HEISANN SVEISANN!!

Nå har det vært helt stille her inne en stund, da jeg rett og slett ikke har hatt tid til å prioritere bloggingen en periode, da jeg har hatt full fokus på trening som en del av smertebehandlingen min i tillegg til at det har vært innkjøpsperiode på jobb og Oslo Fashion Week!

Så tenkte rett og slett å bare kjøre en outfit kavalkade fra siste ukene jeg, men fikk ny telefon i dag og bloggappen min vil ikke laste ned alle bildene mine, så blir bare noen få, hahaha!

Håper uansett dere alle får en fantastisk fin uke!! Selv drar jeg til moteuka i Køben på onsdag, så håper dere vil følge meg på visningene der på instastory også!!

Klem//Marthe

Emma Lou er en liten designer in the making, og den store hobbyen hennes er å tegne og designe kjoler og antrekk, så hun var i ekstase over å få være med på visning på lørdagens show.

Jeg hadde på bukse fra Neo Noir, matchet med en boyfriend-skjorte fra Gestuz og en jakke også fra samme merke. Emma Louise hadde antrekk fra Lindex og Kappahl(sponset)!

På lørdag kveld var vi på visningen til Fram og Maud, før vi feiret bursdagen til Martin Danielle (CLMD) på Nedre Løkka, der vi til slutt endte på karaokebar som rett og slett var helt hysterisk, hehe!

Outfit:

Jumpsuit//Mardou&Dean

Turtleneck//Gestuz

Belt//BlowTheBelt

På søndag viste Pia Tjelta frem sin nydelige kjolekolleksjon, som vi også har tatt inn på MagMaLou, så er bare å glede seg!!

Outfit:

Shirt//ArnieSays

Jeans//BlackOrchid

Bag//H&M

Bagstrap//Becksøndergaard

Coat//Gestuz

Heels//SapatosByMAGMALOU

I kveld skulle jeg egentlig på visningen til Aksel Lund Svindal, men ble plutselig dårlig etter middagen her hjemme, og måtte kaste inn håndkleet! Men så ut som en kul kolleksjon på instastory da hvertfall;)

G’Night Ya’ll!!

KALDE DAGER KREVER LITT VARME FARGER!

Hellloooo Darlings!

Det er ikke så lett å kle seg for tiden når det er kaldt og vekselsvis regn og snø hele tiden! Selv sverger jeg til comfy clothing til hverdags og jobb disse dagene, og jeg går stort sett i varme boots, sporty tights, digge gensere, en stor varm jakke og ikke minst en god latte (med havremelk), som varmer både innvendig og hendene fra den verste kulda!

En fargekombo jeg liker godt om dagen er å bruke gult og kamel sammen, som minner om våren som sniker seg nærmere og nærmere for hver dag som går-hvis man ser det med litt optimistiske øyne da, hehe!

Vi er midt i en ny innkjøpsrunde for neste høst allerede, men akkurat nå ser jeg egentlig bare frem til at det skal bli varmere tider og man kan dra frem litt lettere plagg igjen.

Resten av uken blir det nok litt mere fest over antrekkene forhåpentligvis, med åpningen av det nye hotellet Ellen Arnstad er direktør for i morgen, Costume Awards på torsdag og Oslo Runway til helgen!

Håper du har lyst til å følge med både her (håper jeg rekker å legge ut litt) og på instastory (magmaloumarthe). Er ikke like aktiv på Snap lenger, men kommer noen snutter der også innimellom.

Håper vi sees!!

Klem//Marthe

Coat//Stand

Hoodie//GANNI

Catsuit//Casall

Bagstrap//Becksøndergaard

Bag//JimRickey

Boots//Inuikii

(All MagMaLou)

Shades//Quay

Ring//CarolineSvedbom

Tusen takk til Sebastian på Eco.Cult for ny klipp og farge!! Håret mitt blir ofte enten altfor gult eller grumsete, men han nailet å få håret mitt til å se mere "naturlig" sandfarget ut! Loves it!! (Spons)

BOOTS, JEANS OG EN FØNNY FUSKEPELS!

I dag fikk vi endelig inn denne superfine fuskepelsen fra det svenske merket Stand Official, som jeg har ventet sååå lenge på-så J.E.E.Y for det, hehe!! Digger de bolde røde stripene mot den milde karamellfargen!

Matchet de med noen hullete jeans (Black Orchid), en grå turtleneck (Gestuz) og en rutete dressjakke (Neo Noir), mens my boots (who really are made for walking btw ) er noen nye vinterfavoritter jeg fikk av en venninne her om dagen (Timberland). Solbrillene er fra Le Specs, som er et fransk merke vi også tar inn nå, som har et så sykt bra utvalg av masse fete shades-til en overkommelig pris!!:)

Ellers har jeg ikke så mye på hjertet i dag. Har følt meg litt tom og sliten i flere uker faktisk, men tror det har å gjøre med at både jeg og hele familien min har vært mye syke siden julen, så det tar nok litt tid å komme helt på topp igjen.

Men har såvidt begynt å trene litt forsiktig igjen, og det er virkelig den beste medisinen mot mine alltid kalde og kjempesinte muskler og ledd, så det er jeg rett og slett helt avhengig av å gjøre nesten hver dag. Trenger ikke være så harde eller intense økter, men noen form for stretching eller i den gata i hvertfall, er et minimums must every day!

Har vært flere ganger på Core Balance de siste ukene, som jeg digger, og både Core Sculpt og Mega Formeren er fantastiske timer jeg kan anbefale til alle!

Ellers skal jeg og en kompis på premieren til Henriette og Jon på "Chat Noir" i morgen som heter "Åpent Forhold", og jeg gleder meg sykt mye! De er jo helt hysteriske, og lo så mye da jeg stylet de til Gullruten for noen år siden, at jeg er skikkelig klar for en ny dose latterkrampe!

Håper du også får en finfin torsdag fylt av all smiles & happiness!!

Klem//Marthe

A CRISPY WHITE SHIRT & A HEADBAND IS ALL U EVER NEED!

Bare meg som synes det er dritkjipt å stå opp om morningen for tiden?? Jeg synes alltid januar er en litt kjip måned, og kulden og mørket gjør at det meste går litt treigere om dagen.

Derfor trenger jeg noe som kan minne om vår og lysere tider, og hva er vel bedre enn en hvit crispy boyfriend-skjorte og et mønstrete silkeskjerf i håret??

Digger denne hvite oversized skjorta fra Gestuz og skjerfet fra Becksøndergaard (begge fra MagMaLou). Faktisk digger jeg de så mye at jeg kjøpte meg skjorta i rosa i tillegg til den hvite og silketørkleet i enda et annet mønster.

Noe sier meg at vi går lysere tider i møte…

Klem//Marthe

DIGG AVBREKK FRA BYEN!

Jeg elsker å bo i byen og jeg elsker Oslo!! Men likevel er det utrolig deilig å komme seg ut og dra til fjells noen ganger!

Denne helgen har vi vært på hytta til et vennepar på Gaustablikk, og hatt noen rolige dager med aking, ski og peiskos, som en perfekt oppladning til en ny, hektisk uke!

Jeg har også funnet noen nye favorittmerker på skiklær, så hvis du ikke har hørt om "Mooseknockles", "Goldbergh" og "Perfect Moment, bør dere absolutt sjekke ut de på instagram! Jeg ønsker meg absolutt alt fra alle merkene, hehe!

Håper alle dere har hatt en topp helg også, så sees vi her inne i løpet av uken!

Klem//Marthe

Black & White||

Jacket//Mooseknuckles

Pants//Goldbergh

Boots//Inuikii

Goggles//Mardou&Dean

Golden Hour//

Jacket//Gestuz(MagMaLou)

Catsuit//byTimo(MagMaLou)

Boots//Inuikii

Shades//ElieSaab

BOLD BRIGHT RED LIPS!!

Vinterens store make-up trend handler om å sette fokus på leppene, som vi også så under Golden Globe nå nylig!

Jeg går som oftest med nude farger på leppene, men på tirsdag var jeg og en kompis invitert til den peruanske restauranten "Aymara" på Solli Plass, og etter en uke med influensa trengte jeg litt ekstra farge følte jeg, så jeg gikk for min røde favoritt fra MAC, "Rodeo Red"!

Jeg liker at den er matt, men samtidig har en myk konsistens som gjør den lett å påføre uten at den kjennes altfor tørr ut.

I dag skal jeg egentlig på et nyttårsbord med noen venninner, og til Gaustadblikk til helgen med et vennepar, men er redd for at alt henger i en tynn tråd, siden jeg fremdeles hoster opp mine egne lunger til tider og feberen kommer og går.

Men har sovet hele dagen og spist Lemsip, Strefen og Paracet hele dagen for å bli bedre, så får vi se om jeg klarer det…

Blir glad for hotte tips på hvordan man raskt kan bli frisk om du har noen kjerringråd i ermet for å si det sånn, haha!!

Fortsatt god torsdag!

Klem//Marthe

"Rodeo Red" fra Mac

Ootd:

Sweater//DesignersRemix

Pants//Ganni

Belt//Gucci

Øredobber//H&M//MariaBlack

OBSESSED CATLADY, JULESALMER OG GANGSPERRE; FØRSTE HELGEN I 2018 ER OFFISIELT OVER!

Da var årets første uke over, og den var faktisk helt vidunderlig, selv om jeg lå mandag til fredag rett ut i sofaen med masse feber og influensa. Og grunnen til det, er vårt nye familiemedlem som jeg er blitt heeeelt obsessed og forelsket i! Lille Bella Jojopus (ja, hun heter faktisk det;) er så skjønn og kosete at jeg fikk helt seperasjonsangst da vi for første gang måtte la henne være alene noen timer på lørdag! Og tydeligvis er mange av dere som følger meg på insta og snap også katteelskere, for har fått sååå mange fine bilder tilbake av pusene deres, og det er så superkoselig at dét må dere gjerne fortsette med!!

Har også fått mange Cat Q's, så tenkte jeg kunne svare på noen av de her:

1. Hva heter kattungen?

Hun heter Bella Jojopus! Egentlig skulle hun bare hete Jojo, siden Emma Lou ville kalle henne opp etter "pappaen" vi fikk henne av, men hun er så nydelig vakker at vi endte opp med å si Bella hele tiden, så da ble det dét i tillegg!

2. Er det rasekatt?

Hun er blanding av Sibirsk katt og norsk skogkatt.

3. Har vi fremdeles den andre katten?

Ja, Katie er blitt storesøster! Noe motvillig enda, haha, men vi jobber med introduksjonsfasen og i dag lå de faktisk i samme sofa, så "great" progress der, haha!

4. Finnes det flere tilgjengelige fra samme kull?

Dessverre (eller gladligvis) har alle søskenene hennes fått gode hjem.

5. Kan du ha katt når du reiser og farter så mye?

Hvis ikke hverken mine eller Magnus sine foreldre kan passe, har vi kjempegod erfaring med både passpus.com og kattevakten.com som kommer to ganger om dagen og er her en time hver gang for å kose, slippe inn og ut og gi mat, så de anbefaler jeg sterkt! Spesielt Filipe hos PassPus.com, som faktisk var hjemme hos oss rundt midnatt på selveste Nyttårsaften for å passe ekstra på Katie mens rakettene suste rundt hustakene her! Ble helt rørt jeg!!

"Outfit:

Suit//NeoNoir(MagMaLou)

Boots//Timberland

Shades//ElieSaab

Hat//Ganni(MagMaLou"

"Digger å mixe en klassisk dress med en hettegenser for å få en litt chillere street-look!"

Men, ok, i fare for å bli the crazy cat lady skal jeg chille litt med kattepraten nå, og heller recappe helgen!

Lørdagen startet jeg med en superrolig yogaøkt på Sats på morningen, etterfulgt av litt aking med barna oppe på haugen, mens på kvelden var jeg invitert til en venninne (Sølje Bergmann) og mannen hennes Stig Henrik som har for tradisjon å synge ut julen.

"Kveldens makeup look gikk i brun-og gullnyanser med ekstra highlighter på kinnbenene"

Og det var faktisk en superfin opplevelse!!! Sølje tente edelgranen med levende lys mens vi spilte og sang til en julesalme som faren til Stig Henrik har skrevet selv. Var så fint at jeg faktisk fikk ei litta klump i halsen som jeg måtte skylde ned med et glass champagne gitt, og vips så var julen over!

(Gleder meg allerede til neste jul, hehe!)

"Hårbånd og hårpynt er i vinden som aldri før, og jeg falt pladaskis for denne sommerfulgnålen fra H&M"

På søndag hadde jeg også en ny opplevelse! Målet mitt for 2018 er som jeg skrev tidligere også å trene mest mulig, i håp om å holde de kroniske smertene jeg har i muskler, rygg og nakke mest mulig på avstand, og å være i bevegelse og bli sterkere tror jeg er en del av løsningen.

Som ambassadør av sportywear trendmerket, Casall, var jeg og en gjeng sporty jenter invitert til en treningsøkt i regi av de og i samarbeid med Core Balance, som drives blant annet av supercoachen, Monica Øien.

Først hadde vi halvtimes trening på Megaformeren, som er et apparat man kan gjøre sykt mange forskjellige øvelser på, mens den neste halvtimen kjørte vi Core Sculpting, der man gjør masse tunge øvelser på matte, men med vektlodd både på armer og ben! Den siste delen var dedikert til hvile og meditasjon med lyden av bølgeskvulp i bakgrunnen og lukten av eteriske oljer.

"Trente med en ganske så fit crowd: Mariann Thomassen, Nina Sandbeck, Samantha Skogrand, og Carina Dahl blant annet!"

"Digg lunsj fra Blended Foods:

Avokado toast av dehydrert fiberbrød!"

Jeg er overrasket om jeg klarer å gå i morgen for å si det sånn!! Men håper ikke jeg er for ødelagt til å bli med på Megaformer timen i morgen tidlig også, som jeg akkurat har meldt meg på!

Sjekk ut Corebalance.no for en super og ny treningsform, mens trenger du å freshe opp den sporty garderoben din bør du sjekke ut Casall.com !!

Håper vi sees på snap og instastory kl.09 sharp for en work-out da!!:)

Ha en nydelig fin uke!

Klem//Marthe

RRRRRRUUUN FOR IT!!!

Har du lett etter den perfekte fuskepelsen??

Search no more!!!

Nå har vi nyttårssalg på de få vi har igjen av Pretty Fake Fur fra Vanessa Rudjord x byMAGMALOU-kolleksjonen, og satt de ned med hele 30%!

Så for å sikre seg denne lekkerbisken, er det bare å komme innom oss på Frogner, Bogstadveien 46 eller Eger Karl Johan (1.etg)

Du kan Seff.også klikke den hjem på Magmalou.no!:)

Har du råd til å la vær, Hahaha!!??

God helg!!!

Klem//Marthe

Fineste jentene i fuskemood:

Hanneli Mustaparta

Vanessa Rudjord

Celine Aagaard

Moi

Hedda Skoug

Pia Tjelta

Lea Meyer og Iris Lie

X-MAS THROWBACK!!

Jeg elsker alt med desember og julen (bortsett fra kulden), så tenkte å kjøre en liten kavalkade med bilder fra julen i dag!

Vi tjuvstartet julaften hos svigers og Magnus sin familie lille julaften, mens selve julaften feiret vi hos mine foreldre og søsken.

Første juledag spiser vi alltid pappas selvskutte rype hos de, mens andre juledag ble tilbrakt på mitt favoritt hotell i Oslo, The Thief, der vi kjørte en instagram take-over!(@thethiefoslo)

Ganske så deilig å våkne til morgenkaffen med utsikten av Oslofjorden tredje juledag, for så å dra rett i spaet til bading og friske frukter. Og middagen kvelden før i Thief Foodbar var helt fantastisk!! Drømmer fremdeles om løksuppen og de gratinerte blåskjellene. (Sponset opphold)

Fjerde juledag dro vi til Hemsedal, hvor vi bodde på den nye delen av Hemsedal Lodge, hvor vi hadde booket en leilighet i den nyere delen som heter "Suites". Leilighetene var fine og freshe ( dog overraskende likt både Norefjell og Geilo sine), men jeg må innrømme at jeg fremdeles liker den eldre delen best. For med barn syntes jeg det ble langt å gå frem og tilbake hele tiden (i tillegg til flere heisbytter) fra den nye delen til den eldre hver gang man skal spise eller komme seg i bakken eller handle i butikken. Men det positive var den nye klatreveggen som hvertfall Emma Louise digget, samt spillene og shuttleboardsene nede på O'Learys, som også falt i smak for eldstemann. (Bare sørg for å ikke bestille kyllingklubbene her! #notgood!!)

Jeg har aldri vært på Stavkroa på After-ski før, men hurrameghei, her var det greit med liv både femte og sjette juledag!! Aldri opplevd at folk seriøst skyter bullets av svette på en liksom (eller litervis med øl og såpebobler for den del) , but hey, there's always a first for everything!!

Feiret en super gøy nyttårsaften sammen med to andre vennepar og alle barna i en hytte oppe ved Skarsnuten, etter en digg dag i bakken med Emma Louise og Magnus. Olivia koste seg i "skibarnehagen" imens, som forøvrig er et genialt tilbud for alle foreldre som måtte ønske seg noen timer sammen alene eller bare litt kvalitetstid sammen med de største barna en stund. Mange av de vi kjenner som var der, hadde også sine minste her noen timer, og det var tydelig at de yngste synes at det var en helt topp løsning!!

Etter en superkoselig og sosial jul-og nyttårsfeiring, kjørte vi hjemover på mandag der hele familien nå er fullstendig satt tilbake med både influensa og ørebetennelser og alt det som er, men satser på at det går fort over. (Og at dere er rause og ser bort fra alle skrivefeil som helt sikkert har oppstått i dette innlegget som følge av 140 i feber!!!!;)

Enn så lenge skal vi kose oss med vårt nyeste familiemedlem, Jojo, som er den skjønneste lille kattebebisen jeg noen sinne har sett (helt objektivt selvfølgelig;)! Hun er en blanding av Sibirsk katt og Norsk skogkatt som har ligget og malt inntil halsen min det siste døgnet, så kan trygt si jeg går rimelig nyforelsket inn i det nye året!!

Ønsker dere alle en litt friskere start på året enn det vi selv endte opp med, men har trua på at 2018 blir knall-for oss alle sammen!!

//Marthe

Lille julaften hos svigers, med mannen min sitt hjemmebrygga juleøl, gulldobber fra HM og kjole fra Dry Lake//MagMaLou!

Grønt er skjønt på julaften med øredobber fra HM, mens busen og toppen er fra Ganni og ByMalina(Begge fra MagMaLou)

Flere som spurte om makeupen på instastory, og jeg har brukt en lett foundation fra Mac, mens jeg blandet tre forskjellige skygger fra samme merke! Glemte helt mascara, haha, men husket hvertfall highlighteren fra Becca!

Første juledag var jeg ikke helt i form og brygget allerede på en forkjølelse, men kastet i meg noen piller jeg kjøpte på Boots i Londo, tok på meg en pysj og red lips, så var jeg klar for rypemiddag hos mamma og pappa, haha!

Ikke noe å si på julestemningen på The Thief andre juledag:)

Mitt favoritt hotell i Oslo…(sponset opphold, men sant er det likevel!!;) Her i Pritty Fake Fur fra Vanessa Rudjord x byMAGMALOU, jeans fra Black Orchid og heels fra Sapatos byMAGMALOU!

Yam Yam #thieffoodbar

Kjole fra Designers Remix//MagMaLou og Øredobber fra GANNI Prinsensgate

Døde av denne retten: gratinerte blåskjell!!

Er kanskje ikke den mest storspiste jenta av oss av alle, men elsker å smake på absolutt ALT!! (Har en hemmelig drøm om å være dommer på Australske versjonen av "MasterChef", men har hørt rykter om at man faktisk må kunne lage mat for å kvalifisere også, ikke bare lyst til å spise den, haha!)

Foodcoma??

Klarte visst litt til…

Not hatin' on my moringcoffee view! #oslofjorden

Genser fra Designers Remix//MagMaLou

Rakk en refreshing tur i spaavdelingen!

Digg å komme seg på fjellet! Fikk sykt mange dm'er på instastory hvor denne skidressen er fra, og den kan du få kjøpt fra @goldhberg (sponset)

After-ski date med Marte!

Lovte meg selv minst én dag på ski-tør ikke mer av redsel for å bli verre i ryggen og nakken! Heldigvis gikk det overraskende bra!!

Skidress fra Crystal Rainbow(lånt fra Polhem pr)

Nyttårsaften med disse vakre!! @heddaskoug & @anettringstad et les garcons!

Og denne fine…

Hele familiens nye forelskelse, lille Jojo!!

Nå er jeg så tett og febersyk at jeg nesten ser dobbelt, så nå er det rett og slett bare å rulle inn og ta kvelden!

Pusspuss

GOOOODT NYTTÅR!!!!

Godt nyttår kjære lesere!

Håper dere har hatt en finfin jul-og nyttårsfeiring!?

Vi tilbrakte romjulen og nyttår i Hemsedal, og det kan virkelig anbefales! Elsker å være på fjellet i julen, og vi var ikke akkurat alene! Møtte sykt mye kjentfolk, både fra oslo og trøndelag, så det var veldig kos!

Har du forresten satt deg noen mål for det nye året?

Personlig har jeg egentlig aldri satt meg noen nyttårsforsetter, for alt som føles litt tvangsaktig er ikke helt min greie. Jeg vil heller kalle de for nyttårsmotivasjoner, som føles mere positivt ladet.

Jeg synes 2017 har vært et veldig innholdsrikt år, og jeg gleder meg skikkelig til 2018 hvor både huskjøp og oppussing står på agendaen, og vi har flere spennende prosjekter på gang med både klesboutiquen, MagMaLou og klesmerket mitt, byMAGMALOU.

Så bortsett fra at jeg håper jeg får tid og mulighet til å blogge litt mere enn jeg har klart å gjøre siste halve året, har jeg egentlig ikke så mye nytt å tilføye lista fra i fjor, bortsett fra å få trent mest mulig for å holde muskelsmertene mest mulig på avstand.

Har nylig fått diagnosen "kronisk muskelsmertesyndrom", og det eneste jeg føler hjelper er yoga og trening i moderate mengder, så nå er det bare å legge seg i selene.

Håper du vil fortsette å følge meg inn i det nye året også, enten her inne på bloggen, eller på snap eller instastory der du finner meg under navnet "magmaloumarthe":)

Ha en nydelig første uke i 2018!!!

Klem//Marthe