HERE COME’S THE BRIDE…!

Nå er det faktisk snart 11 år siden jeg giftet meg, men førstkommende søndag skal jeg faktisk få være brud for én dag igjen under Din Bryllupsmesse på Grand Hotell.

Jeg har aldri gått en brudevisning før og merker jeg gleder meg skikkelig, siden jeg alltid har hatt en litt småteit jentedrøm om å gjøre det, hehe! Så hvis du selv skal gifte deg, eller kjenner noen andre som skal det og trenger litt inspirasjon, håper jeg dere kommer innom på søndag!

Programmet finner dere på Dinbryllupsmesse.no, og billetter kan dere kjøpe her! I anledning skuddårsdagen i dag (der alle jenter liksom skal “ha lov” til å fri) kan du med rabbattkoden “love123” få tak i billetter til kun 100kr. Tilbudet varer så lenge det er billetter tilgjengelig.

Håper vi sees!

Klem fra søndagens Bridezilla

Det øverste bildet er fra bryllupsdagen vår på Munkholmen i Trondheim, 2.juli 2005, med forloverne våre Tove, Marit og Odd Arne. Mens det nederste er fra vår 10-års bryllupsdagsfeiring på Bali i fjor. Time flies…

WHO LET THE DOGS OUT??:)

I dag avsluttet vi helgeoppholdet vårt på Gaustadblikk med en hundesledetur. Nå har jeg aldri vært noen Lars Monsen- type eller kan skryte på meg å være en typisk villmarkens datter akkurat (jeg hater bl.a å fryse, ligge i telt og generelt ikke ha tilgang på fasiliteter som dusj og do for eksempel) Men jeg har alltid hatt en romantisk idé om at hundekjøring er en vanvittig koselig greie. Å sette seg ned i en slede, bli tullet inn som en liten baby i varme skinnfeller, og bli dratt rundt i nydelig natur av glade, hylende hunder som elsker å løpe så fort de bare kan…Enig i at det høres fantastisk ut, ikke sant?

Var dog (get it??;) litt nervøs for at enda en romantisk drøm ville bli knust av realiteten, da vi endelig kom oss oppi sleden. Fordi 10 år tilbake hadde jeg nemlig de samme forhåpningene om at å sove i telt også kunne være en god idé. Den teorien ble raskt motbevisst etter en teltur på vår første bryllupsdag i 2006. Det var nemlig da jeg fikk lære meg at jeg nettopp hater å fryse, sove i telt og ikke fixer spesielt godt å ikke ha tilgang på fasiliteter som dusj og do. Jeg var så muggen og irritert at jeg nesten var redd det aldri ville bli noen ny bryllupsdag å feire igjen, hehe.

Men i motsetning til teltturen, ble heldigvis hundekjøringen en utelukkende positiv opplevelse, omringet av en knallblå himmel, strålende sol og en storfornøyd datter på 6 år som gliste fra øre til øre hele turen. Hundeføreren vår, Mark, virket å være en ordentlig hundeelsker som tar dyrehold på alvor og fortalte masse om hvordan de trener, hvordan de ulike hundene har ulike personligheter og var generelt veldig opptatt av at hundene skal ha det så bra som overhodet mulig, som er tommelen opp for min del. Denne helgen var visst en del av et prøveprosjekt, men tilbudet ble så ettertraktet at de kommer til å kjøre der ganske mye i vinter. Så om du skal til Gaustablikk noe, anbefaler jeg veldig å ta turen ned til tennisbanen der de holder til og booke en tur med disse gutta og de nydelige hundene deres!

Takk for en kjempefin helg, Gaustablikk Høyfjellshotell! Håper vi sees snart igjen:)

//Oppholdet med kost og losji er sponset, men alt annet har vi gjort og betalt for på eget initiativ//

Ha en strålende ny uke, folkens! Jeg gleder meg allerede til neste søndag, og hvorfor dét kan du lese om i mitt neste innlegg her!! Og vil du se bilder og video fra hundekjøringen i dag, kan du fremdeles få med deg det på min snapchat om du søker opp “magmaloumarthe”.

WINTER WONDERLAND!

Herremin, så utrolig vakker den norske fjellheimen er når snøen ligger tett, himmelen er knallblå og solen begynner å varme skikkelig godt!

Har hatt en fantastisk dag med familien på Gaustablikk Skisenter, typ rett over veien fra høyfjellshotellet vi bor på. Hun eldste har kjørt sin første slalåm”konkurranse”, der alle var så heldige og få medaljer. Jeg og hun minste har trillet rundt og kost oss i sola, mens far er veldig happy etter noen timer alene i de sorte løypene. Om litt skal vi faktisk på stand-up med Ørjan Burøe, og til kvelden muligens kjøre hundespann (hvis vi ikke blir skikkelig fjelltrøtte da, og heller må spare den godbiten til i morgen tidlig istedenfor;)

Ha en nydelig lørdagskveld!

Klem, Marthe

//Sponset tur//

Follow on insta&snap:magmaloumarthe

Jacket//PeakPerformance

Pants//KariTraa

Turtlesweater//Ganni

Shades//Ganni

Ettermiddagssol

Nydelig utsikt fra den store uteplassen på hotellet.

W.E.E.K.E.N.D

Etter en litt hektisk periode merker både kropp og sjel at den trenger en vitamininnsprøyting, og ingenting er bedre en fjelluft og ro for å komme i vater igjen. Et vennepar av oss har hytte på Gaustadblikk, men vi har ikke vært her på 7 år, så har gledet meg veldig til å komme tilbake denne helgen, og har booket oss inn på Høyfjellshotellet.

Liker den hjemmekoselige og nedtonede stilen her, med 70-tallsvibber på valg av interiør og farger. Favoritten så langt, er de store vinduene og balkongen på rommet med utsikt rett mot skiløypene og Gaustadtoppen. Nå bare gleder jeg meg til å senke skuldrene her resten av helgen…

Ønsker dere alle en nydelig helg!

Gaustadblikk Mountainresort in Telemark, Norway!

Klem,Marthe

//Sponset Innlegg//

THE NEW FLARE!

Den nyeste buksetrenden er korte, korte slengbukser, også kallt “kickflare”. Og herremin som jeg digger denne lengden og looken teamet opp med et par spisse pumps, og (selvfølgelig;) en fuskepelsk, sammen med en enkel t-skjorte eller turtleneck.

Bukser og jeans som får frem anklene er ofte veldig flatterende, da de som oftest er den smaleste delen av benet, og vil virke forlengende når de får lov til å synes. Tør du teste ut denne trenden, tør jeg nesten garantere tilbake at du kommer til å bli like frelst som meg, hehe!

Ha en fortsatt nydelig og solrik torsdag!

Klem,Marthe

Følg meg gjerne på snap og insta under “magmaloumarthe”.

Outfit//Gestuz

Shades//Gucci

Bag//YSL

FAUX FUR FASCINATION!

Jeg får ikke nok av faux fur jakker, både i korte og lange versjoner, og denne hvite herligheten er blitt min nye obsession.

Tips: Hvis du er klar for å legge bort de tykkeste vinterkåpene dine, kan det være en idé og bare slenge på en skinnjakke under en fuskepels, så holder du deg både varm-OG stylish;)

Klem, Marthe

Follow on insta & snap: magmaloumarthe

FauxFur//DryLake

Leatherjacket//Meotine

Pants//Ganni

Bag//Ganni

Shades//Gucci

HUUURRRAAA!!

…for denne lille sovende baby bjørnen som fyller 4 måneder i dag…Tenk at ei lita jente som kun har vært i livet ditt i knappe fire måneder kjennes ut som om hun har vært der for alltid?… I think it’s called love…

Go’tirsdag, folkens!

Klem, Marthe

FANTASTISKE FROGNERSETEREN!

Bedre sønddagssyssel enn å dra opp til Frognerseteren når det er fint vær, skal man lete lenge etter. Uansett om man går på ski innover marka, setter utfor “Korketrekkeren” med akebrettet eller bare chiller’n i restauranten, er det magisk bra stemning der oppe og du får utsikt over hele Oslo med på kjøpet. Er så digg å ha en slik naturperle så nære sentrum. For uansett hvor glad man enn er i byen sin, er det ikke til å stikke under en stol at det kan være litt deilig å komme seg ut av den noen ganger også.

Vi bestemte oss for å brunche på restauranten og delte på en ostefondue som var veldig god, og faktisk veldig perfekt “kleinemat” i dag, etter at det ble litt vel mye god vin hos et vennepar i går, hehe! Men de har mye annet godt enten i caféen eller på restauranten også, så anbefaler deg å legge turen hit en dag du har lyst på god mat-eller bare trenger litt ekstra balsam til sjelen:)

Ønsker deg en ny, fantastisk uke!

Klem, Marthe

Coat//Vintage

Mittens//Stokke

Bag//YSL

Pants//Casall

Boots//Sorel

Shades//Gucci

“MODEL FOR A DAY”

I går var vi på lille Olivia’s andre fotoshoot siden hun kom til verden. Og jeg er så utrolig glad for å endelig få noen ordentlig fine bilder av henne, siden jeg enda ikke har somlet meg til å få tatt noen ordentlig proffe babybilder av hverken henne eller storesøsteren, Emma Louise-og hun er snart syv liksom!! Har selvfølgelig tatt tusenvis på tusenvis av bilder av de selv, men det blir noe annet enn å ha en skikkelig pro’ til å gjøre det. Så nå må jeg bare få ut fingeren snart, og rett og slett booke en fotograf som kan ta noen skikkelig fine søsterbilder av de sammen.

But until then…

Olivias første shoot gjorde henne og meg sammen for et par uker siden. Det var for et magasin som kommer ut ganske så snart, og jeg gleder meg veldig til å vise dere alle bildene!:) Men i går var hun så heldig å få være “modell” for det kjente barneutstyrsmerket, Stokke(som jeg forøvrig også er ambassadør for.)

Det er veldig gøy om dagen, for hun er så utrolig blid( stortsett hvertfall;), og de supersøte bollekinna og smilet hennes er til å dø for. Også har hun begynt å storpludre, som hun synes er så festlig at hun gjør det ABSOLUTT hele tiden. Og hun ler av seg selv MENS hun gjør det, hehe!

Jeg må innrømme at jeg synes denne perioden er ekstra stas, fordi hun blir liksom litt mere menneske for hver dag som går. Er ikke bare en pitteliten baby som bare sover, bæsjer og gråter lenger. Hun er faktisk blitt en liten person allerede, som gir full respons, vokser daglig og får mer og mer personlighet for hver dag som går. Så selv om jeg ofte tar meg selv i å sitte planta i sofaen, fremdeles i morgenkåpa, klokken tolv midt på dagen med en bustete grorudpalme på toppen av hodet, merker jeg at det gjør meg slettes ingenting. Jeg storkoser meg faktisk med det!

Og når lengselen til venner og andre morsomheter blir for stor, er det jo ikke verre enn å bare hoppe ut av sofaen, smette inn i et antrekk man føler seg vel i, og komme seg ut litt mens pappaen også kan få litt ordentlig kvalitetstid alene med dem. Det er bare det at den sosiale lengselen min faktisk ikke er like stor som den pleide å være. Men akkurat dét er sikkert like greit for en som er kjent for å være i overkant sosial, hehe. Men jeg liker å være litt Ole Brumm her jeg, og si “Ja,takk! Jeg vil gjerne ha begge deler! Tid med BÅDE venner og barn!”

Ha en nydelig fredagskveld, og det er ekstra hyggelig om du vil følge meg på snapchat eller instagram under “magmaloumarthe”.

Klem, Marthe

GJØR ET K.U.P.P!

Vi har fått inn masse fine nyheter på MagMaLou nå, og for å gjøre plass til de kjører vi ekstraordinært posesalg på et godt utvalg av lagerskatter som bare venter på sine nye eiere!

I løpet av førstkommende torsdag, fredag og lørdag kan du sikre deg enten 3 plagg til 500 kroner, eller hele 5 godbiter til kun kr. 700.

Posestativene vil fylles på med nye ting etterhvert, så det er mulighet til å finne skikkelig bra ting hver dag!

Håper vi sees!

Hva: posesalg lagervarer fra fantastiske merker som Ganni, Gestuz, Second Female, Just Female, Nina Jarebrink, Mardou and Dean, Munthe + Simonsen m.fler.

Hvor: MagMaLou, Skovveien 8 på Frogner

Når: førstkommende torsdag 10-19, fredag 10-18 og lørdag 10-17.

Følg oss gjerne på insta under “magmalou”, snap under “magmalou_store” eller sjekk ut vår nye hjemmeside på magmalou.no

Klem, Marthe