HØSTBLUES…

God fredag alle sammen!

Endelig helg!

Jeg vet ikke med dere, men jeg merker at denne uka har vært litt tung. Det vil si, jeg har det superfint altså, så skal absolutt ikkje klaga (!!), men jeg tror jeg er av den typen som blir litt sånn typisk høstdeppis!

Skjønner egentlig ikke helt hvorfor, for det er jo egentlig en så utrolig flott årstid med alle de nydelige fargene som dukker opp på alle trær og blader hvor enn man ser, og snart kommer frostrøyken i lufta også og rimet legger seg snart smygende langs bakken og venter på deg når du låser deg ut døra på veg til jobb.

Det er noe trollsk og magisk over det!

Men jeg fixer ikke kulde så godt, og for en med rygg-og nakke issues er vinteren sykt mye tøffere å forholde seg til, siden man går konstant anspent av kuldesjokk i tillegg.

Men det er bare bite tenna sammen, og tenke på alt det hyggelige jeg ser frem til i høst:

# å ligge under pleddet i sofaen og se Netflix-serier! Akkurat nå er det Shooter og Ray Donovan som gjelder! I tillegg har VG-TV mange bra dokumentarer, man både kan le, gråte og bli opplyst av, og en siste favoritt er NRK Underholdning sine facebooksnutter! I'm ADDICTED!! Dør av Live Nelvik, Robert Stoltenberg og brødrene Sagen & co, de er så sjuke, haha! #iflatterkrampecouldkill sier jeg bare!

# kropperten min er avhenging av sin daglige bøy og tøy (les trim for eldre), så hver kveld ruller jeg ut Casall-matten min hjemme i stua og trener yoga til appen "Yoga Studio". Det er en finfin ting man kan gjøre hjemme uten å måtte stresse ut i kulden og bort på treningssenteret etter at barna har lagt seg!

# jeg har aldri meditert noe særlig, men i det tempo den verden her går i, er i hvertfall jeg nødt til å ta noen "breathers" i ny og ne, og meditasjonsappen "Headspace" er helt super! Og får jeg ikke sove feks, så logger jeg meg inn på Headspace og er i drømmeland på to minutter! Promise!

# jeg ELSKER ipoder som man kan ha på øret mens man kjører bil, er på trening, lager middag eller uansett hva man gjør, og øverst på lista mi er ukentlige doser med Tusvik & Tønne og Synnøve og Vanessa. I tillegg må jeg ha daglige doser med sånne smart-ass podder som Ted Talks Daily eller spennende krimpodder!

# jeg elsker å invitere til middager, og det håper jeg det blir mye av i høst og vinter! I kveld får jeg bl.a besøk av bloggvenninner Anja Johansen og Silje Pedersen, og det blir skikkelig kos, spesielt siden vi må fortrenge at det er Paris Fashionweek, og ingen av oss hadde tid eller mulighet til å dra denne gang!!;)

# hytte-og skiturer med familie og venner gleder jeg meg skikkelig til. Vi har ikke et fast sted vi reiser til på vinteren, siden vi har sommerhuset på Narestø, men jeg elsker friheten til å kunne dra til enten Norefjell, Geilo, Trysil eller Hemsedal når vi har tid og mulighet, og i gode perioder kan jeg også stå litt ski selv, så krysser fingrene for at jeg kan suse nedover fjellsiden hvertfall et par ganger i løpet av vinteren.

# vi lanserer vår første skokolleksjon i november med et annet norsk merke og jeg eeeer så spent!! Kommer med mer info etterhvert altså, men detta blir så gøy!

# J U L J U L J U L ! Jeg er en julefantast, og burde egentlig hatt julekalender fra 1.oktober til 24.desember, så her telles det allerede dager typ…Kleint, but true!!

Så høsten trenger ikke å bli så kjip, selv om det er kaldt!

Men til jul ønsker jeg meg btw en termodress med en innebygd massasjedevice, som holder meg både varm og painfree!!

Klem//Marthe

Ootd:

FauxFur//Gestuz

Tights//Casall

Trainers//Asfvlt

Glasses//BottegaVeneta

IT’S ALL IN THE DETAILS!

Ofte er det de små detaljene som drar opp et antrekk, og en av mine favoritter er å bruke silkeskjerf for å pynte opp veskene mine. Spesielt de klassiske sorte gjør seg ekstra godt mot et mykt silkestoff i nydelige farger.

Her har jentene på MAGMALOU satt sammen teared jeans fra Black Orchid med funky boots fra Since Oslo og en klassy men cool skinnveske fra Jim Rickey.

Og toppen av kransekaka?

Et superfint skjerf fra Munthe!!

(Alt fra MagMaLou #egenreklame) // ([email protected])

Ha en fortsatt fin kveld!

Klem, Marthe

PS:

I et tidligere innlegg denne uka la jeg ut en slags konkurranse der du som leser kan vinne en drømmedag i Oslo med både styling og middag, der vi starter starter dagen eller ettermiddagen med både hår og make-up på MagMaLou, før vi drar hjem til meg og nyter en tre-retter og masse god vin. Mulig jeg har litt beskjedne lesere, for kan faktisk telle på kun TRE (!!) hender hvor mange som sendte en henvendelse på snap eller insta. Så med mindre dere IKKE ønsker en helaften med meg da, haha, så hadde det vært hyggelig med enda flere som ønsker å være med!! Trekker to stykker i løpet av helgen, så send meg en PM på snap eller instastory da vel (magmaloumarthe) om du er keen!!:)

Innlegget kan du lese HER!

A LITTLE BEAUTY FIX TRIX!!

Good Mandag!

Tenkte bare å tipse dere om en enkel og effektiv måte å spare litt av den tiden de fleste av oss jenter må bruke på å shave bena, nemlig å fjerne de for godt!!

Hårene altså, ikke bena!!;)

Jeg får helt grøsninger av mine hårete legger de gangene jeg ikke har hatt tid til å shave de på en stund, men i våres var jeg så heldig å vinne et gavekort på Elite Helse og valgte nettopp å bruke det på behandlinger med hårfjerningslaser.

Jeg rakk å gjøre min første behandling i våres, i god tid før sommeren, da det anbefales å ikke være i solen i noen uker etterpå. Og allerede etter én behandling var resultatet såpass bra at jeg faktisk ikke trengte å dra frem høvelen gjennom nesten hele sommeren!

Men nå har de kommet noe tilbake, så tiden var inne for en ny "fresherupper"! Vanligvis pleier det ikke å gjøre noe vondt, men i dag tålte jeg nesten ingenting uten at tårene faktisk presset litt på. Og da ble jeg fortalt at under "that time of month", er man tre ganger så sensitiv og følsom mot smerte-og det er en teori jeg kan støtte opp under etter i dag, haha!Så bestiller du en time er det lurt å sette den opp i løpet av en uke du vet at dette ikke vil være en issue!!

Det er jo en kostbar behandling, siden man må gjøre den flere ganger, men heldigvis kan det lett gå noen måneder i mellom pr.gang, så man slipper å råblakke seg på en, to, tre liksom, men kan spare opp litt i mellom.

Behandlingen varer i ca 40 minutter og koster 2400kr (ganger X-antall behandlinger), og Elite Helse ligger bare et steinkast unna "torget" på Aker brygge!

Nå har jeg lagt barna, og er så trøtt at jeg ser i kryss, så sier bare God Natt & Take Care så lenge!

Klem//marthe

Ootd:

Coat//Designer Remix

Pants//Gestuz

Turtleneck//GANNI

Cap//Echo

Z U N D A Y!!

For en deilig helg!!

Full avslapning og 100% familytime var helt perfekt denne helgen, så fikk fullladet batteriene til en ny uke.

Fredagen la vi oss supertidlig etter en sofakveld med The Voice (Heia Martin!) og So You Think You Can Dance, og stod opp tidlig for å trene på lørdag morgen. Men det ville ikke ryggen min, så endte opp på kontoret til kiropraktoren min på Røa istedet! Mitt aller best tips forresten om du trenger verdens beste knekkemann! Han heter Thorleif Monsen og holder til på Røa Kiropraktor klinikk!!

I går kveld fikk vi superkoselig middagsbesøk av vennepar Hedda og Kenneth og deres lille baby Fillipa, og mannen min som er typ helt rå på kjøkkenet om jeg får lov til å si det selv, disket opp med en fæb tre-retter:

Forrett:

Laksetartar med syltet rødløk, ørretrogn og pisket Røros rømme.

Middag:

Pannestekt torsk med soppstuing, spinat, kastanjer, trøffel og sellerirotpuré som svømte i en fantastisk rødvinssaus tilsatt en dasj cognac.

Dessert:

Bakte epler fra hagen med honning, sukker og kanel drysset med ristede nøtter servert med økologisk vaniljeis ved siden av.

Såååå digg!!!

Det jeg elsker mest av alt om høsten er å pynte bordet med masse blomster, tenne på stearinlys og invitere masse venner over til middag når kveldene blir mørke og lange, så om du står på telefonlista mi får du garantert en invitasjon før jul en gang, haha!

Eller kanskje jeg faktisk skal invitere en av dere lesere hjem til meg??

Hey!! Det hadde jo faktisk vært superhyggelig!!!!!

Hvis noen har lyst, legg igjen en kommentar nedenfor eller send meg en PM på insta eller snap (magmaloumarthe) om hvorfor du ønsker å komme, så inviterer jeg gjerne et par av dere over på middag en dag, hvor vi kan starte vorspielet på MagMaLou (butikken min på Frogner) med hår, sminke og styling før vi drar hjem til meg etterpå!

Jeey, hvorfor har jeg ikke tenkt på det før!! Det blir jo dødskoselig! Håper bare noen har lyst til å komme da, tihi!!

Ellers i dag har vi bare chillet og kost masse med barna som vi har gjort hele helgen, bortsett fra en liten tur ned til Løkka for å spise lunsj med et vennepar av oss, Tomas og Samira, på Trattoria Poppulare. Har bare vært der én gang før, og det er ganske hyggelig og barnevennlig, men ikke så veldig imponert over maten too be honest.

Anyways, rakk å få ut noen plagg på Tise i dag også, så om du er sugen på noe nytt( eller pent brukt), kan du sjekke ut profilen min der som er under samme profilnavn som her!

Aiight, nå er det bedtime, og jeg håper virkelig jeg våkner til noen hyggelige meldinger fra noen av dere lesere som har lyst på en liten helaften med meg før jul engang!

Jeg gleder meg hvertfall!!

Klem//Marthe

Ootd:

Coat//VanessaRudjordXByMAGMALOU

Knit//Gestuz

Leggings//Casall

Trainers//Asfvalt

Scarf//Gucci

Hair: Eco.cult @ Frogner

GRØNT ER SKJØNT!

God fredag alle sammen!

Jeg har akkurat kommet hjem fra stoffmessen i Paris, og gleder meg veldig til å starte jobbe med en helt ny kolleksjon som vi skal vise frem i januar!

I tillegg gleder jeg meg syyyykt til vi kan vise dere vår lille skokolleksjon som snart slippes i butikk også!

I mellomtiden skal jeg nå nyte noen hjemmekjære uker med barna, etter en litt hektisk høst så langt.

I tillegg sier kroppen min fra at den trenger litt hvile, da det går endel opp og ned med disse rygg-og nakke smertene som gjør meg litt kokko til tider.

Men skal absolutt ikke klage! Er så takknemlig for alt positivt som skjer om dagen, så det er bare å bite tenna sammen noen ganger og se fremover…

Yoga og hvile skal stå i fokus nå, og det hjelper også å svøpe seg inn i yndlingsfargen min grønn, som virker beroligende på både kropp og sjel spør du meg!!

Den smaragdgrønne pysjamasaktige buksen fra ByMalina er en av høstens favoritter. Matchet med min olivengrønne skinnjakke fra Stand Official og et blomstrete skjerf fra Gucci er jeg klar for en ny høstmåned!

Sees på snap og insta, og ha en nydelig helg!

Klem//Marthe

Hele antrekket kan kjøpes på MagMaLou på Frogner!

#egenreklame

HEJ SÖTA BROR!

Hei darlingser!

Etter noen finfine og hektiske dager i New York kom jeg hjem sent torsdag kveld, og allerede fredag dro hele familien til Gøteborg. Vi pleier å dra over grensa hvertfall et par ganger i året (med hybridbil bør jeg vel påpeke, siden jeg fikk litt pepper på bloggen i går for å forurense med å dra på jentetur med fly til New York…)for å besøke et vennepar og deres barn vi har kjent i mange år, og jeg er blitt så innmari glad i denne byen!!

Siden vi alle har små barn, blir det ikke så mye uteliv lenger, men vi finner alltid koselige steder å besøke og gode restauranter å spise på på dagtid, og shoppingen er råbra! I tillegg har de "Artilleriet", som er en helt sinnsykt fin interiørbutikk jeg dessverre ikke rakk innom denne helgen, da vi prioriterte en skikkelig lang dag på Liseberg med barna!

For en person med sosial skrekk, angst og indre uro for store folkemengder og som har endel rygg-og nakkeproblemer i tillegg, er jo ikke dette en drømmedestination for meg akkurat, men jeg klarer ikke holde meg unna fornøyelsesparker for det er jo egentlig kjempegøy og barna elsker det, så det er totalt verdt litt angster og vondter!!! Er ganske ødelagt i dag, men satser på at kiropraktor en min, Thorleif på Røa Klinkken, klarer å fixe litt på dette i morgen siden jeg må dra til Paris allerede på onsdag for å kjøpe inn nye stoffer til neste kolleksjon.

Men en ting jeg må tipse om neste gang du er i Gøteborg, er å rusle rundt i Slottsparken og legge inn en stopp på Barnens Zoo på toppen av berget! Der har de hester barna kan ri på, og blant annet griser, høner og geiter de kan klappe på. Superstas for barna, og superkos for de voksne!

Men nå er det natta for min del, og i morgen starter en ny uke med nye muligheter, så best å være uthvilt!

Have a good one!!

//Marthe

Kåpen er fra vår nye kolleksjon, Vanessa Rudjord x byMAGMALOU, og jeg eeeelsker den! Er i 100% ull og finnes også i sort! Du kan finne den på webshoppen HER, whooopwhoop!!

Olivia rir på hest for første gang!!

Emma Lou er stolt storesøster!

ÅRLIG JENTETUR TIL NEW YORK OG LITT STARSTRUCK!

Jeg og en venninne av meg, Helene Westbye, som er skodesigner, har i flere år pakket koffertene våre (alltid litt for fulle selvfølgelig;), og dratt på en storby tur sammen, og vi havner som regel i New York! Men de to siste årene har jeg enten vært gravid eller Olivia har vært for liten til å dra fra henne, så nå var det endelig sykt stas å endelig dra på tur igjen for vi har det alltid så sykt mye gøy sammen og de rareste tingene skjer alltid.

Ingen unntak denne gang selvfølgelig!!

Først og fremst ble det en litt mere trøblete flytur enn man kunne ønske seg, da vi først mistet flyet vårt videre fra pitstoppen i London. Vi hadde mindre tid enn vi trodde, og ble vist i helt feil retning, og siden jeg ikke har mulighet til å løpe rundt og stresse med både vesker og håndbagasje med denne ubrukelige nakken min, gikk flyet rett og slett fra oss.

Heldigvis satt det en nydelig eldre herremann i skranken (som er det eneste bra jeg har å si om British Airways btw) som sa at siden vi hadde blitt vist feil gate så skulle han free-of-charge hooke oss opp med nye billetter tidlig neste morgen med overnatting på flyplasshotellet. Det var jo egentlig var helt greit for oss, for da ville vi ankomme tidlig morgen NY-tid likevel, i motsetning til å komme natten før og være nødt til å betale et hotellrom i tillegg!

Flyturen gikk faktisk ganske greit med en survivalkit med Paracet og hvitvin tilgjengelig, mens tilbaketuren orker jeg ikke å snakke om engang. La oss bare si at jeg satt alene på Heathrow i 11 timer alene og at jeg har mest lyst til å saksøke British Airways!

Anyways, hadde det altså så topp der nede, og fikk også jobbet litt mens jeg var der. I utgangspunktet dro jeg hovedsakelig for å være sidekick og gurrl-support for Helene, som viste frem sin nye sommerkolleksjon (som forresten er heeeelt rå!) under Fashion Week med designer Mimi Prober, men litt uventet fikk også mine egne antrekk fra vår egen kolleksjon med Vanessa Rudjord endel oppmerksomhet. Så hvem vet, kanskje blir det plutselig noe internasjonal presse rundt den også.

Time will show!

Men det kuleste var jo blant annet å møte en av mine idoler, Kelly Cutrone, som driver PR-byrået People's Revolution, mest kjent for det norske publikumet som den frittalende sjefen i nevnte byrå i både The Hills og The City på MTV, og som dommer på den amerikanske versjonen av Top Model blant annet.

De hun ikke kjenner i mote-og PR bransjen er ikke verdt å kjenne omtrent, så jeg må innrømme at jeg har vill respekt for det hun har bygget opp både businessvise og av kontaktnett. Er jo ikke noen hemmelighet at det er en viktig del av å lykkes i bransjen tross alt.

Det var faktisk Kelly som hadde håndplukket Helene som skodesigner til showet med Mimi, og produserte hele visningen.

I utgangspunktet skulle jeg bare gjøre et lite intervju med henne, men endte opp med å sitte i neste tre kvarter og snakke om løst og fast innenfor både moterelaterte og mere personlige temaer.

Og jeg er ikke mindre fascinert av dama nå for å si det sånn!

Håper jeg får tid til å skrive ned intervjuet snart, så kan dele med dere på bloggen!

Inspirerende damer får man jo aldri nok av!!

Vi endte opp med å bli personlig invitert av henne og hennes squad påLUCKY STRIKE etterpå, og må innrømme at jeg var litt starstruck hele kvelden!

Men nå er jeg hjemme igjen, eller faktisk allerede på biltur med familien på veg til Gøteborg!

Og jeg uansett hvor mye jeg ELSKER mote, så blir det deilig med litt avslapping og en fashionfri sone noen dager!

Håper du også får en nydelig helg i (forhåpentligvis) godværet!

Legger ved noen bakstagebilder fra visningen til Helene.

See ya!!:)

Klem//Marthe

Meg og Kelly

Helene & Mimi Prober

Miss J fra Top Model, Mimi og en veldig cool dude, haha!

Jentene med superstylist Chad Tucker!

Girlsa med Alexandra Sætran fra Finansavisen.

Greit sliten i blikket, haha, men var en lang dag da!!;)

OUTFITS:

Marthe:

Learherpants//VanessaRudjordXByMAGMALOU

Shoes//HM

Top//Topshop

FauxFur//DryLake

Helene:

Jacket//VanessaRudjordXbyMAGMALOU

Top//Iro

Skirt//MimiProber

Shoes//HeleneWestbye

PREMIERE, OUTFITS & UTROSKAP!!!

I går var jeg på premieren til Sigrid og Lisa på Latter på Aker Brygge, og jeg synes det er så stas at de har valgt å bruke kun byMAGMALOU-design utover hele høsten, med hele fire forestillinger i uken!

I går hadde Sigrid på seg vår Lucky Dress, mens Lisa gikk for en Catty Jumpsuit, begge fra samarbeidskolleksjonen vår med Vanessa Rudjord!

They looked amazing spør du meg, og jeg ble helt obsessed med håret til Lisa, som ga hundre prosent J.Lo vibber og er den frisyren jeg alltid etterspør når Iris fra Hairport gjør håret mitt til ulike eventer, haha!!

Men nok om stil og hairstyles!

Herremin, jeg må bare få si det altså. Disse damene er vilt rå!!

Ikke nok med at de er hysterisk morsomme, men jeg synes også de er superinspirerende Taking-No-Bullshit W O M E N!! Kan bare snakke for meg selv selvfølgelig, men jeg blir for eksempel enda mer inspirert til å gutse på litt ekstra med å snakke enda litt høyere om ting man egentlig ikke er så vant til å snakke så veldig høyt om til vanlig.

Og jeg må innrømme at jeg også ble skikkelig rørt over hvor dønn ærlig og åpen Lisa var i forhold til det som skjedde med henne privat tidligere i år, da hun opplevde å finne ut av at hennes mann på et tidspunkt hadde valgt å ha et forhold utenfor ekteskapet.

Da de først snakket om dette i en episode av podcasten Tusvik & Tønne, må jeg innrømme at jeg fikk helt bakoversveis og tenkte at dette var waaay too much information og much too sensitive and personal. Det kan sikkert finne flere grunner til at noen velger å finne ekstra lykke utenfor et ekteskap, men jeg har alltid tenkt at dette er så privat at det eventuelt burde løses innenfor husets fire vegger.

Men i går endret jeg faktisk mening.

Utroskap skjer dessverre.

Heldigvis ikke med alle! Men mange (sikkert flere enn de vi kanskje tror også) vil dessverre oppleve dette i løpet av livet, og blir tvunget til å gå igjennom denne vanvittige kjipe prosessen utroskap er! Det må være så sykt tøft å finne ut at den man elsker betingelsesløst, og man tror elsker en tilbake, bevisst har tatt den vanvittige egoistiske avgjørelsen det faktisk er, om å gå bak ryggen på en.

Det ultimate sviket.

Jeg kan egentlig ikke tenke meg å oppleve noe verre, foruten å miste noen man er veldig glad i for alltid.

Og utroskap betyr nettopp ofte døden for de fleste ekteskap eller forhold, men noen velger også å finne tilbake til hverandre igjen.

Utroskap er et ganske skambelagt tema. Ikke nok med at verden faller i grus for den som opplever å få dette gjort mot seg, men det er visst ganske vanlig å kjenne på en dyp skam personlig også etter å ha blitt bedratt av en partner.

Og det er jo bare helt absurd!!

Jeg merker jeg faktisk blir skikkelig opprørt og oppriktig trist av å tenke på at det er faktisk den som blir forvoldt denne smerten, som også er den som faktisk ender opp med å bære på denne typen skam i tilegg til alle de andre ubehagelige følelsene som helt sikkert dukker oppi en slik situasjon også.

Jeg har alltid hatt en 100% no-cheating policy og har fremdeles vanskelig for forstå at jeg noen gang skulle ha klart eller i det hele tatt hadde ønsket, å tilgi mannen min, om han hadde valgt å bedra meg med noen andre.

Lisa har selv valgt å tilgi sin.

Og det synes jeg personlig er litt vanskelig å forstå.

Men jeg har full respekt for det!

Jeg skjønner at man er villig å gjøre absolutt alt for å beholde familien sin!!!

Men når det er sagt, synes jeg det er ekstra beundringsverdig av henne å tørre å stå så inderlig hundre prosent i denne vanskelige situasjonen og rope ut høyt og tydelig til hele verden at, ja, hun er sinna-og uendelig såret.

Men først og fremst er hun fortsatt fremdeles glad i mannen sin.

På tross av det som har hendt.

Og hun ønsker å ta forholdet deres tilbake.

Fordi hun elsker ham.

Selv om jeg tror at jeg ikke hadde tatt det samme valget selv, så tenker jeg at det å skulle oppleve en slik situasjon, uansett utfall, må føles fryktelig skummelt og ikke minst ganske ensomt.

Derfor endret jeg nettopp mening i går.

Fordi jeg tror det er kjempeviktig at man nettopp kan snakke om alle de vanskelige temaene og spørsmålstegnene som vil dukke opp i kjølevannet av et utroskap også! Jeg kan jo bare bare tenke meg hvor hardt og vanskelig det må være å faktisk oppleve dette, men hadde jeg ikke hatt noen å snakke og vært fortrolig med i tillegg, da hadde jeg nok blitt fullstendig gal!

Å føle seg helt alene med en smerte så stor at man nesten ikke tror at man skal klare å holde det ut, er helt uutholdelig uansett hva det måtte gjelde. Men det er mye hjelp og trøst i å vite at man nødvendigvis ikke er så alene som man kanskje føler seg der og da.

Og det kan jeg med hånden på hjerte si gjelder for alle felt her i livet.

Hvertfall for min del!

Åpenhet var det jeg selv fant mye trøst i da jeg selv slet med alvorlige spiseforstyrrelser i tjueårene, og var også det som fikk meg igjennom alle årene med ufrivillig barnløshet og x-antall spontanaborter, før jeg endelig var så heldig å få mine to små til slutt.

Derfor hyller jeg alle som tør å være helt ærlige. Selv når sannheten smerter som verst!

En veldig nær venninne av meg går igjennom akkurat samme situasjon som Lisa så ærlig sier hun har befunnet seg i den siste tiden. Henne har også valgt å ta ektemannen tilbake, med håp om at de skal klare å redde alt det de en gang lovte at de skulle være for hverandre.

Og i går gikk det opp for meg at Lisas historie ikke bare er med til å bidra som både trøst og til mere åpenhet rundt emnet, men det kan også bidra til å gi blant andre min venninne noe annet veldig viktig også.

Og det er nettopp håp!

Et reelt håp om at også hennes ekteskap kan reddes. At ikke hele livet nødvendigvis er falt helt i grus.

Jeg tør ikke love hva fremtiden bringer for noens ekteskap. Men det jeg kan love dere, er at jeg alltid lover å heie ekstra mye på sterke damer som tør å stå opp for seg selv, uansett hvilke valg i livet man har tatt, og som virkelig tør å snakke høyt med den stemmen de har.

Og Tusvik og Tønne rager definitivt høyest opp på lista blant de !!!!

Klem//Marthe

Selv hadde jeg en sort topp fra GANNI, sko fra Dolce & Gabbana og On Fire Pants og Hug me Coat fra VanessaRudjordXbyMAGMALOU

GREEN DAY GONE BLUE!!

Shit, for en blåmandag dette har vært, på tross av mine grønne innslag på outfiten!

Jeg vet ikke hvordan det er for deg, men jeg blir alltid litt stressa og halvdeppa av dette høstværet og de konstante høye skuldrene mine som følger med kulden og sesongen. Og DET jeg er bare sånn passe fornøyd med må jeg innrømme, som egentlig bare vil ha sol og sommer hele året!!

Desto hyggeligere er det å se at kolleksjonen vår med Vanessa er blitt så godt mottatt, og at den foreløpig flyr ut fra både butikk og webshoppen. Den sorte kåpen er vi faktisk allerede så godt som utsolgt for etter kun én og en halv uke, så vi kjører nå en reproduksjon av den og håper vi får den på plass igjen i løpet av kort tid. (PS: Det er rundt ti sorte kåper igjen, så om du vil sikre deg den perfekte vinterkåpen allerede nå, kan du være heldig om du sjekker ut webshoppen så fort som mulig, istedenfor å vente på neste produksjon:)

Ellers går dagene med til å gjøre innkjøp av nye sommerkolleksjoner for tiden, og vi har i tillegg tre nye superspennende prosjekter jeg gleder meg max til å dele med dere også om bare noen få uker.

Men nå skal jeg gå å synge nattasang for eldstemann!!

Høres i morgen!!

Klem//Marthe

Jacket//VannessaRudjordXbyMAGMALOU

Knit//Gestuz

Jeans//BlackOrchid

Purse//DesignerRemix

HØSTENS FINESTE KÅPER!

Helløu Helløu!!

Etter en hektisk uke med både masse innkjøp og møter og to premierefester (Bjørn Borg og "Skal Vi Danse"), var det digg med en rolig søndag med familien i dag.

Jeg har egentlig hatt sinnsykt vondt i nakken de siste dagene, og burde vel egentlig ha ligget mest mulig i ro til det blir litt bedre igjen, men barna var keene på pizza så klarte å karre meg ned til Frogner og Villa Paradiso.

Nå som høsten ligger i lufta, er det på tide å finne frem favorittkåpene, og min favoritt for høsten er fra vår egen kolleksjon med Vanessa Rudjord.

"Hug Me Coat" er i 100% ull og har en PERFEKT passform. Den finnes både i sort og rosa, og begge er så fine at jeg klarte ikke å velge, og måtte gå for begge!!!!

Olivia fikk nylig en nydelig kåpe i gave fra Lindex, og jeg elsker både fargen og snittet på den.

Ellers håper jeg dere går inn på Magmalou.com og sjekker ut resten av kolleksjonen vår, som jeg faktisk må være så ærlig å si at jeg faktisk elsker, hihi!!

Tataaaa! Sees på snap og story:)

//Marthe