DUFTEN AV PARIS!

Her om dagen fikk jeg et produkt jeg var veldig skeptisk til, nemlig en kremparfyme i stiftform, også kalt en Soft Perfume.

Ting som er uvant tar det ofte litt tid og venne seg til, men jeg åpnet esken (som forøvrig var veldig lekker og "artsy) og duftet litt på den uten å påføre.

Nå skal det sies at jeg har vært en trofast "FlowerBomb"-jente i mange år! Uansett hvilke parfymer jeg prøver, går jeg alltid tilbake til denne godsaken fra Viktor & Rolf!

Men faktisk ble jeg nå skikkelig positivt overrasket over både duften rett fra stiften, og den luktet like godt på huden.

Så hva er egentlig en Soft Perfume?

Ifølge leverandøren er det en pleiende, nærende og diskret solid-parfyme, basert på naturlige ingredienser tilsatt parfyme fra de beste parfymene i Frankrike.

De er bygd opp rundt kosmetiske baser som Shea Butter, Tiara Oil, Mango Butter og Tamanu Oil, som fukter, gir næring, reparer og regenerer. De er også mykgjørende og er full av anti-oksidanter som beskytter huden.

Sabé Masson er utviklet av pariserinnen Isabelle Masson-Mandonnaud, som i sin tid også var gründeren bak den store skjønnhets-kjeden Sephora, og Sabé Massons (navnet er basert på henne kallenavn og pikenavn) produserer nå den eneste parfymestiften på markedet som er basert på naturlige ingredienser, kun tilsatt 10% parfyme.

Jeg synes det er en genial ide, passer perfekt i vesken og når jeg skriver dette innlegget, 7 timer etter jeg puttet den på kan jeg fremdeles kjenne duften av "Macadam Paz", som er den Soft Parfymen jeg fikk.

Så trenger du et godt alternativ til spray-duftene dine, syns jeg dette er et godt alternativ.

Klem//Marthe

(Sponset produkt)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg