hits

LØRDAGSMYS PÅ FROGNER!

09.04.2017 - 07:54 2 kommentarer

Hallais og god søndag!

Siden både foten og skinka fremdeles er både gul og blå etter torsdagens lille kollbøtte i trappa, har vi hatt noen påfølgende rolige dager med hele kroppen i vater og beinet høyt hevet.

Men i går måtte vi bare komme oss ut en liten tur, så møtte noen vennepar med barna til lunsj på en av mine Frognerfavoritter, Kolonihagen.

De har superfresh og økologisk mat, men helt ærlig skulle jeg ønske at de byttet ut menyen litt oftere bare. Og gjerne hatt litt mere barnevennlige alternativer. Men det er veldig koselig der, og å ha muligheten til å booke det ene rommet i andre etasjen for seg selv når man er 6 voksne og 5 små barn, er helt perfekt når man er så mange!! Særlig av hensyn til de andre gjestenes matro også, hehe!

Etter lunch var alle barna klare for is, så vi dro på den sjarmerende gelatoriaen, Gioia i Eckebergsgate, som selger nydelig italiensk gelato og deilige franske crêpes!! Selv har jeg blitt helt hekta på de tynne, men saftige pannekakene med smør og en liten dash sukker. Men man kan også bestille de som lunsj-eller middagsrett med forskjellig tilbehør. Anbefales!

I dag står påskeferie og Hemsedal for tur, så nå er det bare å pakke med seg litt fjellklær og komme seg til fjells! Jeg har bursdag i morgen også, så følg med i morgen for b-day updates!:)

Ha en nydelig søndag!!

Klem//Marthe

Digg kyllingsalat

Elsker grønne planter mot de rå murveggene!

Koneklubben!;) Kristine Blixrud og Tina Holt

Details!

Moi:

CAP//Topshop

Leatherjacket//Meotine

Hoodie//Casall

Tights//Casall

Sneakers//AdidasBoost

Bag//MiuMiu

Emma Lou:

Hat//Bought in London

Jacket//Lindex

Sweater//H&M

Skirt//H&M

CrossOverBag//Bought in Paris

2 kommentarer

Martine Fimreite Wilhelmsen

09.04.2017 kl.09:16

Så fine bilder! Den salaten så veldig god ut

magmaloumarthe

09.04.2017 kl.13:03

Martine Fimreite Wilhelmsen: Takk! Den er kjempegod!:) klem//Marthe

Skriv en ny kommentar