MITT FAVORITT ANTREKK!

Hei hvor det går om dagen!

Med jobb, barn og løping frem og tilbake med behandling av whiplashnakken, blir det ikke mye tid til bloggings, men om du savner mere updates her, håper jeg du heller vil følge meg på snap eller instastory, der du finner meg som "magmaloumarthe"!

Dagens outfit post er fra forrige ukes Rag & Bone åpning! Når jeg ikke har helt dagen eller ikke aner hva jeg skal ha på meg, funker alltid en kombo av jeans, t-skjorte og en skinnjakke! Min all time favorittlook!

Håper dere har en nydelig mandag!

Klem//Marthe

Leatherjacket//Meotine

Tee//Munthe

Jeans//BlackOrchid

Bag//YSL

Anna Skavlan og Marte Krogh

THERE’S A NEW HOT SISTER IN TOWN!!

På søndag var vi på Aker Brygge for en liten sneak peek på det jeg håper og tror kommer til å bli Oslos Hotteste Go-To konseptrestaurant fremover!

This baby is called LING LING, "IT-jente" og "lillesøsteren" til restaurantkjeden, Hakkasan, som allerede er en veletablert kjendisfavoritt internasjonalt og høster stor anerkjennelse innad i bransjen også.

I tillegg har de scora Oslos beste location, nemlig de gamle Onda-lokalene på Aker Brygge som basically ligger ute i vannet omtrent, og har tidenes utsikt mot både sjø, by og festningen! Og interiøret er så fresht og inspirerende, at det er bare å suge til seg alt man får av visuell nytelse rett og slett.

Jeg ble skikkelig imponert, for er ikke mange ukene siden jeg og Vanessa (Rudjord) ble spurt om å være slags frontmodeller for kampanjebildene deres, og da var hele lokalet ribbet for interiør, så de har brukt tiden veldig godt!

For en som eeeeeelsker å spise ute, og å ta spontane drinks med venninner etter jobb eller bare ha datenights med kjæresten, kunne jeg ikke gledet meg mer til å få dette etterlengtet tilskuddet på restauranthimmelen i Oslo!

Ling Ling er både en restaurant og coctailbar, hvor kantonesiske stjerneretter serveres på sjøsiden, mens man kan nyte deeeeilige coctails i loungeområdet ved inngangen, gjerne både før og etter middag, hehe!

Og jeg gleder meg vilt til å høre musikken. Ryktene har det til at ikke bare kokkene flys inn internasjonalt, men også DJ'ene!

Offisielt åpner de 3.april, men allerede førstkommende fredag kjører de en Grand Opening jeg gleder meg skikkelig til. Så nå er det dags for outfit-jakt, for her tror jeg det er safe å gå "all-in", hihi!

Leter etter den perfekte jumpsuiten til en slik anledning, og har en mistanke om hvor jeg skal begynne å lete, så stay tuned!!

Ønsker dere en fortsatt nyyyyydelig uke, og blir kjempe glad om dere går inn på instagram og følger @lingling_oslo, hvor jeg har en take-over denne uka i forkant av den store åpningsfesten på fredag!

Klem//Marthe

PS: Hvis du lurer på hvem jeg driver og kysser på bildene under er det altså mannen min, som jeg fikk lurt med som en extra digg props under fotoshooten, hehe!

Outfit:

Leatherbomb//Stand

Catsuit//Casall

Cap//Varsity

Earrings//MissMathiesen

PS: kampanjebildene er tatt av Dusan Reljin, mens de andre er mine.

CECILIA BRÆKHUS AKA.THE FIRST LADY IN BYMAGMALOU!

Bosslady Cecilia ser amaaaazing ut i vår Linda Lace Jumpsuit i New York!!

Finnes noen få igjen på webshoppen HER her til kuppris!!

Ha en nyyyydelig torsdag!!

Klem//Marthe

byMAGMALOU SAMPLE & ARCHIVESALE!

Halloisen!!

På onsdag og torsdag kan du gjøre et superkupp og fornye vårgarderoben din på vårt lagersalg på Frogner, der du kan boltre deg i godbiter fra både tidligere kolleksjoner og sampler fra den nye vårkolleksjonen!

Som en extra godbit til mine faste lesere får du også ekstra 100kr i avslag på din handel om du viser en screenshot av dette innlegget:)

Info under!

Håper vi sees!

Klem//Marthe

FINALLY FRIDAY!!!

Etter en litt lang uke, er det sjukt digg å pakke sekken (og min aller største koffert, tihi) og dra til fjells!

Vi er invitert av en kollega av mannen min til hytta deres i Trysil,og jeg gleder meg max til hyttekos, familietid og "læxing"!!

Det er meldt kjempefint vær, så hyttegoals for i morgen må være å stå noen timer i bakken etterfulgt av et glass vin i solveggen etterpå!

Gooood helg!!

Klem//Marthe

Shades//Komono

Jacket//Haglöfs

Tee//LesDeux

Catsuit//Casall

Bag//Casall

Boots//Moonboots

BEAUTIFUL BOUDOIR INSPO!

Jeg har lenge hatt lyst til å pusse opp soverommet vårt, men har liksom ikke hatt tid til å prioritere det enda. Men så kom jeg over dette bildet på Ellos sine hjemmesider, og plutselig så føk "Prosjekt Oppussing Soverom" litt høyere opp på listen.

Jeg ble så forelsket i dette bildet, at jeg rett og slett bestemte meg for at dette skal bli utgangspunktet for mitt nye soverom!!

Det første jeg la merke til, var den dødsrå sengegavlen i smijern mot den hvite murveggen.

Jeg har foreløpig hverken noen av delene, så jeg vurderer rett og slett å kjøre kontaktplast med mur-motiv på den innerste veggen på soverommet, mens lignende sengegavler var vanskelig å oppdrive på nett, så jeg har sendt avgårde en forespørsel til Kampen Mekaniske Verksted om de har mulighet til å lage noe lignende på mål.

Har forresten god erfaring med kontaktplast på den ene stueveggen vår (bestillt hos Lindasdekorogdesign.no), så håper jeg finner en bra mur-etterligning også!

Ellers kopierer jeg rett og slett nattbordet på bildet, og skal legge inn en bestilling på to bord hos Ellos, i tillegg til denne lampen med marmor-fot:

Men jeg klarer ikke å bestemme meg mellom disse taklampene fra samme nettside! Skal jeg gå for en litt futuristisk/art decoish stil i gull eller mer retro i gul??

Hva synes dere??

Jeg fant også sengeteppe og gardiner i vasket lin jeg håper ser like fresht ut i virkeligheten som på bildet (og at ikke sengeteppet trenger å strykes hele tiden!!;)

Har også lyst på flere av disse pendlene også, som kan henge fra gavlen med nydelige planter fra min favoritt blomsterboutique, Mina Milanda, på Frogner!

En annen nettfavoritt er Milla Boutique på Aker Brygge, og her fant jeg noen superfine knagger i gull og marmor jeg allerede har bestillt opp!

Jeg har også bursdag om noen uker, og allerede sagt fra til mannen min at nye coffee table books fra samme sted står høøøyt på ønskelista i år!

De siste 7 årene har vi hatt en slags dus pastel-lilla på soveromsveggene, men nå vil jeg heller ha helt matte hvite vegger og et hvitt semi-blankt gulv mot andre farger og teksturer på interiøret, så i går dro jeg og lillegull like gjerne ut for å kjøpe hvit råmaling (som hun kalte det på Flügger), og jeg har faktisk tenkt å male alt selv! Jeg er så irriterende lite praktisk av meg, så jeg trenger å tøffe meg opp litt og kaste meg ut i gjøremål jeg ikke kan-og heller LÆRE meg det!

Så får vi se om tålmodigheten min, som forøvrig ligger på samme nivå som en treårings, holder ut å se på at malingen tørker…:)

Ha en nydelig tirsdag!

Klem//Marthe

DEN PERFEKTE LØRDAGEN DAGEN BESTOD AV SOL, VIN, VENNER, EN FUSKEPELS, PARTYPANTS, LAKKHÆLER, EN TIME PÅ EN KARAOKEBAR OG FAMILIE!!

På lørdag kveld feiret vi min mors 69årsdag, men på dagen var det skikkelig vårstemning, blå himmel og sol, så jeg tok årets første utepils(les vin og kaffe Baileys(!!), hehe) med noen venner på Løkka først.

Elsker når solen skinner, folk begynner å smile mer og man kan endelig senke de vinterstive skuldrene noen hakk lengre ned.

Sleng på en fuskepels, partypants, noen lakkhæler og en time på karaokebaren "Syng" i tillegg, så ble det en topp dag all the way!

Ønsker dere en nydelig uke!

Klem//Marthe

Shades//Komono

FauxFur//Twist&Tango

Leatherjacket//Meotine

Turtleneck//Ganni

Pants//byTIMO

Heels//H&M

HENRIETTE I GANNI FRA MAGMALOU

Superfine Henriette finfin i blomstrete Ganni-kjole fra MagMaLou

Ha en strålende mandag!!

//Marthe

COME SNOW COME SHINE!

Nå som sola endelig skinner litt igjen, er jeg så happy at jeg har funnet frem litt flere fargerike plagg fra garderoben enn vanlig! Og denna godsaken av en Cherry Bomb-genser fra Lindex kan man ikke annet enn å bli i ekstra godt humør av!

Jeg liker også å blande lys og mørk denim, så i dag fant jeg frem min vintage Levi's jakke jeg kjøpte på Fretex i fjor, og mixet den med mørke slims fra Gina Tricot og sorte lakksko fra H&M.

Jeg elsker å blande rimelige plagg fra forskjellige kjedebutikker med noen high-fashion pieces også, så Gucci beltet fikk henge seg på dagens antrekk, sammen med brillene fra Bottega Veneta. Fuskepelsen er fra Dry Lake, et svensk merke som ligger midt på treet i pris.

Men nå skal jeg ta helg og en tidlig fredagskveld, feire bursdagen til mamman min i morgen, og male soverommet mitt (om jeg orker) på søndag!

God natt og god helg!!

//Marthe

BLING THING!!

Jeg har skikkelig vår-dilla på store statement dobber for tiden, og kommer til å bo i styles som disse fra Style by 1979 fremover, mixet med strikkegensere, t-skjorter og sneakers!

Så nå kan våren og varmen bare komme!!

Goood helg!!

Klem//Marthe