DEN GODE SAMTALEN!

(Annonse)

I juli har jeg og Magnus vært gift i 13 år, og vært sammen i snart 18! Vi kjenner hverandre utrolig godt, men nylig kom jeg over noe som heter Fuelbox, som handler om de gode samtalene! Selv om vi alltid har kunnet snakke om alt mellom himmel og jord, blir det ofte hektisk med jobb og barn, og mindre tid til de store og gode samtalene i hverdagen.

Derfor ble jeg så glad da jeg fikk Fuelbox, som nettopp gjør noe med dette. Det er ikke et spill, men rett og slett en boks med mange spørsmål man kan stille hverandre og snakke videre om. Alle kortene er delt inn i kategorier som bl.a

-fortid,fremtid og nåtid

-fritid og vennskap

-jobb og karriere

-familie, barn og økonomi

-kjærlighet og romantikk

-erotikk og sex

Under kategorien SnikkSnakk fikk jeg et kort der jeg måtte stille Magnus spørsmålet om hvilket plagg i klesskapet mitt han hadde ønsket å kaste, og da han svarte «alle fuskepelsene dine» visste jeg ikke om jeg skulle le eller gråte, haha!

Jeg har fått både en parboks med «voksenspørsmål» og en boks ment for barn som er veldig engasjerende, meningsfulle og engasjerende! Og det var utrolig fint å ha disse samtalene med ni-åringen vår også, for det er jo faktisk like lett å glemme at små barn også synes det er fint å sette ordentlig ord på hva som foregår i livet deres noen ganger.

Så om du vil gi deg selv eller noen andre du bryr deg om en en ekstra fin gave, bør du sjekke ut Fuelbox.no!!

Ha en nydelig uke, fininger!!

Klem//Marthe

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg