KNITS, REDS N’BLINGS!!

…THOSE ARE A FEW OF MY FAVOURITE THINGS…

Denne våren skal jeg virkelig embrace den deilige mixen av lyxiga, store og blingete øredobber mot grovere strikkegensere og muligens litt farge på leppene!!

Øredobbene er håndlaget i India og designet av norske "Miss Mathiesen", og genseren er fra Gestuz. Begge fåes kjøpt hos oss på MagMaLou (97041888, Skovveien 8, Frogner)

Leppestiften er fra Louboutin og kjøpt på Selfridges i London!

//M

SPRING GIFT FOR MY READERS!!

Give Away to all of my followers!!:

Nå er det ikke lenge til vår nye sommerkolleksjon er på veg ut til butikkene, og vi gleder oss veeeldig til både lysere tider og til å slenge på oss lettere sommerplagg!

Men før vi rekker å legge ut alle nyhetene på webshoppen vår, har jeg lyst til å gi bort et gavekort på kr.250,- til alle mine og MagMaLou sine trofaste følgere, som dere kan få bruke fritt i nettbutikken ut hele denne uka (t.o.m. søndag)!

And the really good news is:

Vi ønsker å tømme det lille lageret vårt før den nye kolleksjonen ankommer, så alle tidligere kolleksjoner er på 50-70% i tillegg!!!

Så masse prosenter i utgangspunktet + et gavekort i tillegg på kr 250,- betyr et skikkelig SKIKKELIG kupp!!

Fra Meg til Deg!

Bare klikk deg inn på Magmalou.no og klikk hjem favorittene dine ved å bruke promokoden:

"springgift" ved check-out!!

Håper du finner noe fint, så ønsker jeg deg en nydelig mars måned!

Klem//Marthe

Under ser du eksempler på noen av stylsene vi har igjen litt av på lager, men det lønner seg å være rask til mølla om du vil sikre deg riktige størrelser. Prisen indikerer den nye salgssummen, MEN så kan du jo trekke av gavekortet på 250 kr i tillegg!

#holymoly #superkupp #framegtildeg #springgift

(Du finner flere styles i nettbutikken!)

XoXo, M

FARGEMIX!

For en som liker å gå i mye sort og hvitt, er denne komboen blandet med blå denim, rosa strikk og rødt skjerf og røde negler ganske crazy!!

Men merker at jeg liker farger og print mer og mer, så blir nok endel fønny kombinasjoner fremover denne våren!

Håper bare jeg rekker å få blogget litt, da motivasjonen har vært litt nede den siste tiden jeg ikke har hatt mulighet til å prioritere bloggen sånn som jeg egentlig ønsker.

Anyways, dagens kombo er hvertfall ute, så håper jeg du får en deilig, ny uke!!

Klem//Marthe

Måtte slenge inn et par sort/hvitt bilder i tillegg da!!!!

FauxFur//byTIMO

Denimjacket//Lindex

Knit//byTIMO

Nails//DeborahLippman

Scarf//Monsoon

LONDON TIPS!!

HELLO HELLO!

Da nærmer London turen seg snart slutten, og det har vært tre helt supre dager. Siden mannen min må jobbe her et par ganger i måneden, prøver jeg å bli med innimellom for å få litt kvalitetstid sammen bare oss to, som er gull verdt i en hektisk hverdag. Må dog innrømme at jeg har savnet barna noe helt fryktelig, så tre dager er lenge nok borte for min del, og tror ikke jeg hadde klart å være borte en eneste dag til!:)

Anyways, har fått spist masse god mat og drikke og shoppet litt, så tenkte å dele noen av mine hotteste London-tips fra turen med dere.

En av mine absolutt favoritt-hotell ligger supersentralt i Marylebone, rett ved Oxford Street, og heter Zetter Townhouse! Om du liker en skikkelig erkebritisk og hjemmekoselig vibe, er dette virkelig stedet å bo! Rommene er superfreshe, og i første etasjen har de en liten stue med en koselig peiskrok som er perfekt å henge i før man går ut eller bare ønsker å chille etter jobb eller shopping for den del. De har også en superkoselig caféparlour jeg anbefaler å stikke innom for en Afternoon Tea, uansett om man bor på hotellet eller ikke. Her serverer de digge sandwicher, scones og kaker på nydelige rosa porselenstårn, og har et stort utvalg i både te og bobler!

Sist gang vi bodde der, var vi så heldig å bli oppgradert til suiten, som går over hele toppetasjen og er omtrent like stor som leiligheten vår hjemme i Oslo og har badekar på terrassen!!! Da var jeg i hotel-heaven for å si det sånn!! Denne gangen hadde vi et normalt de lux rom, som selvfølgelig er mye mindre, men fremdeles skikkelig fint og fresht det oxo! Pluss for store og romslige bad!!

Er du i byen på en søndag, så måååå du legge inn en brunch på Coya i Mayfair!! Fantastisk peruansk mat, og så mye champagne du orker for 20 pund fra du får servert forretten, til desserten settes på bordet! Jeg får fremdeles frysninger av å tenke på cevichen med fløteskum og trøfler!!!! Og litt angst av å tenke på de 6-7 glassene med champagne som fikk bein å gå på i løpet av måltidet, hehe!

For shopping finnes det en haug av butikker og kjøpesentre nedover Oxford Street for eksempel, med fantastiske Selfridges som en stor favoritt blant annet. Men jeg må tilstå at en personlig favoritt er å tusle rundt i New og Old Bond Street hvor alle de store designhusene ligger, og dagdrømme om alt man ønsker seg! Jeg må innrømme at jeg faktisk var litt crazy og belønnet meg selv med en aldri så liten shoppingspree på D&G, siden jeg har vært litt flink og solgt unna masse second-hand på gjenbruksappen Tise i det siste( Brukernavn: MagMaLoumarthe). Så i handleposen havnet det både en ripped jeans med jordbær-applikasjoner, en hvit t-skjorte med en rose på skulderen og et par sorte killer lakk-heels.

Nå blir det kun ris og nudler en stund fremover!!;)

Søndag kveld skulle vi egentlig spise på Hakkasan, men vi var fremdeles skikkelig mette etter brunsjen på Coya, så vi endte opp med å bare bli sittende foran peisen på hotellet med et glass vin i hånden, og fikk etterhvert besøk av en kompis som bor i London til vanlig. Sjukt koselig, og føltes nesten som å være hjemme!

På mandag spiste jeg en laaaang og deilig lunch på The Ivy i Soho med søte Selina som skriver for motenettstedet, Envelope.no (mozzarellaen med klementiner var bare helt AMAZING!!).!!

Og er du glad i japansk mat bør du sjekke ut Kurobuto i Marylebone , og bestille Beef Tatakien og tunfiskpizzaen!!! Sjuuuukkt godt! For drinks sjekket vi ut et sted som heter Barts, som ligger i Chelsea.. Var et litt sært sted, men gode drinker og bra musikk!

Det var dét vi rakk for denne gang!

Borte bra, men hjemme best, så nå gleder jeg meg vilt til å se barna igjen!

Ha en nydelig onsdag!

Klem//Marthe

MAKEUP MUNCHIES!!

Goood søndag, alle sammen!

Håper dere har hatt en fin helg!

Jeg og vår gjestedesigner på vår neste høstkolleksjon, Vanessa Rudjord, ble spurt om å filme en kampanjevideo for den nye restauranten og club-konseptet, Ling Ling (som åpner i de gamle Onda Lokalene på Aker Brygge 3.april) i går, så vi filmet så å si hele gårsdagen. Gleder meg masse til å vise dere både film og video, og fortelle dere mere om konseptet senere, men landet akkurat i London (etter to timers søvn-aiaiai), så nå vil jeg heller dele disse godbitene jeg kjøpte meg på Gardemoen i dag tidlig fra Mac!

-Diane Kendal sin lip-palette ser fantastisk ut, hvor man kan blande sammen alle disse fargene til å få akkurat den fargen og nyansen man ønsker.

-Har hang-up på mørke lepper for tiden så endte opp med en dyp brunlilla matt leppestift ( Matt Smoked Purple) og en matt "ox-blood colored " lipgloss (Kabuki Magic Retro Matte Liquid Lipcolour, "Fallen Angel")

-Siden jeg har vært igjennom to runder med A-vitaminsyrekur på Aesthetic Clinic på Frogner i det siste, har jeg flasset mye og vært litt tørr og stram i huden mens huden bygger seg opp til å bli (nesten;) ny og fresh igjen. Derfor trenger jeg ekstra fuktighet, og har hørt så mye bra om oljen til Mac ( Prep+Prime Essential Oils), så den ble også med på kjøpet!

-Jeg synes det kan være vanskelig å finne en sort kajal som gir nok "smudge". Ofte blir de for grå eller sitter ikke godt nok på, men "smolder" er en evig favoritt som funker!

-Det siste produktet gleder jeg meg skikkelig til å teste! Jeg er en high-ligher addict, men noen ganger kan det bli litt mye shimmer eller farge til en look, så denne lett teinta glossen ( "It's a great feeling" Crystal Glaze Gloss) blir topp å bruke når man vil ha ekstra shine uten skimrende highlighteffekten, og kan like gjerne brukes på kinnben, neseben og øyelokk som på leppene.

Nå har vi akkurat kommet frem til hotellet vårt i Marleybone, Zetter Townhouse, så nå skal vi finne ut hva vi skal gjøre resten av dagen. Mannen min skal jobbe på mandag og tirsdag, mens jeg ble med på inspo-tur siden det er Fashion Week her nå også!

Si fra om dere har gode London tips på enten restauranter, shopping eller annet man bør få med seg da!:)

Sees på instastories og snap (magmaloumarthe:)

Klem//Marthe

HIMMELSK KONGEKRABBE MED AVOKADO, GRØNNKÅL OG KOKOSSAUS!

Jeg eeeeelsker alt som har med kokos, lime og koriander å gjøre, så da mannen min mekket denne retten med kongekrabbe til i kveld, døde jeg litt og kom til "Food Heaven"!

Det var så godt at jeg, etter å ha fått massevis av spørsmål fra dere på snap og insta også(magmaloumarthe), bare er nødt til å dele den, selv om jeg hadde altfor dårlig lys til å få tatt noen særlig bra bilder…

Men lover! Maten veier opp for bildene!!!

Du trenger (til 2 pers):

2 stk tykke ben av rå kongekrabbe

1/2 ts olivenolje

1/2 ts usaltet smør

0,5 ts sukker

Saften av en halv sitron

Salt

Pepper

2 avokado

Ingredienser til kokossausen( Kan halveres, men er så sjukt digg at selv spiser jeg restene som suppe etterpå, hehe):

1 ts rød karri pasta

1 ss olivenolje

1 stk hønsebuljong

1 boks kokosmelk

1 lime

Salt

Ingredienser til grønnkål og pontzusaus:

1 pakke grønnkål

Havsalt

Olivenolje

1/2 dl soyasaus

1/2 dl saft av appelsiner og lime

2 ss riseddik

1 ss sukker

1/2 rød chili

2 fedd hakket hvitløk

2 ss hakket fersk koriander

How to:

Klipp opp skallet på krabbebena og ta ut kjøttet. Stekes gyllent i smør og olje. Dryss over sukkeret, karamellisér på begge sider. Hell over sitrussaften og la væsken koke inn. Skjær opp avokadobiter på langs som garnish under krabben, og smak til med salt og pepper.

Sausen:

Fres karrien lett i olivenolje, slå i kokosmelken og rør inn buljongterningen. Kok opp og la det småkoke i ca. 5 minutter. Smak til med limesaft og salt, og skum så opp sausen med visp eller stavmixer og dryss over litt fersk koriander før servering.

Grønnkål og Pontzusaus:

Stek grønnkålen i litt olivenolje og havsalt før du heller over litt pontzusaus av ingrediensene over.

Bon Appetite, og gjerne fortell meg om du tester ut og liker oppskriften!

Klem//Marthe

PRINSESSE MÄRTHA LOUISE + byMAGMALOU

Februar er som regel en ekstremt hektisk måned, og i år er intet unntak. Jeg merker det går utover hvor mye jeg faktisk rekker å legge ut innlegg her på bloggen, så i dag blir det rett og slett en regram av instagrammen min:)

Jeg blir alltid så innmari glad når damer jeg ser opp til, bærer plagg fra byMAGMALOU! Så at prinsessen valgte denne gullkjolen , "Marthe Long Dress", til portrettbildene av kongefamilien, betyr innmari mye for meg!!

Er hun ikke strålende flott?

Dessverre er vi helt utsolgt for både den lange ettersittende modellen som på bildet, og også den kortere kjolen med løsere snitt og belte i livet, både på MagMaLou og på NETTBUTIKKEN vår. Men det kommer mye annet fint og nytt fremover dere bør sjekke ut også!!:)

(En liten fugl hvisket meg i øret at det faktisk finnes en kjole av den korteste modellene igjen i butikken, men den mangler dog belte. Men hvis noen fremdeles er interessert, er det bare å komme innom eller ringe 97041888, så kan vi også sende.)

"Vakre Prinsesse Märtha Louise i "Marthe Long Gold Dress"💛 #happybirthday #kongharald #80years #congratulations #royalfamily #portrait #family #bymagmalou Webshop: magmalou.com"

Hurra for Kong Harald!!!!

(Han virker så skjønn!!:):)

// Marthe

VINN GAVEKORT PÅ MAGMALOU!

Frem til kl.12 i morgen, onsdag 15.februar, har du fremdeles mulighet til å delta på min instagram konkurranse med to gavekort à 1000kr up for grabs!

Gå inn på insta-profilen min "magmaloumarthe" og følg instruksene under samme bildet som over i dette innlegget!!

Lykke til!!

"Lyst til å vinne et gavekort på @magmalou til deg selv og en venninne/mor/søster?❤Lik bildet og tag deg selv og én du bryr deg om (begge må følge både min og magmalou sin instagram), så får dere shoppe for 1000kr hver (gjelder også nettbutikken)❤Vinnerne får beskjed i morgen❤ #giveaway #bemyvalentine #shoppingspree #happyvalentines #magmaloumarthe #magmalou #conseptstore #frogner #oslo #lykketil❤"

//Marthe

BE MY V.A.L.E.N.T.I.N.E?

Mannen min synes Valentines er den kleineste dagen i året, så han har gjort mange iherdige forsøk på å "dive" denne dagen i flere år!

Han er overbevist om at det er mye koseligere å gjøre ting på eget initiativ, en å bli påtvunget det, bare fordi "resten av verden gjør det" akkurat denne dagen.

Og det skal han ha, han er en Hverdags-Valentiner, om man kan kalle det dét, mens jeg sier "Ja,takk, begge deler"…#nevertoolateforsomeromance.

Han har dog ordnet seg fint med noen møter i Haugesund i dag da, så jeg får bare late som at dette er en helt vanlig dag, og glede meg til en ny helt VANLIG dag i morgen da, hehe!

Men håper alle dere andre får en fantastisk fin dag da, og får du ingen kort eller blomster på døra i løpet av dagen, kan du hvertfall trøste deg med at du ikke er alene. (Sa hun uten noe som helst syrlighet eller bitterhet i tonen;)

Goooood Valentine's Day!!!!:):)

Xoxo Marthe

GRATULERER SÅ MYE TIL ALLE DERE FLOTTE MAMMAER DER UTE!!

Gratulerer med dagen til alle mødre der ute, og gi dere selv en kjempe stor klapp på skulderen samtidig, for dét synes jeg vi fortjener alle sammen!:)

Jeg endte opp med å feire morsdag og Valentine's Day på forskudd i går, i verdens fineste genser om jeg får lov til å si det selv! I faktisk den fineste rødfargen jeg noen gang har sett også, "embellished" med de skjønneste rysjene plassert på skuldrene, halsen og rundt håndleddene.

Jeg hadde nemlig tidligere på dagen rotet meg ned i sentrum for å kjøpe meg en t-skjorte fra Gucci jeg leeenge har ønsket meg, men da jeg kom inn i lokalet ble jeg dratt mot denne godsaken av en genser med én gang, og plutselig var t-skjorten bare et fjerne minne.

For jeg ble stormforelsket!

Og jeg liker ikke rødt en gang!

Den var veldig mye dyrere enn jeg hadde planlagt, men jeg ble altså så desperat at jeg ringte mannen min og brukte all min kvinnelist til å overtale han til å gjøre et lite "morsdags/Valentine's innskudd" på genseren istedenfor å kjøpe noe annet.

"Denne genseren er tross alt det eeeeneste jeg ønsker meg"!!!

Hehe!!

I tillegg overtalte jeg meg selv til at jeg tross alt har vært så flink til å selge unna masse second hand på Tise den siste tiden, så til slutt trippet jeg faktisk litt skjelvende ut av butikken med en slangemønstrete Gucci-pose med verdens fineste genser , innpakket i et nydelig silkepapir.

Så nå er jeg plutselig eier av mitt aller første helrøde plagg!!

Noensinne.

Ha en nydelig uke!

//Marthe

Øredobbene er fra Style Since 1979 (MagMaLou)