SUCH A PERFECT DAY…

Altså, når det er sol å sommer, er det ingen steder jeg heller vil være enn i Norge, så i år håper vi på godt vær hele juli og tre-fire uker sammenhengende i sommerhuset på Narestø ved Arendal.

Bare å krysse fingrene!!:)

Men fy søren, Oslo kan også levere! I går dro hele familien og en venninne av meg ut på Lille Herbern på Bygdøy hvor vi lånte padlebrett og badet, før vi satte oss på den superkoselige uterestauranten ved havet og spiste deilige blåskjell og reker!

For en perle Bygdøy er, og gjett om man får lyst til å bosette seg ved sjøen i noen av de gigantiske og breathtaking palassene som ligger der nede ved vannet!!!

Her på Tåsen har vi ikke mye strandlinje, men fy søren som jeg gleder meg likevel til vi neste sommer forhåpentligvis er ferdig med totalrestaureringen av tre etasjer, uteområde og hage.

Da tror jeg alle ferier kommer til å bli brukt i egen hage fremover…;)

PS: på instagramkontoen min har jeg en konkurranse på gang der du kan vinne 6000kr i gavekort på Elite Helse på Aker Brygge, der jeg tar mine kroppsbehandlinger som Endymed, Madero og Avt som går på drenasje, celulittforbedring og hudoppstramming! Gå inn og lik bildet og følg @elitehelse og legg igjen en kommentar, så trekker jeg en vinner mandag kveld!

Ha en nydelig uke!!

Klem//Marthe

Dette bildet under på min instagramkonto (magmaloumarthe) må du sjekke ut om du har lyst på muligheten til å vinne et gavekort på 6000 kr på Elite Helse!

ENARMET BANDITT!

Jeg eeeelsker one-shoulder plagg, være seg genser, topp eller kjole!! Og denne bomullsgenseren med rysjekant fra GANNI er intet unntak, og har akkurat ankommet i butikk og nettbutikk!

Matchet den bare med noen sorte jeans og skinnjakke i dag, da vi spilte inn ny podcast-episode av «Vita og Valeberg» som kommer ut på iTunes og Spotify i morgen (tirsdag). Håper dere sjekker ut den om dere vil vite mer om helgens Hvaler-mysterium slash x-files opplevelse for min del, eller høre om da Vita fikk skabb(!!!) av å ta solarium!

Check it out!:)

Klem//Marthe

Accessoirs//Maria Black//MagMaLou

Lipstick//Versache

H V A L E R!!

Denne helgen har jeg vært på roadtrip med venninnen min, Marte Krogh, og på felles bursdag hos Martin Danielle i CLMD og kjæresten hans, Alexandra, på Hvaler!

Har ikke vært på Hvaler før, men for en perle det er!

Bortsett fra at hun som driver Hvaler Gjestegiveri som gjorde avslutningen på helgen litt sur…Om du er nysgjerrig, sjekk ut tirsdagens podepiside av «Vita og Valeberg”’, hehe!

Men følte meg fin i denne kjolen fra GANNI da!

Nå er jeg stuptrøtt!!

Natta:)

Klem//Marthe

BILDEBONANZA FRA «THE LOVE BOAT»!

Ship O’Hoi!

Lørdag var seriøst en av de morsomste dagene jeg har hatt på lenge, kanskje ever!!

Jeg og mannen min feiret felles 39års dag (siden jeg har planer om å droppe 40årsdagen og elope til en sydhavsøy neste år) og 13 årsbryllupsdag! Så selv om det ikke var runde tall, feiret vi som om det var no tomorrow!

Vi hadde invitert litt over 100 stykker, og med noen ekstra forfall siste dagene var vi til slutt en gjeng på rundt 90 feststemte pers i seilskuta The Legend, og vi cruiste rundt i Oslofjorden. (Båten ble booket via bookbaat.no)

Jeg elsker dagfester, så alle ankom brygga klokken 14, hvor alle fikk drinker servert og maten stod Rodrigo Belda og hans peruanske reastaurant «Aymara» for, og ALLE snakket om ceviche-retten som var sjukt god!

Vi hadde leid inn musikere på afrikanske trommer, sax og gitar, som spilte mellom kveldens Dj, vakre Lise Karlsnes. Og toppen av kransekaken var sangeren Anna Lisa Kumoji, som overrasket Magnus med å synge en sang jeg hadde planlagt som overraskelse i bryllupet vårt i 2005. Den gang da dukket ikke sangeren opp(!!!), med unnskyldningen at han hadde blitt dumpet av kjæresten sin kvelden før og endte opp med å drukne sorgene sine på en homsebar i Trondheim(!!!) Men nå 13 år etterpå, fikk han altså endelig høre den fremført. Anna Lisa har den sjukeste stemmen, så da «Your Song» fra Moulin Rouge med Ewan McGregor ringet ut fra høytalerne hadde jeg seriøs ståpels.

Hun sang også flere sanger underveis på båtturen, og alle var så imponerte, at jeg hørte rykter om at hun allerede er booket inn på flere nye oppdrag etter denne opptreden, haha!

Stian Tjernsmo tok bilder(noen er også private av de jeg har lagt ut), mens Ronnie Ottem og Personlige Opplevelser hjalp meg med gjennomføringen så sykt ut til fingerspissene at jeg trengte ikke tenke på noe som helst den dagen. Og må også få sende en takk til Monica Øien som var så sykt snill å låne bort palmene sine, som vi stashet opp båten med for litt mer «carribean wibes»!

Må også si tusen takk til Sølje Bergmann for en sykt fønny tale!!!

Etterfesten hadde vi på takterrassen på Ling Ling da vi kom i land igjen, og her ble det servert mimosa og dumplings til det var tomt, haha!

Kunne skrevet så mye mer om selve festen også, men viktigste for meg var å takke de som enten sponset eller hjalp til med diverse i denne posten.

MEN i neste ukes podcast blir det definitivt litt mere sladder, BÅDE fra båtturen men også fra Elle-festen!

I denne ukes episode som du kan høre i morgen(tirsdag) snakker vi om forberedelsene til disse festene, og om kroppspress og botox!!! Så håper dere sjekket ut «Vita og Valeberg» på iTunes eller Spotify!

Og kos dere med båtbilder, jeg merker jeg blir glad bare av å se på de selv, så håper dere også får litt båt, sol og sjøstemning, det var hvertfall ikke noe å si på været!!

Ha en nydelig uke, og håper vi høres på podcasten i morgen!

Klem, Marthe

TÅRER PÅ PODDEN!

Heia fine dere!

Tirsdager er dagen nye podden vår kommer ut fremover, og i dag har vi tvillingsøsteren til Vita som gjest, og jeg kan advare om en litt tårevåt episode når de forteller om mobbingen og utfrysningen de opplevde på ungdomskolen.

Tror alle både ungdommer og foreldre kan få noe ut av å høre deres historie…

Håper dere søker oss opp på «Vita og Valeberg» på ITunes eller Spotify og abonnerer, så får dere en rykende fersk episode klar i pod-appen deres hver tirsdag fremover!

I tillegg blir jeg overlykkelig om dere gir oss et stjernekast (helst 5, haha) på ITunes, for det hjelper ratingen vår!

Ha en nyyyyydelig dag videre!

KizzKizz, Marthe

NEW IN!

Goood mandag!

Nå har vi endelig fått inn dette denim settet jeg er helt obsessed på fra eget merke, Vita Denim Jacket og Drea Denim Skirt!

Funker både sammen, og sammen med bare en tee eller strikk til skjørtet eller shorts og skjørt til jakken nå som det er så varmt!

Hadde det på meg på lørdagens H&M Loves Music festival på lørdag, hvor vi var invitert på middag på Nedre Foss Gård først, etterfulgt av konserter på Vulkan etterpå, med bl.a Emma Jensen, Philip Emilio og CLMD!

Og hold dere fast!

Endelig er nye Webshoppen oppe og nikker så det er bare å trykke seg inn der og gå bananas, hahaha!

Kos dere i solen!

Klem, Marthe