ByMAGMALOU X AYMARA

Reklame for egen kolleksjon.

Forrige uke lanserte vi vår nye julekolleksjon, og hadde invitert både presse og influencere til en middag og presentasjon på en av mine favorittrestauranter i Oslo, Aymara, som også er en av mine samarbeidspartnere.

Det er alltid litt nervepirrende å vise frem nye kolleksjoner, derfor ble jeg sååå glad for gode tilbakemeldinger både på julekolleksjonen og vår lille smakebit og pre-view på som kommer til sommeren.

Til jul har vi slupppet to ulike kjoler i fire forskjellige farger, et gullsett bestående av et wrapskjørt og en body man kan style sammen eller bruke hver for seg, og til slutt en jumpsuit i fløyel, som kommer i både sort og bringebærrød.

Jumpsuits er mitt favorittplagg og vi lager ikke en eneste kolleksjon uten en ny buksedress, haha.

Håper dere vil sjekke ut julekolleksjonen HER, og ellers anbefaler jeg alle som er glad i ceviche å stoppe innom Aymara Restaurant for supergod peruansk mat og gode drinker. Den ligger ved Solli Plass, så hvorfor ikke kom innom oss på MagMaLou først i Skovveien før en deilig lunsj eller middag på Aymara?:)

PS: Har mange flere fine bilder fra middagen, men av en eller annen grunn får jeg ikke lastet opp flere på dette innlegget! Får heller prøve senere igjen.

Ønsker dere en nydelig lørdag!!

//Marthe

Skjønne Darja i Mildred Gold Skirt og Bella Cardigan som dere finner på Magmalou.no

LONDON UPDATE!

Hei hvor det går, folkens!

Har fått noen veldige koselige tilbakemeldinger på insta om at det savnes en London Update på bloggen, så her kommer en liten throwback-hilsen noen dager på etterskudd!

Dro på en liten to-dagers med mannen min i høstferien, som uansett må jobbe der noen dager annenhver uke. Vanligvis bor vi på Flemings i Mayfair , men denne gangen endte vi opp på The Portobello Hotell i Notting Hill, som var et superkoselig boutiquehotell og rommet hadde verdens søteste veranda som var veldig Marrakesh-inspirert. Se bilder HER fra deres hjemmeside.

På onsdag hooket jeg opp med Anna Stokland, superflinkiss fotograf som bor i London og som jeg har pleid å henge med en del når vi har vært der siste året. Skulle egentlig på favoritten, Chiltern Fire House, men det var stengt pga en privat kunstgreie, så vi dro på en liten bar/pub litt borti gata, som visstnok er Victoria Beckham sitt stamsted. Husker dessverre ikke navnet, men hvis noen vil vite, legg igjen en kommentar så skal jeg finne ut.

Etterhvert dro vi for å spise middag med noen andre venninner av meg+Magnus og mannen til skjønne Isabel, og vi dro på et sted jeg tror het «Medditerano» som ligger i Notting Hill. Ikke superfancy, men absolutt et veldig varmt og hyggelig sted.

Etter noen litt fulle vinglass var jeg klar for hotellsengen klokken 01, og det var jeg glad for dagen etterpå. Gikk bare rundt i Mayfair og koste meg gluggers og følte meg proppfull av inspirasjon. Fant en ring fra Chanel jeg hadde ønsket meg i to år, men gleden ble dessverre kortvarig (hyl!!) Låsemekanismen som ringen hadde (man kunne «claspe» den sammen) var tydeligvis defekt og den må ha falt av mens jeg var og så på innspillingen av «Skal Vi Danse» på lørdag. Jeg er faktisk sykt lei meg, for det var en vanskelig modell å få tak i, og jeg synes synes jo at tre dager ble et brutalt kort bekjentskap!! Men må bare tenke på at jeg har vært lykkelig i 39 år uten den, og at jeg sikkert vil klare meg i 39 år nye uten også, tihi! Men har sendt butikken mail i hvertfall, så håper på en aldri så liten kompensasjon siden låsen var så dårlig at den falt av.

(Hvis noen andre har tips her eller opplevd å fått en ny vare eller bli kompensert kjøpesummen av lignende årsaker, så gjerne ta kontakt:);)

Torsdagskveld dro vi nesten samme gjeng ut til White City på White City House og spiste nydelig mat og bare chillet, før jeg møtte et annet vennepar av oss på Ritz Carlton, mens Magnus måtte hjem og forberede fredagens møter. Aldri vært på Ritz før, men halloisen det var nais! Og vi rakk å spille noen runder på Casinoet før jeg dro hjem igjen. Vant heldigvis tilbake hele innsatsen min igjen, etter at det så litt stygt ut i starten der. Nå er ikke jeg noen storspiller akkurat, men jeg skjønner at folk kan bli hekta på gambling, for er jo så gøy når det går bra. But you know what they say: The House Always Gets U In The End, så hadde aldri turt å satse mer enn jeg har råd til å tape for å si det sånn. Og med oppussingen hjemme nå om dagen, er den summen ganske kritisk lav, så var bare å holde seg på matta.

Anyways, det var litt om mini-turen denne gang, og håper jeg får sneket meg med på en ny liten tur i desember. Ingenting er som julestemningen i London, med Christmas carrols og decorations! Er det flere som pleier å dra dit rundt juletider? Isåfall blir jeg veldig glad for tips til hyggelige ting å se og gjøre mens man er der! I fjor var vi på Little House i Mayfair og fikk tidenes julestemning av å høre på og synge med til et fantastisk lite mannskor som sang de aller fineste julesangene a capella.

But enough already: mye å gjøre denne uken, så er bare å komme seg ut.

PS: Antrekkene mine under kan du stort sett finne på webshoppen vår, Magmalou.no!

Ha en nydelig tirsdag!!

//M

Kåpe fra Stand//Magmalou.no

Dress fra Designer Remix//magmalou.no

Kjøpte cépen på Forever21

Jakken er fra Stand//magmalou.no

Singletten er fra Gestuz//Magalou.no