BILDEBONANZA FRA «THE LOVE BOAT»!

Ship O’Hoi!

Lørdag var seriøst en av de morsomste dagene jeg har hatt på lenge, kanskje ever!!

Jeg og mannen min feiret felles 39års dag (siden jeg har planer om å droppe 40årsdagen og elope til en sydhavsøy neste år) og 13 årsbryllupsdag! Så selv om det ikke var runde tall, feiret vi som om det var no tomorrow!

Vi hadde invitert litt over 100 stykker, og med noen ekstra forfall siste dagene var vi til slutt en gjeng på rundt 90 feststemte pers i seilskuta The Legend, og vi cruiste rundt i Oslofjorden. (Båten ble booket via bookbaat.no)

Jeg elsker dagfester, så alle ankom brygga klokken 14, hvor alle fikk drinker servert og maten stod Rodrigo Belda og hans peruanske reastaurant «Aymara» for, og ALLE snakket om ceviche-retten som var sjukt god!

Vi hadde leid inn musikere på afrikanske trommer, sax og gitar, som spilte mellom kveldens Dj, vakre Lise Karlsnes. Og toppen av kransekaken var sangeren Anna Lisa Kumoji, som overrasket Magnus med å synge en sang jeg hadde planlagt som overraskelse i bryllupet vårt i 2005. Den gang da dukket ikke sangeren opp(!!!), med unnskyldningen at han hadde blitt dumpet av kjæresten sin kvelden før og endte opp med å drukne sorgene sine på en homsebar i Trondheim(!!!) Men nå 13 år etterpå, fikk han altså endelig høre den fremført. Anna Lisa har den sjukeste stemmen, så da «Your Song» fra Moulin Rouge med Ewan McGregor ringet ut fra høytalerne hadde jeg seriøs ståpels.

Hun sang også flere sanger underveis på båtturen, og alle var så imponerte, at jeg hørte rykter om at hun allerede er booket inn på flere nye oppdrag etter denne opptreden, haha!

Stian Tjernsmo tok bilder(noen er også private av de jeg har lagt ut), mens Ronnie Ottem og Personlige Opplevelser hjalp meg med gjennomføringen så sykt ut til fingerspissene at jeg trengte ikke tenke på noe som helst den dagen. Og må også få sende en takk til Monica Øien som var så sykt snill å låne bort palmene sine, som vi stashet opp båten med for litt mer «carribean wibes»!

Må også si tusen takk til Sølje Bergmann for en sykt fønny tale!!!

Etterfesten hadde vi på takterrassen på Ling Ling da vi kom i land igjen, og her ble det servert mimosa og dumplings til det var tomt, haha!

Kunne skrevet så mye mer om selve festen også, men viktigste for meg var å takke de som enten sponset eller hjalp til med diverse i denne posten.

MEN i neste ukes podcast blir det definitivt litt mere sladder, BÅDE fra båtturen men også fra Elle-festen!

I denne ukes episode som du kan høre i morgen(tirsdag) snakker vi om forberedelsene til disse festene, og om kroppspress og botox!!! Så håper dere sjekket ut «Vita og Valeberg» på iTunes eller Spotify!

Og kos dere med båtbilder, jeg merker jeg blir glad bare av å se på de selv, så håper dere også får litt båt, sol og sjøstemning, det var hvertfall ikke noe å si på været!!

Ha en nydelig uke, og håper vi høres på podcasten i morgen!

Klem, Marthe

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg