren min på det offisielle fakkeltoget mot mobbing, som Villemo Hatland tok initiativ til etter at historien om mobbeofferet Odin, som til slutt tok sitt eget liv, ble kjent. Villemo er 14 år og ble selv mobbet i mange år før hun endelig turte å si fra, og smeltet mange hjerter rundt omkring i hele Norge. Jeg håper at alle som mobber føler seg litt mindre i dag, at de også får en følelse av å kjenne seg sårbar, og kanskje endelig får øynene opp for at det de gjør ikke er noe annet en ondskap og dumhet, og viser bare total mangel på empati for andre. Skulle tro ingen som virkelig ønsker å ha det godt med seg selv, ønsker eller har det i seg å være slem mot andre. Så hva med å prøve å like deg selv litt bedre først, før du finner glede i å bryte ned andre…

Jeg er livredd for at datteren min skal oppleve å bli mobbet eller fryst ut, som sikkert kommer til å skje i en eller annen grad i løpet av livet. De aller fleste vil dessverre oppleve at de er blitt litt småertet noen ganger hvertfall , uansett om det har skjedd i barnehagen, på skolen eller på jobb. Jeg kan ikke beskytte henne mot absolutt alt og alle, selv om jeg gjerne hadde gitt høyre armen min for det. Men det jeg kan gjøre noe med er å bidra til å forebygge og forhindre at HUN blir en som erter, mobber eller er slem mot andre barn. Derfor har vi snakket endel om det i det siste, selv om hun bare er fem år…Men jeg har en følelse av at dette blir et gjentagende tema fremover:)

Selv har jeg aldri opplevd alvorlig mobbing, men jeg har kjent på å bli fryst ut og ignorert, som føles helt dritt ut rett og slett. Men jeg må innrømme at jeg har sikkert vært med på å gjøre det samme selv også, da jeg gikk på barneskolen f.eks. og vi var alltid tre venninner som rullerte på å være bestevenniner. Ikke alltid så lett for den ene som ikke fikk være bestevenninne i tospannet der det ikke var plass til alle tre, uansett om det gjaldt meg selv eller en av de to andre jentene…Men systematisk og grov mobbing er så drøyt og kan virkelig ødelegge et menneske, så håper alle, inkludert meg selv, blir flinkere til å snakke mer med barna våre om dette temaet.

Sender herved en big shout-out til alle som hver dag jobber for en nulltolleranse av mobbing i alle barnehager og på skolene! Håper dere vinner:)

Standing up against bullying with my 5 year-old! #oslo #stortinget

Fakkeltog fra Oslo S til Stortinget