SELBUVOTTER + GØTEBORG = SANT

Var i Gøteborg på besøk til et vennepar av oss denne helgen. Det ble en superkoselig weekend med barna våre, karuseller på Liseberg og litt interiørshopping, men det var BIKKJEKALDT, så måtte låne votter av Jenny. Og utrolig nok hadde hun selbuvotter!! Har et veldig spesielt forhold til disse vottene, da bestemor alltid strikket nye par til meg som jeg så sleit ut, og hun strikket villig vekk nye til meg igjen…:) Bestemor var min aller beste venn da jeg var liten, og selbuvotter får meg alltid til å tenke på alle de gode minnene jeg har om henne.

Spent a wonderful, but very cold, weekend in Gothenburg in Sweden this weekend, and had to borrow some warm mittens from my friend, Jenny. Turned out she had the ultra traditional Norwegian “Selbumittens”, in knitted wool and this beautiful pattern that really reminds me of my grandmother who always used to knit me a new pair, until I wore them out and she would knit me some new ones again. I was really close to my grandmother, so I get all warm and fuzzy when I see or hear things that reminds me of her:)

Jacket//Gestuz

Turtleneck//BikBok

Mamajeans//H&M

Boots//Zara

Wanna follow me on snapchat or instagram?? Search for “magmaloumarthe” on both!!:)

TIME TO PLAY!!

Ingen hemmelighet at jeg har en forkjærlighet for jumpsuits, men på sommerstid er en kortere playsuit et supert alternativ! Selv om det ikke er blitt helt sommervarmt enda akkurat, benytter jeg enhver anledning til å ha det på meg før magen vokser seg altfor stor!!:)

Lovin’ my jumpsuits, but taking my playsuits out for some fun too when the weather turns warmer! Need to wear them down, before the babybelly grows too big!!:)

Playsuit//byMAGMALOU

Necklace//MariaBlack

Boots//Gestuz

Photos: Celine Aagaard

IT’S A GIRL!!

Nå må far i huset offisielt gå til innkjøp av mer tungskyts i huset, for datter nummer to i familien har nettopp meldt sin ankomst til høsten!!:) Var på ny ultralyd i dag, og nå hersket det ingen tvil lenger om at den lille rakkeren i magen faktisk er en liten chica etter at de var litt usikre for er par uker siden. Det føles innmari deilig å vite, og nå starter den store navnejakten; hva skal hun hete!!? Elsker å høre navneforslag, så sender deg masse god babykarma om du legger igjen et forslag, hehe!

Finally we know!! Our newest familymember is going to be a G.I.R.L, and Emma Lou says she can’t wait to meet her lill’siss!!:) Wanna join our name-hunt?? Please leave your suggestion, I’d reeeally appreaciate it!!:):) xMx

SisterLove:)

VERDENS ENKLESTE FLETTE!!

Tenkte jeg skulle dele verdens enkleste og kjappeste flettesveis, som er gjort på under to minutter. Først lager du en sideskill på den siden du ønsker, og kaster håret over til den siden du ønsker fletten skal være på. Jeg liker best å lage flettefrisyrer på hår som ikke er helt nyvasket, for da får håret automatisk litt mer volum og struktur.

Tvinn panneluggen og litt av sidehåret i to deler om hverandre til du kommer til nakken, der du bare går over i en løs fransk flette og fester den med en strikk i enden. Jeg pleier å ta en naturbørste å gre litt oppover langs fletten for å gjøre den enda litt mere messy. Avslutt med noen hårspenner om du vil og litt hårspay eller beachspray om du trenger det, et voilá: Du er fletteklar and good to go!! Lykke til:):) xMx

Ps: Følg meg gjerne på snapchat! Magmaloumarthe is mah name;)

SUNDAY FUNDAY STYLE!

Våknet i dag tidlig til at mannen min og lilleLou kom hjem fra trening, og hadde kjøpt med en stor blomsterbukett til meg! Jeg eeeelsker peoner, så ble kjempeglad, og fikk en finfin start på dagen!

Formen har vært pittelitt bedre de tre siste dagene, så jeg har kunnet gjøre små ting igjen uten å svime av eller kaste opp hele tiden, så vært innom både bursdagen til en kompis og på barnekino i dag. Men stilmessig er det for det meste chille comfy klær jeg orker å ha på meg, og dette er en av mine favoritt antrekk:)

Gikk amok på Hennes og Mauritz her om dagen, og hamstret “mammabukser” med høyt liv! Ble kjempeoverrasket over hvor kule bukser de faktisk hadde, og endte opp med både en sort, hvit og en blå jeans, samt denne digge tightsen jeg kommer til å bo i fremover.

Adidas Originals in my Heart!!

Mama:

Sweater//AdidasStellaSport

Vest//H&M

Headband//Glitter

Mamapants//H&M

Kicks//AdidasOriginals

Emma Lou:

Jacket//H&M

Tee//Lindex

Skirt//H&M

Headband//BoughtInNewYork

HELLO LIVE NELVIK!

Veldig kos å stashe Live Nelvik til svogeren, Steinar Sagen, sitt bryllup i dag. Jeg har vært nødt til å si nei til flere stylingjobber i det siste, siden det er vanskelig å planlegge om man har en passe ok dag eller ikke. Men kvalmen har vært litt bedre de to siste dagene, så jeg klarte akkurat å holde meg på bena i en halvannen time før lufta gikk litt ut av ballongen igjen. Men det gjør ingenting, var så gøy å jobbe litt kreativt igjen. Og ikke desto mindre gøy å sminke en så snasen dame som Live!!:)

Live har kjempefin hud, og trengte bare en liten dusj med litt deilig fuktspray(jeg bruker alltid det norske merket Maya Water) , før jeg brukte tre ulike nyanser av foundations med lett til medium dekkevne for en lett kontureringseffekt. Gikk over med litt solpudder langs kinnbena og ut mot tinningen, og børstet ellers bare litt jevnt(men veldig sparsommelig) over hele ansiktet. La på en rosa blush med en dash korall i seg, og avsluttet med en kremete highlighter på kinnbena og i amorbuen.

Til den rosa og aubergine mønstrete kjolen, valgte vi å gå for semimatte orange lepper, som er superfresht på sommeren og bryter litt med den søte og romantiske rosafargen. Øynene fikk en dose “smokey eyes”, bare sommerversjonen som er mere nedtonet og ikke fullt så mørk som man ofte gjør det på vinteren. Til slutt smudga jeg en kajal langs vipperoten for å “rocke” det litt mer opp, versus en veldig klassisk og perfekt lagt eyeliner. Tre punktvipper langs vippekanten løfter blikket litt ekstra, mens det aller beste beauty trikset i boka står Live for selv: et stort, nydelig smil!!:)

Håret ønsket vi oppsatt, men for all del styre unna “prom-sveis” fella med en stiv, døll oppsats. Så delte håret i to seksjoner, og tupperte lett begge seksjonene. Flettet en fransk løs flette av den nederste delen, tupperte den litt mer og dro ut litt ekstra hår for å få litt mer volum før jeg surret den i en løs bun(chignon) og festet den lavt i nakken. Delte den øverste delen inn i to seksjoner og flettet to tilsvarende franske fletter som jeg krysset tilfeldig rundt chignonen og festet med hårnåler før sveisen fikk en omgang med heavy hårspray. Viktig å ha en “danseproof” hårsveis på bryllup!;);)

Gikk litt fort i svingene, så fikk bare tatt et kjapt bilde som ble litt skjevt, men tanken var litt tilfeldig og messy “party in the back” hår bak, mens forfra er frisyren tilsynelatende mye strammere. Veldig lett frisyre som tar kort tid, og er relativ enkel å gjøre selv også.

Bilde lånt fra vg

Kjole//Dagmar

xMX

PAMPER DAY! FORDI JEG FORTJENER DET!;)

Denne fredagen har jeg gledet meg til, og krysset fingrene for at formen var grei nok til å komme seg ut av huset etter 4 dager med energioppsparing på sofaen. Og jeey, jeg klarte meg gjennom to morgenmøter (og barfa bare én gang;), før resten av dagen var satt av til selvpleie og skikkelig pampering! Selv om jeg føler meg dritt om dagen, trenger jeg ikke se ut som en, tihi, så nå er nye vipper på plass og sommerens første manikyr ble hvite aztec-inspirerte akrylnegler. Jeg hadde tenkt å ta en knall-farge, men you know, jeg har en greie med sort og hvitt, så ender stort sett opp med det til slutt likevel;)

Have granted myself a full-on pamperday with new lashes, manicure and an appoinment with my haircare Master, Andrés at Inch! Just because I think I deserve it…!!;)

Before/Før!

6-7 uker siden jeg satte på sist. Har ganske lange naturlige vipper fra før, og hadde aldri trodd jeg skulle begynne med lashextensions, men det å slippe tenke på maskara er bare så digg, at jeg er blitt helt hekta.

After/Etter!

Har gått for volumvipper, med en blanding av 3-4-5- og 6D vipper, og ble veldig fornøyd! Cred: S & M Nails (ikke sponset innlegg;);)

Aztec-inspired!

Time for coffeé!

Happy Hair Camper!

Jacket//Gestuz

Tee//Gestuz

Mummyjeans//H&M

Shoes//Toms

SNART HALVEIS!!

Jeg må innrømme at det føles ganske tungt og ensomt å holde seg så mye i ro hjemme om dagen, spesielt for en person som i utgangspunktet er over gjennomsnittet sosialt anlagt, hehe. Men jeg prøver å tenke at det bare er for en periode, og at det VIL gå over. Det er litt rart å gå ned i vekt mens magen vokser, men alle undersøkelser og ultralyder viser at bebissen storkoser seg der inne, og legger ikke merke til at mammaen synes det er pittelitt mere styrete;) Og nå nærmer det seg faktisk halveis, i morgen er det gått allerede 17 uker…Så, please, la den sommeren her fly fort av gårde!!:):)

Almost half way there!!! #17weeks

xMX

FLAT FORELSKELSE!!

Jeg er vanligvis hekta på høye hæler og går stort sett med det til alt, men denne sommeren må jeg la de stå å samle litt støv i skapet mens jeg leker med mine nye venner jeg er blitt helt nyforelsket i!! Hej Hej flate espadrillos og loafers, wanna come play with me??:)

Having a summerfling with loafers and espadrilles, lace and crochet, quilt and palmtree print!! Which is your favourite??:)

Chanel//Jeffreys New York

The Last Conspiracy//MagMaLou

Asfvlt//MagMaLou

Lacoste//Gift

Superga//Gift

Toms//Gift

MONOCHROMISTIC MAD MEN-STYLE!!

Feiret 17.mai i går på sedvanlig og megakoselig vis med frokost først hos venninne og superblogger, Celine. Siden jeg var innlagt på sykehus hele forrige uke, har jeg ikke hatt mulighet til å planlegge hva jeg skal ha på meg siden jeg ikke har bunad (som jeg forøvrig ønsker meg veldig!!:). Endte opp med å ta på meg en deilig turtleneck siden det var litt kaldt, og en ermeløs frakk som jeg brukte som kjole med mine favoritt espadrillos til. Det kan ofte være et godt tips å bruke jakker, frakker eller trenchcoater som en kjole, om du bare knepper igjen og bruker enten tilhørende belte til eller styler den med et helt annet belte for litt mer særpreg.

Celebrated Norway’s Constitution day in two different outfits. At my friend, Celine’s breakfast, I went for a monochromistic look in all white and beige. For lunch at my friend, Cecilies house, I switched my frock/dress into a floral 50’s skirt instead.

I wore my hair in a simple ponytail, just using a MIU MIU ribbon tied around the hairband.

Aren’t the girls looking FAAAB in their “bunader”, which is the national folk costume in Norway. I have really wanted one myself for many years, so next year I hope to wear one of these beauties myself…Is there such a thing as a “Bunad-Santa”??;) From left: Elisabeth, Ann Christin, Sunniva, Julie, Tina, Maria, Moi et Celine.

I matched the white and the beige outfit with some tangerine coloured lips to add some freshness, and it also went well to my pink floral skirt I put on later.

At breakfast I noticed that Celine and I were totally color coordinated by coincidence, but I really started to wonder as I came to Cecilie’s place and we had matching outfits as well, both wearing 50’s inspired skirts!!:):)

Had a great 17.th of May celebration with lot’s of cool cats:)

Two pregnant ladies from the left, Annette and me, and the superhot mums, Cecilie and Hege to the right!

And lastly, my Boo and my lill’babygirl, who had picked out her new “bunad” just the day before, as she’d grown out of her last one. Traditionally the folk costumes, especially for kids, seem to be mostly red and black, but I really like the blue and black version as well:)

Hope you all had a great celebration yesterday!!

xMx

Frock//MardouAndDean

Turtleneck//BikBok

Espadrilles//Chanel

Hair ribbon//MiuMiu

Skirt//BikBok

Lipstick//MAC